תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה יש לי עכבר עם גלגלת שפשוט עובדת רק כאשר לוחצים אותה איך לפתור את הבעייה שהיא לדעתי בעיית דרייבר האם יש דרייבר שיתאים לכל עכבר ויעזור עם הגלגלת
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן הביוס והכל עובד בסדר עד שהמחשב עושה ריסט ואז במסך שחור מופיעה השגיאה הבאה: CMOS Checksum Error מה זה אומר ואיך אני מתקן את הבעיה?...
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-uot וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמוץ של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לאחי כבר מלא זמן מחשב נייד דל לא תקין (לא יודע למה) , פירמטתי אותו והתקנתי חלונות XP SP3 , במהלך ההתקנה קיבלתי BSOD אני חושד בזיכרונות 2X2 שאולי אחד לא תקין.. אני מקבל : STOP : 0x000000F4 (0X00000003 , 0X8A3BC020,0X8A3BC194,0X805D2970) I אשמח לעזרה במציאת גורם התקלה..
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מסיבה כלשהי אינני מסוגל עוד לבצע לכידת מסך (חלונות 2000 SP3) נראה כאילו מערכת ההפעלה איבדה את האפשרות הזו, מאחר ותוכנות לכידה צד שלישי עובדות (בדקתי עם http://www.americansys.com/download.htm)
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם ConRoe945G-DVI המעבד שמותקן עליו כרגע Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz אני עוניין להחליף מעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) האם הלוח יתמוך? במדה וכן האם אני נדרש לעשות שינויים כלשהם בלוח?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10. בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות.... לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. הבנתי שאני צריך לבצע עדכון ביוס. מדובר בלוח די ישן - GA-X58A-UD3R של ג'יגהבייט. הורדתי מהאתר שלהם את קובץ העדכון והעליתי אותו על דיסק און קי (FAT32). כאשר אני מכניס את הדיסק און קי וניגש ל- Q-FLASH, נפתחת חלון ובו המקורות מהיכן לגשת לקובץ העדכון, אלא שביניהם לא מופיע הדיסק און קי. מבקש לציין שמעולם לא עשיתי את זה, לכן מבקש עזרה/הדרכה שלוקחת בחשבון שאני לא "תותח מחשבים".
-
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה, amd daul core +3800 MSI K9N Neo 1024 MB RAM הבעיה מתחילה כל יו כשאני מדליק אותו - יש פתאום כיבוי אקראי אחר-כך כשאני ממשיך לנסות להדליק אותו - יש שוב כיבויים פתאומיים עד שזה מסתדר וכל היום המחשב עובד טוב מה שאני יכול לשלול זה: 1 - ספק - לא ספק ג'נרי 2 - חום - המחשב קר בבוקר והטמפרטורות נמוכות 30-35 תודה לכל מי שיציע פתרון...
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שבועיים בערך חזרתי מהצבא לאחר שצבעו לי את החדר ושיפצו. בשיפוץ העבירו והזיזו את המחשב. הדלקתי את המחשב, הוא פעל לכמה שניות ואז פשוט נכבה. ניסיתי להפעיל אותו שוב ללא הצלחה. כשפתחתי את המחשב גיליתי את הסיוט של כל מודר - ההיטסינק (Volcano 7+) נפל על הכרטיס מסך, והמעבד היה חשוף. כשהחזרתי את ההיטסינק על המעבד וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא העביר תמונה למסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא בסדר, והמעבד נראה בסדר גמור, ללא סימנים של שריפה... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
חברה יש לי את הלוח אם הזה 8i945pl-g עידכנתי אותו לגירסה חדשה יותר ואז החזרתי לאותה גירסה ופתאום נעלמה לי אופציה בביוס בקטגורייה mb intelligent tweaker ובקיצור (M.I.T) נעלמו לי שתי האופציות הראשונה cpu clock ratio c.a.m איך אני מחזיר אותם?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-