עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yot,

לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה קורה לי כל הזמן לא משנה במה אני משתמש גם אני רק בכרום ויש נקודות סגולות על המסך ולפעמים גם מסך כחול או שהמחשב מתאפס לגמרי ויש לפעמים את השגיאה live karenal event 117

• 0 תגובות
    • 298 צפיות
  3. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הספק שלי , לקחתי את הספק של אח שלי אשר היה על פנטיום 3 ואין לספק הזה חיבור כזה של 4 פינים אשר מתחבר ללוח אם בפנטיום 4 (מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). כשאני מנסה להפעיל משחק הכי פשוט או משהו בסיגנון, כל המסך שלי מתמלא בפסים סגולים/ורודים/אדומים וכד' והמחשב עושה RESTART אז השאלה שלי, האם זה קורא בגלל החוסר בחיבור זה ? או בגלל כרטיס המסך או הדריברים שלו ? (כל המחשב שלי מופיע במפרט המחשב חוץ מהספק, כי הוא מת ....)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Zuver,

יש לי ביומיים האחרונים בעיות מלחיצות מאוד עם המחשב... הכל התחיל ששיחקתי במשחק אתמול ואז התמונה קפאה ושמעו את הסאונד חוזר על עצמו, המחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, אחרי המסך של הלוח אם פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב עד שנכנסתי בקושי להגדרות(ולא שיניתי כלום) ואז הוא כבר עלה לגמרי היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, פשוט השמיע קולות של התנשפות חזקה מהמאוורר וגם במחזוריות, ראיתי את הנורות של הכרטיס מסך מהבהבות, שוב סיבובים חזקים של המאוורר, שוב חלש, שוב נורות, שוב מאוורר וכו ואחרי כמה רגעים היה אפשר לשמוע צפצוף. אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. אני לא יודע למה אבל המצב הזה מוכר לי... זה מחשב דיי חדש, בן 7 …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by DesGenT,

after 1 hour of working my computer shuts down and does not turn on. if power cable is reinserted the computer starts and after a few seconds shutdowns again. it goes on only if i left it without the power cable for about 5 minutes .... it is really annoying can anyone tell me what the problem could be????? sorry for english... :-\

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  8. שלום, שיצא call of duty החדש התקנתי אותו ואחרי 7 דקות משחק המחשב היה קורס ועושה הפעלה מחדש. הייתי בטוח שזאת בעיה תוכנה (פירמוט של ווינדוס ולכן דחיתי את הבעיה) לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. בשבוע האחרון הבעיה גברה וגם במשחק שאני מכור אליו פרו אבולושין התחיל לעשות את הבעיה. שמתי לב שבזמן האחרון המאוור של הכרטיס מסך התחיל לעשות רעשים חזקים וברגע שאני נוגע במאוור ועוצר אותו הרעשים מפסיקים והכל ניהיה שקט. ברגע שאני נכנס למשחק הרעש מהכרטיס מסך נהיה הרבה הרבה יותר חזק וכעבור זמן קצר המחשב עושה הפעלה מחדש. עכשיו לשאלה: האם הבעיה יכולה להיות מהכרטיס מסך בלבד? או יכול להיות שהספק כוח שלי חלש מדי למחשב ולכן זה קורה? אין לי כסף להוצאות מיותרות, לא רוצה לקנות כרטיס מסך סתם ואז לדעת שבכלל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  10. בהתחלה חשבתי שזה ה-O.C של המערכת אז הורדתי לדפולט לאחר מכן השארתי סטיק אחד של זכרון ועדיין אותה הבעיה,מוזר שאני מפעיל 3DMARK הכל עובד בסדר גמור.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  11. שלום.. בעיה הקיימת כבר הרבה זמן.. פירמטתי כמה פעמים ועדיין יש את הבעיה.. יש השערות מה הבעיה? לוח אם EPOX 8KDA3J והכרטיס רשת מובנה עליו.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by sby333,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: P4S533-MX מעבד: אינטל P4 2.66GHz זיכרון: 2G 333MHz כרטיס מסך: ATI HD3650 512Mb AGP בעת עבודה עם המחשב, המסך כבה ולא ניתן להפעיל מחדש, אך ניתן לכבות ולהדליקו שוב דרך הכיבוי במחשב עצמו. התופעה הזו גם מופיע מחוץ למערכת ההפעלה, כך שאין קשר לwindows, אני מאמין שמשהו בחומרה נדפק.... אשמח לעזרה, תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by ido135,

מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. לפני כשבועיים קניתי מחשב אצל אייבורי והמחשב היה מקבל מסך כחול כעבור כ30 דקות של משחק לאחק שהם "סידרו אותו" הם אמרו שהכל תקין. הרצתי בדיקות OCCT ואני לא יודע מה הבעיה (אני לא יודע לקרוא את הגרפים) המשחק שאני משחק זה משחק שפעל לי במחשב הקודם. (battlefield bad company 2) זה המפרט: Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM Windows 7 תודה לעוזרים (: :)

