תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים המחשב היה נכבה במשחקים.. עכשיו הוא כבר נכבה לי לפעמים גם כשאני נכנס לאתרים מלאי תמונות אפילו כמו ONE וSPORT5 =\ אחרי שהוא מכבה את עצמו אני מדליק והוא נכבה עוד פעם במסך הטעינה של ווינדווס אני צריך לחכות כמה דקות ואז להדליק שוב והוא עולה המפרט שלי : AMD ATHLON 4800X2 9600GT GIGABYTE GA-MA78GM-S2H עזרה בבקשהה
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בספק מן כבל שנראה כמו כבל של הורקה, שיותא מהספק כוח (זה בעצם כבל שבקצה יש לו לולאה) לאן אני מחבר אותו? במדריך כתוב משהו אבל זה נראה לי מוזר: connect the RTN grounding cable connector to one of the fixing screw-holes of your mainboard (the RTN/GND connection) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים לפני שבועיים בערך מסך הLCD 19' שלי פסק לעבוד כאילו הוא עובד אבל כתוב Digital save power משהו כזה אז חיברתי בחיבור HDMI את המסך טלוזיה שלי ועובד מצויין מידי פעם המסך חוזר לעבוד אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב איתו נכבה המסך 19' ולא חוזר לעבוד. המסך טלוזיה מתפקד כעת בתור המסך מחשב שלי והוא לא עושה בעיות מישהו נתקל בבעייה כזאת? זה מאד משגע אותי אני מעוניין לעבוד עם מסך המחשב הקטן והצנוע שלי לא עם טלוזיה...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קנתה מחשב אני כמעט בטוח שהוא חרא אבל אני רוצה לשמוע מאשנים שבאמת מבינים בזה. תמונות: http://rotter.name/User_files/nor/4533c60e65b77f5e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c61b65d2d902.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c62566057895.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c635662c60f8.jpg מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם כבלים למחשב דרך כבל רשת או דרך usb לאחר כמה זמן מופיע לי מסך כחול. כאני מנותק מהאינטרנט בכלל אין לי מסך כחול כיצד זה יכול לקרות? ואיך אני פותר זאת ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום צורב DVD של SAMSUNG דגם: SH-S183A. יש לו חיבור SATA, והוא חובר כהלכה ללוח אם וכמו כן הוא מזוהה ע"י ה- BIOS. הבעיה היא ש- XP מזהה את זה שיש צורב מסוג: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A. אך XP מסרב למצוא לו דרייברים. מה עוד, שכול ניסיון לעדכן את הפירמוור נכשל משום שהתוכנות לא מזהות את הכונן כלל! נכנסתי לאתר של SAMSUNG ועברתי דרך כול סעיפי ה Troubleshooting האפשריים, ללא כל תועלת. אנא עיזרו לי בהקדם!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תקשיבו אתמול המחש קרס לי הפעלתי אותו מחדש ומתי שזה מגיע למקום שבו אמור להיות "ברוך הבא" אני רואה שחור ואת העכבר באמצע אני יכל להזיז אותו אבל לא יותר מזה כלום אז אני שואל אותכם אם נתקלתם בזה פעם והאם אתם יודעים מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס דיסק לכונן (כל דיסק), המחשב נכבה והנורה הירוקה מהבהבת כמו כשמכניסים את המחשב למצב המתנה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אתמול כשניסיתי להדליק את המחשב, שמתי לב שכל הנוריות לד על הלוח אם מהבהבות והמחשב לא נדלק. אפילו תצוגת המידע (Q-CODE) לא נדלקת. ניסיתי לתת למחשב זמן ללא אספקת חשמל ואז להדליק, אך גורנישט. הרכבתי ספק (דיי ישן) רק בשביל לוודא שזו לא בעיית ספק ועדיין הוא לא נדלק (חיברתי רק את שני החיבורים העיקריים שלו). אני חושד שהילדה שלי דחפה כבל מיקרו USB אל תוך שקע USB למחשב ואז זה גרם לקצר. השלב הבא הוא לפרק ולבודד את הלוח מהמארז ואז לבדוק. מה דעתכם ? הלוח הוא אסוס MAXIMUSS HERO VII שנרכש ב-11/14.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היום בשעות הערב עבדתי על המחשב, פתאום בלי שום אזהרה הוא פשוט נכבה (לא עשה כיבוי מסודר אלא נכבה כמו שטלויזיה נכבית) ניסיתי להדליק אותו, אך ללא הצלחה. הוצאתי מהחשמל והחזרתי, שיחקתי עם הכפתור 0/1 שעל הספק כוח ועדיין שום סימן חיים, כאילו המחשב לא מקבל בכלל חשמל. בנוסף, ביצעתי איפוס cmos לפי ההוראות בחוברת ההדרכה, אך ללא הועיל. חשוב לציין שהנורית הירוקה על הלוח (p4p800) דולקת כאשר הספק מופעל ונכבית כאשר אני מכבה אותו (מזה אני מסיק שהבעיה כנראה לא בספק). מדובר בלוח אם יחסית חדש שקיבלתי במסגרת האחריות, לאחר שהקודם (מאותו הדגם) שבק חיים מה שמוזר זה שפעם קודמת המחשב היה נדלק (המאווררים והנוריות עבדו) אבל הוא עשה ריסטים בלופ, והפעם כלום לא נדלק, לא מאווררים ולא נוריות (פרט לנורית ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-