תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
ועוד בעיות מוזרות מבית היוצר של המחשב שלי... זה פשוט התחיל מעצמו לפני כמה ימים. כשעלה המסך הראשון בתוך וינדוז (כשהסמן של העכבר מופיע לראשונה) המערכת פשוט קפאה. התחלתי לחפש פתרונות. בשלב הראשון התקנתי דרייברים חדשים (52.16). זה נתן לי להגיע עד המסך של היוזרים, ואז כשנבחר יוזר, המערכת קפאה... לאחר מכן התחלתי לחפש פתרונות יצירתיים, בחרתי בתפריט F8 של הוינדוז Enable VGA mode, מה שמעלה את הדרייבר המקורי של הVGA ולא של הכרטיס הספציפי. זה נתן לי להיכנס לוינדוז ולעבוד כמו שצריך, אבל בלי 3D. מעניין לציין שכשהשתמשתי בדרייברים הישנים יותר (45.24) לא היה ניתן להגדיל את הרזולוציה של המסך עם השיטה הזאת בלי שיוצג מסך מעוות והמערכת תתקע. בינתיים אני חושב בכיוון של בעיית חומרה מכיוון ש…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני בערך חודשיים כתבתי כאן פוסט לגביי בעיה שמחשב נכנס למצב שינה באופן אוט' אחרי משחק בעל רמת טקסטורה גבוהה ... ( 3D ) ביצעתי בדיקות : 3D MARK MEMTEST MHDD - NO BAD SECTORES בדיקות חום מ-CPU - HDD - וכד' גם יצאו תקינות בעת מאמץ --- כל הבדיקות תקינות ... הציעו לי פה בפורום לנתק את המקלדת ולשים אחרת ... עשיתי זאת ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה אך לאחרונה היא חזרה ושוב לאותו מצב ... מה אתם כבר חושבים הבעיה ? או מה אתם חושבים שכדאי לעשות ? הצעות ומענות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
בקצרה, מה שקורה כשאני מדליק את המחשב זה שהוא מגיע לשלב בו יש את הלוגו של ווינדוס ואת השבשבת, ואז עובר למסך שחור ממנו הוא לא ממשיך לשולחן העבודה. בהינתן שכנראה יש קשר למה שעשיתי קודם לכן, הנה פירוט של הדברים: מתוך כוונה להתקין לינוקס במקביל לווינדוס 10 שכבר יש לי על המחשב, ועקב העובדה שכבר היו לי 4 מחיצות Primary, גיביתי את המידע שהיה לי על כונן D בדיסק קשיח חיצוני ומחקתי אותו (דרך Gparted בLiveCD). הרעיון היה למחוק את כונן D, להגדיל מעט את C ובמקום הנותר ליצור מחיצה Extended ובתוכה מחיצה אחת ללינוקס ומחיצה שנייה לקבצים, אך בכל אופן Gparted לא נתן לי להגדיל את C אז מה שעשיתי היה להעלות את ווינדוס ודרך הDisk Management להגדיל את C. עד כה לא הייתה בעיה, אבל לפני שהכנסתי…
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! בתחילה, רוצה לציין שההבנה שלי בנושאי מחשבים היא כשל משתמש ממוצע ורגיל. לאחרונה, ניתקלתי בבעיה שגם התייעצות עם אנשים שמבינים יותר ממני לא עזרה לפתור אותה. אודה על עזרתכם. ולהלן הבעיה: המחשב לא מכיר ברכיבים מסויימים המתחברים ל USB (כגון: disk-on-key, כונן קשיח חיצוני, כרטיס טלביזיה חיצוני, וכד'). בעבר כן הכיר את ה - disk on key, למשל. אם אני מעלה את דיסק ההתקנה של לוח האם, ומנסה להתקין את ה patch ל USB 2.0 - מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. הורדה של דרייברים ל USB 2.0 ללוח האם שלי מהאתר של אינטל לא פתרה את הבעיה. כדי למנוע אפשרות של בעיית תוכנה כלשהי, התקנתי Window XP מכונן קשיח חדש והבעיה נשארה בעיינה. המחשב שלי: לוח אם Intel Silver Ree מעבד Pentium 4, 2.4MHz …
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תאור הבעיה: מחשב שנמצא אצל גברת אחת (לא אצלי). מודיעה לי שאין אינטרנט. אני בודק וחושב שאולי הבעיה בכרטיס רשת. לוקח את המחשב אלי, מחליף כרטיס רשת בודק והכל נראה תקין. יש אינטרנט, אני מוריד תוכנות מעדכן אנטי וירוס וכו'. מחזיר את המחשב אליה ומחבר את הכל. מכבה ומדליק את המודם והראוטר של 012. לא עובד. אין אינטרנט. לוקח את המחשב אלי, בודק כרטיס רשת. אין אינטרנט. כרטיס רשת לא מתפקד. מעלה לינוקס (SystemRescueCD). לינוקס לא יכול לעבוד עם הכרטיס רשת הנוכחי. מחליף כרטיס רשת לכרטיס רשת אחר - שלישי. מעלה לינוקס. יש אינטרנט. יש כרטיס רשת. הכל בסדר. מכבה מחשב, מחליף חזרה לכרטיס רשת שני. מעלה לינוקס. לינוקס לא רוצה לדבר איתו. מכבה מחשב. כותב בעיה בפורום. מסקנה: הראוטר של 012 שרף 2 כרטיסי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לספר לכם על חברת medone, זוהי היא חברה מעולה המספקת שירות מערכות מידע, החברה שיפרה את העסק שלי נפלאות וסיפקה שירות אדיב, בהצלחה לכולם! יוסיאל