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by AmitDaniel,

שבת שלום לכולם , אז נתחיל במה שיש במארז ונעבור לבעיה העיקרית : מעבד : intel q8200 זיכרון : 4 gb חברת kingstone אם זה משנה כרטיס מסך : gigabyte 9800 gt 1gb הוספתי גם צילום מסך של הטמפרטורה בזמן משחק . המשחק העיקרי שזה קורה הוא batman AA במשחקים פחות כבדים FM10 , PES10 , זה לא קורה גם ב- cod 4 modern warfare 2 זה לא קרה לי . פסלתי את בעיית המשחק כי התקנתי את אותו משחק אצל חבר (יש לו מחשב קצת יותר חזק אבל הכל עובד ) ועוד משהו קטנטן הדופן של המחשב פתוחה בזמן המשחק ולמרות זה יש לי ריסטרטים. תמונה א' - לפני שהתחלתי לשחק http://yfrog.com/42temp1lp תמונה ב' - באמצע המשחק (שיחקתי רק 3 דק' לא ידעתי מתי המחשב ייפול ) http://yfrog.com/4rtemp2ep מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by ralf7253,

חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by omert,

שלום יש לי בעיה במשך כמה חודשים שכל כמה שעות בד"כ שהמחשב מתאמץ הוא מראה מסך כחול וקורס (במסך הכחול כתוב The Bios in this system is not fully ACPI compilant. please contact your system vendor for and updated bios) המערכת במחשב שלי היא: intel e7300, gigabyte ep43-ds3L זכרון DDR2 של corsiar 4gb 6400C5 NVIdia Geforce 9800GT מותקן windows 7 64bit אבל הקריסות קרו גם בXP וויסטה הספק של המחשב הוא SeaSonic 400W אני לא יודע עם הבעיה היא חשמלית או אחרת בבקשה אם מישהו יכול לעזור אודה מאוד

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. בעיה מוזרה בטירוף... פתחתי את המחשב היום עבדתי עליו איזה 10 דקות אייסיקיו ווינאמפ מירק אימייל כל השטויות, פתאום בום משום מקום הוא עושה ריסט לבד... הופיע לי מן כזה מסך כחול שכתוב System Failiure.... אמרתי אולי פתחתי איזה תוכנה שגרמה לו לקרוס לא יודע... אולי העמסתי עליו... לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהאייסיקיו השארתי את המחשב דולק ואחרי רבע שעה עוד ריסט משום מקום.... אני עשיתי עכשיו סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום.... אחרי הסריקת וירוסים אני יעשה Ad-Aware ונראה אם יש משהו... אני אתמול זוכר ששיניתי את ההארד דיסק שלי מ FAT32 ל NTFS כי זה אמור להיות יותר טוב ולתמוך יותר טוב בווינדוס אקס פי.... השינוי עבר בהצלחה ואתמול עבד חלק רגיל... זה השינוי היחיד שעשיתי למחשב מאתמול להיום... לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RJ1,

אהלן, לפני משהוא כמו חצי שנה עדכנתי את המחשב לwindows 10. זה מחשב נייד של Lenovo בן שנה-שנתיים בערך. המחשב עבד סבבה עד לפני כחודש. הקריסה הראשונה הגיע עם הודעת CRITICAL_SERVICE_FAILED והמחשב לא נתן לעלות יותר. גם הניסיונות לתקן את המערכת דרך התיקון שwindows מציע לא עזרו. חילצתי את המידע עם מערכת הפעלה שהעלתי מדיסק און קיי ועשיתי התקנה מחדש, מחקתי הכל והתקנתי מאפס. המחשב קרס כמה שעות אחרי שההתקנה הסתיימה אבל הצליח לעלות. עשיתי בדיקת chkdsk שעזרה ובאמת שבוע שלם לא הייתה קריסה. קיוותי שבזה פתרתי את הבעיה אבל עכשיו הוא שוב קורס עם ההודעה, MEMORY_MANAGEMENT. אני חושד שמשהו נדפק פיזית באחד הרכיבים, האם זה נכון? האם התקנה של windows 8 תפתור את הבעיה?…

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. עובד יפה אבל יש רק בעיה אחת והיא שהוא נופל הרבה שזה אומר כאילו שעושה לעצמו ריסטרט reset. יש לי כבר שני קבצי PDF שהמשותף להם שיש בהם הרבה תמונות וגרפיקה וכשאני מתחיל לדפדף בהם המחשב מתאפס. כמו כן זה יכול לקרות ססתם תוך כדי גלישה באינטרנט בדיוק כאשר אני לוחץ על כפתור מסויים איפה שהוא באתר. או לחילופין זה יכול לקרות סתם ככה בלי שיש לי הסבר. אין לזה קשר עם משחקים כבדים..לדוגמא השתמשתי קצת במשחק Dirt3 בגרפיקה מלאה ולא קרה כלום. גם בעת שימוש בסימולטור טיסה של מיקרוסופט על הגדרות גבוהות לא קורה כלום. בחנות שקניתי אותו אמרו לי לעדכן ביוס או להביא אותו לחנות. לעת עתה לא עדכנתי . אז לפני שאני מעדכן או לוקח לחנות .. אולי מישהו נתקל בבעיה כזו. תודה…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.