תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! לא עשיתי שום שינוי תוכנה במחשב לאחרונה, אני חוזר מהבפר מדליק אותו וזה נותן לי את ההודעה AMD data change update new data to DMI! לפעמים הההודעה הזאת הייתה מופיעה אבל המחשב היה עושה BOOT וכו', עכשיו המחשב לא עושה צעד אחרי ההודעה הזאת. עשיתי LOAD DEFULTS בביוס, אני מבקש עזרה בדחיפות, מחר עלי להגיד פרויקט לבגרות ועוד לא סיימתי אותו. תודה מראש עידכון- שיחקתי עם ההארד דיסקים לא עזר כלום. הוצאתי את הסוללה של הלוח אם- כנ"ל הוצאתי את הכרטיס מסך גם אם אני עושה FIRST BOOT DEVICE ככונן DVD ושם בו את דיסק ההתקנה של הוינדואוס המחשב עדיין נישאר קפוא בהודעה הנ"ל גם לסייפמוד לא ניתן להכנס><
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
למישהו יש רעיון ניסיתי לחפש כמה מדריכים בגוגל עברתי על הצ'קליסט והבעיה נותרה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין למה!!! המחשב קורס כל הזמן - אם תוכלו לעזור לי לאבחן אני אודה לכם מאוד - מאסתי כבר בפירמוטים.. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בקריאת דיסק DVD! מדובר בצורב7170A DVD NEC הצורב אחריות וראיתי שמחליפים לי אותו! חיברתי אותו בבית וכמו כן אותה בעיה שוב פעם הוא קורא דיסקים רגילים של 700 רק DVD לא. הכנסתי דיסק של ויסטה שהוא על דיסק DVD והוא קורא את הדיסק כבוט! האם אני צריך לפרמט את המחשב או שיש דרך אחרת לסדר זאת? יש לי נערכת הפעלה XP PRO! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היו לי בעיות עם הכרטיס מסך ופשוט ניסיתי למחוק את הדרייברים ולהתקין חדש ועשיתי את זה אבל אז באו הבעיות שלא היו לפני היו חסרים לי קבצים(בעצם לא היו חסרים אבל הוידנאוס אמר שכן חסר) קיצר אני הלחתי והורדתי את אותם הקבצים: d3d8.dll ddraw.cll והדבקתי אותם וזה לא הופיע שהם חסרים אבל שהיה חסר KERNEL32.dll שניסיתי להדביק אותו גם הוא אמר שהקובץ הקיים בשימוש ואיאפשר להעתיק עליו אבל איך יכול להיות שהוא בשימוש אם כל התוכנות אומרות לי שהם לא מוצאים אותו? אני פשוט לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מאינטרנט מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש שום דבר לא עוזר :\
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלור שלי לא נפתח, אני לוחץ על הקישור והוא חושב שניה אבל שום חלון לא נפתח. אני לוחץ על ווינדוס אפדייט וככה גולש לאתרים זה ממש מיאש. עשית סריקת ספיוור וסריקת ווירוסים גם במצב בטוח וזה לא מוצא כלום. פתרון?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-