עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אריאל58,

שלום SVCHOST לוקחת 95 אחוז ב CPU המחשב איטי ביותר, אני רואה את התהליך הזה 4 פעמים במנהל המשימות ,כשאני מבטל את התהליך המחשב נתקע. ראיתי לפני 2 דפים שמישהוא העלה את הבעיה והוריד עידכון של מיקרוסופט וטען שעזר לו הורדתי את העדכון ולא עזר לי,המחשב איטי ביותר אודה על עזרה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by orio2,

שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. Started by Intel Celeron,

המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?

5. Started by MDK,

פעם באיזה שבוע שבועיים פתאום באמצע גלישה \ שמיעת מוזיקה בWINAMP \ שניהם מופיע מסך כחול של WINDOWS, ואיתו תקיעה של השיר, ואני נאלץ לעשות RESTART אני לא זוכר מה רשום אבל בכל זאת אני שואל: מה יכול להיות הגורם? דבר שני: בפעם הבאה איך אני שומר את מה שזה רושם? :

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Sheva,

שלום לכולם! מחשב פתאום התחיל להפיץ מסך כחולץ זה קורא קשה המחשב עולה ונכנס לחלונות, לאחר קמה שניות מופיע מסך כחול ואז מחשב מתחובה ונדלק מחדש. מה זה יכול להיות? מפרט המחשבלוח אם: AUSU P6TD DELUXE מעבד: INTEL CORE I7 920 2.6GHZ זיכרון: MUSHKIN DDR3 12GB מערכת הפעלה: WINDOWS 7 PROFESSIONAL [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by danik,

יש לי בעיה עם המחשב, אני צריך הכוונה באיתור התקלה... שאני פותח מספר חלונות דפדפן (לא משנה אם זה FIREFOX או EXPLORER) ויש מדיה בתוך כל עמוד (במקרה הזה סרט שרץ באון ליין, כמו YOUTUBE וכו) המסך נכבה ואחרי כמה שניות המחשב מבצע לבד RESTART יש לציין כי התקנתי מערכת WIN חדשה ועדיין הבעיה קיימת (אני משתמש בWINXP) לדעתי יש בעיה בכרטיס מסך, השאלה איך אפשר לבדוק ? (חוץ מלשים כ.מסך חדש) אולי מדובר במעבד? : תודה מראש לעוזרים! דניאל,

8. Started by בראודו,

החומרה: מחשב asus zenbook i7-3517u התוכנה: win 8 הבעיה: כאשר אני מאתחל את המחשב מחדש הסאונד עוןבד בסדר גמור, אבל כאשר אני סוגר את המכסה ופותח מחדש אין סאונד. לא רק שאין סאונד גם תוכנת לניגון קבצי סאונד לא עובדות. יוטיוב לא עובדת. מה עשיתי: הרצתי troubleshooting ולא נמצאו בעיות . סרקתי את המחשב לוירוסים ולא נמצאו. אני חושד שאולי avg cleanup התוכנת טיונינג אולי מחכה או שינתה משהו שעכשיו דפק את המחשב מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  9. אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by zbabit,

שלום לכולם ותודה למגיבים מראש. המודם המותקן אצלי במחשב הפסיק לעבוד באופן פתאומי.(לא מחייג) הוחלף מס' פעמים למודם של מוטורולה, אינטל, ומס' מודמים נוספים, מה יכולה להיות הבעיה. מפרט: לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLONE 3800 במחשב אחר על אותו קו המודם תקין

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by ilPAL,

שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  13. מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by AliasName555,

קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by giladt,

ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  17. הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by jfkk,

http://hwzone.co.il/community/threads/536067-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A6%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA אתמול הגבתי לנושא אנני מוצא את ההודעה המקורית

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב של ASUS RUG GU501, עדכנתי את המחשב לאחרונה לווינדוס 11, ווידאתי גם שהמחשב תומך במערכת ההפעלה. כעת, אני מנסה לשחק ב Valorant, והמשחק הפסיק לתפקד וזה דורש להפעיל TPM ו Secure boot. מבדיקה שעשיתי ה TPM אצלי פעיל, אז הבעיה היא ב secure boot שאני לא מצליח לשנות בו את ההגדרות. יש מדריכים ביוטיוב שמציגים איך לטפל בבעיה, אבל זה עם BIOS שונה משלי. בתמונות שצירפתי אני מנסה לשנות את זה ל ACTIVE, הבעיה שהאופציה חסומה לי. תודה רבה

20. כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by G3nius,

שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  23. עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  24. יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  25. יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.