תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם את האמת אני לא בטוח ב 100 % שזה המעבד , כל פעם שהמחשב חושב ומתאמץ ונדלקת הנורה האדומה המהבהבת אז המחשב עושה רעש כאלו יש בתוכו איזשהוא רעשן כזה כמו רעשן עם אבנים קטנות בפנים ככה זה היה מהרגע שקניתי לפני חודשים וחצי בערך אז מה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז התקלה הזו באמת השאירה אותי ללא תשובה.... מדובר במחשב שכאשר מכבים אותו הוא נדלק באופן ספונטני לאחר זמן מה, משתנה בד"כ. בדקתי אופציות של APM ו-AWAKE בביוס, הכל מנוטרל, בנוסף בדקתי גם ב-APM של מערכת ההפעלה עצמה - שומדבר. המחשב עבר פרמוט לפני יומיים בלי שום קשר לעניין הזה ככה שניתן לשלול תקלת תוכנה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום פירמטתי לויסטה ווהתקנתי קרייסיס והוא נותן לי את זה --- http://img221.imageshack.us/my.php?image=96331124az8.jpg והוא נתן את זה בקשר לעוד תוכנה שהתקנתי בקשר לעכבר..... :s05: מה זה אומר? מה לעשות? להוריד קרייסיס אחר? לפרמט שוב?.. ???
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הוא נתקע שאני מעביר נתונים או אם הנתונים גדולים מידיי הוא לא מעביר איטי בקריאת והעברת נתונים מה אני עושה, אפשר לבדוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים והורדתי תוכנה בשם HD SENTIAL שבודקת את הטמפרטורה של הדיסק קשיח. שמתי אותה על המחשב החדש והוא מראה לי טמפ של 35-40 שזה נורמלי. החלטתי לנסות אותה על המחשב הישן(מבין השנייה) וראיתי שהטמפ' היא 54 מעלות! רציתי לדעת מה לדעתכם הבעיה במחשב... אני אישית חושב שזה מאווררים פגומים ואני ייקח אותו ליתקון, אבל אני רוצה להתייעץ קודם פה.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
המחשב עבד טוב ופתאום לפני שעתיים הוא התחיל לעשות לי בעיות.. קנו לי בדיוק IPOD Touch היתקנתי מה שצריך העברתי שירים סרטים והכל.. ואז פתאום אחרי כמה זמן הוא לא קולט לי בUSB את הIPOD וגם פתאום זה נהייה לי בעכבר שמחובר מאחורה בUSB הוא כל חצי דקה מזהה אותו עובד נורמלי ואז למשך כמה שניות מפסיק לעבוד ואז שוב חוזר לעבוד ישר.. כיבתי ת'מחשב כמה פעמים וזה לא עוזר.. הייתי חושב שאולי משהו בחיבור נדפק. אבל זה גם בUSB האחורי וגם בקדמי קורה.. יש איזה משהו לעשות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה עושים? כשאני עושה הגדרות של המסך עצמו הצבעים בסדר . חוץ מזה הכל צהבהב , גם כשהמחשב עולה גם הווינדוס, הכל... זה קרה בפתאומיות , לא שמתי לב מתי , לא הייתי ליד המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניקיתי את מאוורר של מעבד ושחררתי את תפסנים (מאוורר מחובר לגוף קירור)ללא הוצאה החוצה של גוף הקירור וללא נקוי במשחה הישנה. לאחר סגירת התפסנים יש צפצופים מתמשכים- האם בגלל שחסר משחה טרמית ,או שלא סגרתי טוב את תפסנים?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מגיב כאילו הוא מכובה...רק שאני עושה ריסט למחשב הוא מגיב ...למה זה קורה..?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3000,לוח אם אינטל D865GSA,אני מקווה שלא טעיתי בדגם. 1 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך 6800 GS. כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות וקצת צולע ומקרטע,ולפעמים המסך לא עולה ואז אני מפרקת תכרטיס ומחזירה וזה עובד לשבוע וחוזר חלילה. כרגע,אפשר לומר שכבר שבועיים זה פשוט לא עובד,המסך לא עולה וכנראה שהכרטיס שבק חיים סופית. בכל אופן,יש חשמל במחשב והאור נדלק,פשוט לא עולה תמונה. בקיצור,יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם כמו לרוב הלוחות..הבעיה היא שאין לי מושג איך להעלות אותו במקום הכרטיס שמותקן כרגע. ניסיתי להוציא ת'כרטיס ולהכניס את החשמל של המסך לחשמל של הכרטיס שבלוח אם,אבל זה גם לא עולה. אולי צריך לעשות עוד משהו? אשמח אם תעזרו לי,אני מבינה דיי בסדר,אז כל פעולה שתידרש,אני יכולה…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לעיתים קרובות, כשאני מדליק את המחשב, המחשב עושה מין צפצוף כזה יכול להיות שזה הצורב וכלום לא מופיע על המסך, המחשב עושה רעש של עובד אבל שום דבר לא עובד, אחרי זה אני צריך לכבות ולהדליק ובדרך כלל זה עובד לפעמים צריך פעמיים. אני חושב שזה קשור לצורב כי הכונן של הצורב כבר לא מופיע לי ברשימה של הכוננים ב"computer". משהו יכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעיה בדריבר ? (לא שיחקתי במשחק הזה הרבה זמן (AA ) אז אני לא יודע אם הסיבה באמת קשורה לדריבר.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שמעו, היום בבוקר קיבלתי כרטיס מסך מסוג hd3650 חיברתי אותו והתקנתי דרייברים, והכל היה טוב. שיחקתי לי קצת בכמה משחקים ופתאום קיבלתי מסך כחול וכתוב בו: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowi…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-