תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל חלון בווינדוס 10 נגלל שמאלה כל עוד הוא פעיל (כלומר הכי למעלה) וסמן העבר מרחף מעליו: נגנים, עמודי אינטרנט, מסמכים ותפריט ה"התחל". גם אם אני "נלחם" בו ע"י גלילה נגדית זה ממשיך תמיד, כאילו יש מקש תקוע שתמיד גורר שמאלה. החלפתי עכבר וניתקתי את המקלדת, זה לא נגרם מהם. זה התחיל תוך כדי שימוש שלי במחשב ואין לי מושג למה או איך. ריסטארט לא עזר. רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם...! יש לי בעיה אני מנסה להתקין vista ultimate עכשיו.. אני לא יודע איזנה גרסא היא 64bit או 32 ... יש לי מחשב: מעבד : 1.8 intel core 2 duo זיכרון : 1GB 667MHz כרטיס מסך מובנה שמסוגל להגיע עד 128 Mb עכשיו הבעיה היא שאני מתחיל להתקין הכול הולך יפה... עד המצב שההתקנה צריכה לעשות reset ... ההתקנה עושה reset ואחר כך זה בא להעלות את ה vista ופתאום שתוכנה באה לעלות התוכנה מראה error שגיאה והיא אומרת שהמחשב עשה reset פתאומי ו windows לא יכול לסיים את ההתקנה... עכשיו מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי את הדיסק והוא עבד אצל חבר.. וגם ניסיתי דיסק אחר לגמרי והוא עושה אותה בעיה . יש מצב הבעיה בכרטיס מסך המובנה? או אולי בגרסה 32 או 64? מישהו יודע איזה גרסא מתאימה למעבדי…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי צורב של חברת LITEON, הבעיה היא שהוא לא מוכן לצרוב על מדיות של DVD, אלא רק על מדיות CD רגילות! בנוסף, מצורפת הודעה של הוינדוז(-XP) אודות בעיה בצריבה, צילמתי את המסך כדי שתראו. צריבה של דיסקים רגילים לא עושה בעיות ורק DVD כן. עידכנתי FIRMWERE, וזה לא תרם.. למישהו יש רעיון? בתודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה, שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה,ואיתו כל התוכנות בהתחלה, יש אזושהי תוכנה שמשום מה נראה לי שייכת לכ.מסך הוא רושם לי משהו על LOW LEVEL DRIVER או משהו כזה....מישהו יודע במה מדובר ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי לוח של הפנטיום 1 אבל חיבור החשמל הוא פינים זהובים כאלה על פלסטיק לבן, ובספק הרגיל שלי יש כזה דבר אבל קטן (שמחסה חצי מהפינים) רציתי לדעת אם יש דרך לשים אותו או שחייב ספק ממש ישן..
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT, חיברתי לו את מסך LCD 19 VIEWSONIC VP930, והמסך לא רוצה להידלק המסך עושה כאילו הוא בא להידלק ,רושם NO SIGNAL, ונכבה. התהליך הזה חוזר על עצמו בלי הפסקה. שאר המפרט: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON מה יכולה להיות הבעיה? *לפני החלפת הכרטיס היה במקומו 9500GT והמסך עבד. *חיברתי את המסך כרגע למחשב אחר והוא עובד (לכן הבעיה לא במסך), וכרגע אני עובד עם המפרט שלמעלה עם מסך CRT 15 והוא עובד.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק שכנראה היה עליו איזה ווירוס שנכנס לביוס ודפק לי אותו עכשיו כל הארדיסק שאני מחבר עושה בעיות ההארדיסק שלי עם המערכת הפעלה לא מזוהה בכלל ואם הביוס מזהה אותו בכלל עם שם בג'יבריש במקום השם דגם (זה לא בעיות ג'מפור) יש תוכנה שבודקת את הביוס אם הוא נגוע בווירוס ? גם שמתי לב לריבועים שחורים אפורים בביוס ובמסך הראשון של הזיהוי חומרה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לאחרונה המקלדת החלה להתקע במשחקים למשל אני משחק TMN (משחק מכוניות) שם צריך דיוק בלחיצות ופתאום המקלדת קופאת ואיתה גם העכבר, אבל מה שהכי מוזר שלא כל המקלדת קופאת למשל אני יכול לעשות C+A+D ואז לצאת לווינדוס אבל אז מצטרף העכבר לעסק וגם כן לא עובד. הבעיה החלה פחות או יותר כאשר התקנתי ג'ויסטיק למחשב אבל מחוקתי אותו מיד לאחר הופעת הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (ואני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי סוף סוף תמארז החדש שלי הLANFIRE מזיגזג ואני חייב לומר שיש להם אחלה שרות עכשיו לבעיה המארז יש בו פאן באס ומסך LCD עכשיו הסתכלתי על המסך LCD וראיתי שהוא מורכב הפוך חח ממש לול כנאה הטיונאים שם לא יודעים לקרוא אז איך אני הופך אותו? יענו זה משהו כזה רק שהמסך הלסידי הורכב בצורה הפוכה אבל הפאן באס לא איך אני הופך רק תמסך? ועוד שאלה קיבלתי עם המארז מעין טבעת כזותי מברזל למה היא משמשת?