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ביום שבת האחרון (אתמול) ישבתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את ה-Windows. לאחר הפירמוט שעבר בהצלחה, הועתקו הקבצים החיוניים להתקנת המערכת בהצלחה, והמחשב עשה ריסטארט, כמו שצריך לקרות. אחרי הריסטארט מקבלים כבר מסך טעניה רגיל, רק שהוא טוען את תוכנת ההתקנה שלו, והוא נתקע בשלב זה. המערכת המדוברת היא Windows XP Pro Eng SP2. עד הפירמוט הייתה מותקנת מערכת Windows XP Pro SP1 Heb שעברה Update לSP2. כשניסיתי לאחר מכן להתקין את המערכת הישנה (הזו בעיברית), ההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין את המערכת על מחשב אחר, מכיוון שיכול להיות שהדיסק לא תקין, והמערכת הותקנה כמו שצריך וללא יותר מידי צרות. החלפתי דיסק קשיח במחשב המדובר מכיוון שחשדתי שהבעיה היא דיסק קשיח גמור, אך הבעיה חזרה על עצמה. א…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אם לא תעבירו אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין בקר תקשורת RS232 לבין RS 485 אם תוכלו לתת קצת פירוט למה משמשים הבקרים מה הייחודיות של כל בקר וכו'... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם הצורב DVD... הצורב הוא דיי חדש של LG והוא צורב בסדר גמור כל דבר, חוץ מדיסקים רגילים של מוסיקה, לא mp3, כאלה שמיועדים למערכת, אתם יודעים למה אני מתכוון... דיסקים רגילים של DATA הוא צורב בסדר, אבל כשאני צורב דיסק רגיל של מוסיקה, משום מה המערכות לא קולטות את השירים טוב, לוקח למערכת בערך 5 דקות לקרוא שיר אחד, אם בכלל... יש לי עוד צורב ממש ישן של HP, שגם הוא מחובר למחשב, ואיתו אני צורב בדיוק, אבל בדיוק באותו תהליך דרך הNERO דיסק של מוסיקה, ואיתו הכל סבבה.. המערכות קולטות והכל... משום מה הצורב DVD לא צורב טוב דיסקים של מוסיקה (שוב, לא mp3, אני מדבר על דיסקים למערכת, mp3 רגיל הוא צורב בסדר)... אם למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה אני אודה…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים במחשב אחרי כמה זמן המסך נכנס ל power saving mode מה שאומר שהוא מאבד אות מהמחשב. זה קשור למחשב ולא למסך.. (מסך dell u2312hm) מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק מעביר חשמל למסך אבל המחשב לא נדלק זזה אומר שהפיוז שרוף? איך מחליפים את הפיוז זה דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נייד די חדיש אבל הבעיה שצריך להתקין מערכת הפעלה מחדש יש ברשותו סי די רום יו אס בי אך לא ניתן להתקין ממנו עקב שהביוס לא מיר אותו לעניין ה בוט יש מישהו שיכול לתת רעיון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, כבר מספר שבועות שיש לי בעיה ממש מעצבנת, הסייר כל הזמן קורס, בעיקר כשאני פותח תיקיות (כולן, לא משהו ספציפי). זו ההודעה שאני מקבל: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.23537 חותמת הזמן של היישום: 57c44efe שם מודול התקלה: StackHash_359e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 קוד החריגה: c000041d היסט החריגה: 0000000009250fd8 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 359e מידע נוסף 2: 359eb3e3f0ffba0501835c3f21e32451 מידע נוסף 3: 943a מידע נוסף 4: 943a4906…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-