עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sharkitxt,

תראו, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט ואני לא יודע מה החברה שלה... הנה התמונות שלה www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg כשאני מכניס אותה היא לא מזוהת.... מה עליי לעשות? תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ybzon,

קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  4. כמו שהכותרת אומרת, מלפני כמה שניות היתה לי קריסה עצבנית בזמן שעבדתי על פרוייקט, ועכשיו כשהדלקתי את המחשב בחזרה, מצאתי את הקובץ דאמפ, הוא מצורף... עזרה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  5. היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה

6. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by eldar4455,

אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by grozini,

קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. תופעה כזו בחיים לא ראיתי וזה משגע אותי :'( :'( :'( המקלדת עובדת רגיל בזמן boot, כלומר del מגיב ומכניס אותי ל- bios כל הפעולות ב- bios עובדות היא עובדת גם בשלב ה- boot כאשר לוחצים f8 כדי לעבור ל- safe mode ואז אפשר להכנס אך לא עובד הכניסה ל- win במצב רגיל המקלדת מחוברת ל- ps/2

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by moshe20,

הבעיה יחסית למחשב חדש לא כל כך סוחב יש קצת תקיעות וקצת קשה לו לפעמים מה לדעתכם מהחומרה אני צריך לשדרג ולהוסיף(במשחקים עובד חלק) המפרט: E6300 GEIL 512*2 800MHZ GIGABYTE X1950PRO 256MB WD 250KS 16MB ASUS P5B DLX מארז רגיל וספק שבא איתו ומאוור סטוק אהה כן ועוד שאלה רצית לקנות עוד דיסק קשיח של 320 מה כדאי 2.וגם דיסק קשיח חיצוני של 500GB האם המחשב יתמוך בכזה עומס של 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by gkman,

שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן , אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים.. מקסימום תתקנו אותי .. רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by plissje,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהחזיר אותה כנ"ל העכבר וגם כשאני מנתק אותם המסך ממשיך להתסובב אז זה לא בעיה במקלדת או העבכר... אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? אגב זה קורה לי רק במשחקים באינטרנט ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mx-3,

אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by eitax,

יש לי בעיה, שאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה של nvidia זה עושה לי שגיאה : "הגדרות התצורה של NVDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות אינך משתמש כעת בהתקן תצוגה,המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי מתצורת NVDIA" הורדתי דרייברים , מחקתי והורדתי וזה לא פועל. כעיקרון יש לי 2 דרייברים מובנים במחשב אחד של intel hd graphics והשני של nvidia geforce gt 620 . שאני מריץ משחק הכי קטן שאפשר הוא רץ לי איטי מאוד. אני חושב שהכרטיס של הניוידיה לא פועל בזמן המשחקים. תודה לעוזרים !

19. אהלן, יש לי מחשב עם מעבד AMD לוח אם GA-MA785GM-US2H ספק seasonic ss-650ht active pfc f3 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 הסיפור הוא כזה פעם ב X זמן המחשב נתקע (לא ריסט) בלי סיבה מיוחדת (ללא מאמץ מיוחד שנדרש ממנו) קרה לי המון פעמים גם שעשיתי ריסט אחרי שזה נתקע ב POST SCREEN זה קרה לי שוב זה קרה לי במערכת של WINDOWS ושל LINUX נראה שזה קשור באופן ישיר לחומרה הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי ל ONBOARD וזה עדיין קורה כשזה קורה יש צפצוף ארוך והפסקה וחוזר על עצמו מהאינפורמציה על הלוח אם זה אומר כרטיס מסך מחובר באופן לא תקין - אבל זה קורה גם בלי הכרטיס מסך אז מה הקטע? ניסיתי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ולהוציא חלק ולהשאיר וכו נראה לי שזה לא קשור אליהם אני לא מצליח לאתר את התקלה זה יכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by srolik,

קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום רב, יש לי בעיות לאגים במשחקי מחשב כמו Left 4 dead, cs, css, bbc2, mw2 כל משחק בקיצור. עשיתי פורמט למחשב שלי כי חשבתי שזה אולי במקרה וירוס, אך הבעיה המשיכה, יש לי כרטיס רשת של Edimax וגם הראוטר של Edimax. כשאני משחק וגם אחי משחק זה עושה גם לו לאגים במחשק אבל כשהוא משחק לבד אין לאגים (ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס רשת). ההגדרות של המשחקים (למרות שזה לא קשור) הן ממש נמוכות. הפינגים קופצים פתאום אני משחק יש 'תקיעה' לשניה ופתאום יש לי פינג גבוהה. אם זה חשוב לציין החלפתי כרטיס מסך לא מזמן אז אני לא יודע ואם זה חשוב, ויש לי חשש שזה יכול להיות הספק כוח בגלל שהכרטיס מסך הקודם שלי נשרך איכשהו. מה דעתכם? בתודה מראש, YosdaBoy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by N.S,

יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by dorviper,

במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by s1nus,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.