עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by parker,

בדיוק היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וכשהתחלתי לשחק בו, הוא נכבה באופן אקראי בזמן המשחק. אינני חושב שהבעיה היא הספק, מכיוון שזה ספק 400w של HEC, אז אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברשותי מחשב פנטיום 4 וברגע שאני משתמש בו קצת יותר מאינטרנט (סרטים וכאלה) הוא פשוט קורס ונכבה וצריך להדליק אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. המחשב שלי בבית הוא מחשב נייח. לפעמים הוא עוד כאלה קולות של פיפ ...... פיפ ....... פיפ ואני לא יודע למה. לפעמים אפילו הוא נכבה ועושה את הWindows is logging off ולא נכבה ישר. למה? אני לא יכול להכנס למשחקים כי הוא ישר נכבה וזה ממש מעצבן. לפעמים אפילו אני רק פותח אותו והוא נכבה. הוא חדש יחסית [פחות משנה]. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. אחי נעל את המחשב שלנו בבית ואני לא יודע איך לפתוח את זה ? הוא כותב לי תשם שלו ולהכניס סיסמא מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 31.9k צפיות
  7. זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. המחשב שלי נתקע הרבה פעמים .. קניתי אותו לפני שלוש שנים .. ok לפעמים אני סתם משחק במשחקים או סתם גולש באינטרנט ופתאום הוא נתקע (קופא) ולא מגיב לכלום .. אני צריך לכבות את המחשב ולחכות איזה 10 דק' ואז להדליק אותו אם אני מנסה להדליק אותו לפני ה-10 דקות אז הוא נתקע באמצע ההפעלה .. זה קורה לי הרבה פעמים במשך היום ולקחנו אותו לתיקון במעבדה החליפו לי את הדיסק הקשיח במחשב ועדיין הוא נתקע .. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  9. המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by sindar,

המפרט שלי תוכלו לראות משמאל. המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב. ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה. למה שזה יקרה? תודה לכל עונה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Roei,

אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by motiyair,

שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. היי, אז ככה. יש לי מעבד AMD 1800+ ATHLON ולוח של גיגביט ו512 זכרון רם... המארז מקורר ולא נראה לי שיש התחממות יתר.. בדקתי בwindows takmanager והזכרון מתמלא גג עד 250 (מתוך 500..) גם המעבד לא מתאמץ יותר מדי... ובכל זאת המחשב נתקע כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו (פיזית, מהכפתור כי המחשב לא מגיב). מישהו יכול לעזור? אה, ויש לי WinXP PRO...

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  15. יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bicho,

בבקשה תסתכלו על המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/alexrent/p/HcK/cpuz.htm ותגידו לי אם אתם רואים סיבה לכך שהוא יעבוד כמו צב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by Moo,

בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי חברים, לאחרונה המחשב שלי החליט מידי פעם לעשות ריסטרט לעצמו. הדבר מתרחש לפתע וללא קשר למאמץ או מנוחה. ניקתי אבק וזה לא עזר. איך ניתן לאתר את מקור הבעיה? זה המפרט שברשותי: Computer: GIGABYTE H87-D3H CPU: Intel Core i5-4570) Motherboard: GIGABYTE H87-D3H-CF Memory: 16384 MBytes @ 798 MHz, 11-11-11-28 - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U558…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  21. המחשב שלי עושה ריסט לבד כשאני חובר לאנטרנט ולאימיול אחרי שעה עד חצי שעה. יש לי מחשב חדש מעבד קונרו והוא לא מתחמם בגלל שיש עליו גם קירור. היתקשרתי לספק של האנטרנט שלי והם אמרו שאני צריך להזמין תכנאי אז חשבתי לשאול אתכם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. שלום המחשב שלי עושה ריסטארט כל כמה זמן ואני לא יודע למה אני צריך עזרה בבקשה דחוףףף כי זה מעצבן יש לי ווינדוס 7 אולי בגלל זה אני לא יודע למה אבל אני צריך עזקה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by tomer123,

לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…

• 15 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by amielz33,

המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. זה מתחיל עכשיו לעשות בעיות - למשל ביכולת להתחבר ישירות לגוגל דרייב, שכבר לא נתמך יותר בווינדוס 10 מפאת גילו (10 שנים!), ורכיביו, הוא אפילו לא מאפשר התקנת windows health check… מה ממליצים לעשות - יש איך לעקוף את הבעיה/לשדרג או לקנות מחשב חדש? מפרט המחשב הוא: תודה מראש למסייעים!!!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.