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום.. אני יתאר לכם בדיוק איך זה קרה אני הייתי במחשב כרגיל כיביתי אותו בצורה רגילה (התחל + כיבוי) לאחר מיכן הוא התכבה כשורה יום לאחר מיכן אני בא להדליקו ואז הוא נדלק ואחריי 5 שניות בערך הוא ניכבה ואז בפעם השנייה שוב ניסיתי ואז הוא ניכבה אחריי 4 שניות ככה ניסיתי עד שהוא ניכבה אחריי שנייה אחריי שניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי בחזרה אותה בעייה כרגיל אחריי 5 שניות ניכבה .. הוא אפילו לא מגיע למצב שאני רואה את הטעינה שלו על המסך! אגב מלפניי איזה חודשיים אני החלפתי לוח אם + כרטיס מסך + מערכת קירור חזקה + ספק כח והוא כבר חודשיים פצצות עובד אז מעניין ממזה זה יכול לקרות.. אגב בדקתי אולי זה משהו בכפור אולי הוא נידפק אבל בדקתי את זה למשך איזה 10 דקות והגעתי למסקנה זה לא מימנו כי רואים לפ…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמידיי פעם אני שומע קול כמו זימזום עמום ( כמו שריקה חלשה ועמומה ) לכמה שניות ואז זה נעלם . אני יכול לחיות עם זה אבל מעניין אותי האם משהו נוסף נתקל בתופעה כזו והאם זה יכול להעיד על איזשהי תקלה בחומרה ? P III 866 512MB Asus cuv4x -c Ati 9800 Pro ספק 300W אני חושב שג'נרי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה על הנושא הזה ננעלה, מצטער על שמיודם לא רשמתי כותרת טובה, אבל אני חייב תשובה לעיניין הזה. ויש לי שאלה אחרונה בקשר לזה, אז אתם יכולים לסגור או למחוק את זה אחרי זה. הבעיה היא- בשבוע האחרון התקנתי את וינדווס כמעט 10 פעמים. יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא יודע איך היא נוצרת. לבעיה- לפני שזה קרה לפעמים המחשב ניתקע ולרוב עשיתי כיבוי כמו שצריך אבל נידמה לי שהייתה התוכנה EDONKEY במקרים האלה ברקע פועלת. אז כחה לאחר הכיבוי יש לי הודעה- non system disk replace the disk and press any key ולמי ששואל לא היה דיסקט בכוi דיסקטים. זה הדבר המוזר, ושאני לוחץ על מקש כל שהוא זה רושם לי - boot failure:system healthed טוב ניסיתי להיכנס לוינדווס בדרך אחרת, ניכנסתי לכונן דרך דיסקט איתחול וא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שלא בשימוש כבר איזה חצי שנה, ואני מנסה לעלות אותו אבל לא מצליח, מקבל ERROR שקשור ל PRIMARY / SLAVE במסך הראשוני, ואז עושה F1 והמחשב ממשיך לעלות רגיל אבל הדיסק לא מופיע במחשב שלי. שאלה אחרת, בדיסק קשיח אחר אני מנסה לגשת ל "מסמכים שלי" אבל אין לי הרשאה, מה אוכל לעשות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי כרטיס מסך חדש (AGP-GEFORCE FX550 256MB) ולאחר ההתקנה כונני הDVD שלי נעלמו ממסך "המחשב שלי". נכנסתי לDEVICE MANAGER ועל הכוננים של הCD/DVD היה סימן קריאה ובמאפיינים קיבלתי את ההודעה הבאה : "Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)" כשהסרתי את ההתקנים הנ"ל וסרקתי לחומרה חדשה ,המערכת מצאה וזיהתה את הכוננים אך ההתקנה מחדש לא עזרה והמצב נשאר גם לאחר כיבוי מחדש. אחד מהכוננים שלי הוא חיצוני USB וגם לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש והסרתו והתקנתו מחדש המצב לא משתנה. כמו כן הורדתי והתקנתי את DRIVER המעודכן של הכרטיס מסך וניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכוננים וזה לא עזר. (יש לי WIN-XP SP2) ממש הודה לכל …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש windows 8.1 ובזמן האחרון קרה כמה פעמים שפתאום בלי שום התראה מוקדמת המחשב פתאום קופא- כלום לא מגיב לא עכבר ולא מקלדת ואז מופיע מסך כחול שאומר שיש בעית dpc watchdog violation או משהו כזה ושהמחשב יעשה רסטרט. הבעיה היא שהאחוזים נשארים תקועים על אפס אחוז המחשב לא עושה רסטרט מעצמו ואני נאלץ לכבות אותו פיזית. קראתי באינטרנט שהבעיה נובעת מהssd אבל אין לי ssd השאלה היא למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש. כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם. זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה. עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W. זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב נייד מסוג נוטבוק (לצערי ללא אחריות). מאתמול מופיעה במסך תקלה מוזרה: כמו שאפשר לראות בתמונה, המסך זז הצידה והחלק העליון שלו שוכפל גם לתחתון. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה אך ללא הועיל. האם יש משהו שאפשר לעשות מעבר לקנייה של כרטיס מסך חדש? המחשב הוא lenovo x130, עם ווינדוס 7 תודה, אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-