עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  2. שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by roittt,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  4. מארז ג'נרי. כנראה סגרו לי את הכרטיס עם מברגה והרסו את ההברגה. אין ממש הברגה זה מתברג בפח אבל מה עושים. ניסיתי להדק עם פלייר לאחר הוצאת הבורג אך ללא הצלחה. יש אומים דקים? יש הצעות אחרות?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by Yuvky,

המחשב שלי לוח אם asus P5v800-MX מעבד Pentium 4-Prescott זכרון 1G DDR כ.מסך leadtek nvidia geforce 7600gt סביר ביותר. הבעיה היא שבזמן האחרון אני מקבל נפילות fps במשחקים לא כבדים במיוחד כמו CS. עברתי על כל האופציות ושללתי את הכרטיס מסך,ניקיתי את המחשב עם שואב אבק+שפדלים לגוף קירור ולמאוורר של המעבד אבל זה לא עזר. לבסוף פירקתי את המאוורר(בעזרת המדריכים שיש פה) וראיתי שהמשחה התרמית הפכה לקשה ואבקתית. אני בדילמה אם להחליף את כל המאוורר ולקנות משחה חדשה או רק להחליף את הקודמת באחת יותר יעילה.(דרך אגב,אחרי שפירקתי את המאוורר והחזרתי אותו הטמפ' של המעבד עלתה מ39 ל46 בממוצע ובמזמן מאמץ היא עולה ל63-65) תודה לעוזרים.

6. Started by uriya,

שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by CybeR_CoM,

ההארדיסק שלי מתחיל לעשות קולות של כאילו הוא הולך למות. זה קורה בקבצים מסויימים שכאני מנסה לפתוח אותם ההארדיסק מתחיל להרעיש בדיוק כמו שהרעיש לי הארדיסק קודם ששבק חיים ואחרי כמה שניות שזה תוקע תמחשב זה עובר. זה כאילו יש סקטורים מתים שאסור לקבצים לשבת עליהם. אין לי כבר אחריות על ההארדיסק יש דרך לפתור תבעיה?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by itsik1231995,

יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. חשוב לציין שהמחשב חדש ואני הרכבתי אותו כמו עשרות מחשבים שכבר הרכבתי, החלפתי ספק ונשארת אותה הבעיה, מה זה יכול להיות? (המחשב פעם מתכבה ופעם נשאר דולק לפי קריזות)

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by ORrrr,

אני משתמש בתוכנה SpeedFan ודרכה אני מתבנון במתחים. כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא האם שאומרים מתחים יצבים הכוונה ל 100 אחוז שהם לא זזים לא משנה באיזה קנה מידה למשל מתח הליבה כמו שאני רואה אותו פעם 1.79 פעם 1.81 ומשתנה מדי פעם 3.3 וולט לא ראיתי שמשתנה כל כך 5 וולט הוא משתנה בין 4.90 ל 4.95 וה 12 ראיתי משתנה לפעמים מ 12.66 ל 12.79 או משהו כזה.. ה 5 משתנה די תכופות זאת אומרת שלפעמים אפילו כל כמה שניות הספק שלי הוא CODEGEN 300W ואני משאר שמדובר בספק ג'נרי ובנוסף למפרט שלי יש לי עוד שני מאוררי מארז מחוברים. אשמח לקבל תשובה בהקדם.. תודה מראש. אם יורשה לי להוסיף נתקלתי לא פעם אחת ברעש מתוך המארז שכאילו משהו מתנתק ושוב חוזר וזה תוקע לי את המחשב למאית שניה.. אני מבין שמדובר בספק,…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by Saliman,

הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  13. אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Buffer,

היי, אתמול השתמשתי בכונן דיסקים והיום אני מגלה שהוא פתאום לא עובד, ואפילו יש דיסק בפנים.. הביוס לא מזהה אותו וגם לא המערכת הפעלה ובכלל נראה כאילו הוא לא מחובר לחשמל, אבל הוא כן בדקתי שוב למרות שלא נגעתי בכלום.. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by itsik1231995,

הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Jinjis Han,

אהלן חברים, שלשום הדלקתי את המחשב והמסך עלה עם ארטיפקטים המחשב המשיך לעלות עד לחלון WELCOME של הווינדוס ואז המסך ניכבה (כאילו מצב המתנה) , חשבתי בהתחלה ששוב זה חיבורים של הכרטיס מסך ללוח האם (AGP) ניתקתי חיברתי, אותו דבר בדיוק, למזלי יש לי עוד כרטיס לבדיקה, כרטיס GFORCE4 ישן, חיברתי אותו והמחשב עשה בוט, עלה, אז הוצאתי את הבעיה של הלוח אם מהשוואה. לקחתי את הכרטיס החדש יותר, פירקתי את הגוף קירור (סליחה על הביטוי המסריח של לידטק) שלקח המון זמן, ניקיתי את הליבה והזכרונות ושמתי משחה טרמית מחדש, (חשבתי אולי מתחמם או משהו) חיברתי הכל חזרה, ושוב עולה עם ארטיפקטים וניתקע, או שלא עולה בכלל (מסך כבוי) החיבורים הפיזיים בסדר, היום בבוקר אני עדיין עם הכרטיס GFORCE4 הישן והעלוב, הדלקתי …

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by A.I.,

כמו שציינתי בכותרת, יש בעיה בשמע. לא רק במשחקים אלה בהכל, פשוט אין שמע. זה לא בעיה של החיבורים עשיתי דבל צ'ק על הכל. וגם בדקתי עם רמקולים אחרים, שיש לי במחשב השני. Volume Control בדקתי שהכל מורם למעלה. הכרטיס קול שלי הוא SB LIVE. WIN XP PRO. התקנתי גם את הדרייברים שלי מחדש, מהדיסק המקורי. אם יש למישהו רעיון אחר, אשמח לישמוע(גם במחשב). בתודה מראש. נ.ב. אם צריך עוד פרטים, אני אוסיף.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by urich,

יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by avizov2,

טוב אז ככה, התקלה התחילה אתמול מדי פעם אחרי שעה-שעתיים של עבודה במחשב המחשב עשה ריסט לבד או נתקע. ואז אחרי כמה פעמים שזה קרה, התקלה החמירה, כמעט ישר עם אחרי עליית הWINDOWS כשצריך לבחור משתמש המסך קופא (לא בנקודה קבועה לפעמים זה קופא גם אחרי הבחירה של המשתמש) שאני מדבר על מסך קופא אני מתכוון שהתמונה במסך קופאת ושום INPUT למחשב לא עובד, שום דבר לא זז במחשב, התמונה קופאת בדיוק כמו שהיא, הנורית של הCPU מצביעה על כך שאין עיבוד מיוחד או תקלה מסויימת. מדי פעם לאחר הריסטרט המסך (LCD) לא התחיל לפעול ופשוט לא זיהה INPUT מהמחשב והייתי צריך לעשות ריסט. עכשיו ניסיתי לעשות בדיקה עם הזיכרון דפוק (MEMTEST) עם דיסק BOOT... וגם שם המסך קפא אחרי כמה דקות/חצי שעה. (מה ששולל שהבעיה היא בתוכנ…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום מידי פעם במחשב נתקע - קורה..... הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הRESET הוא מבצע RESET אבל לא עולה חזרה, אפילו לא שלב הביוס. אני רק רואה מסך שחור בלי שום שיוני וגם הנוריות של הגוננים (DVD,CD) דולקות לסירוגין וגם לא ניתן ללחוץ על הPOWER. אני פותר תבעיה בצורה די פרימיטיבית ע"י כיבוי והדלקה של הPSU והפעלה של המחשב לגמרי מחדש. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by MAOR,

ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.