תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב שרת ישן של IBM עם 2 מעבדי פנטיום 3 במהירות 1 ג'יגה הרץ כל אחד. היו איתו כמה בעיות ועכשיו אחרי שהתגברתי עליהן והצלחתי להתקין עליו XP המליצו לי גם לעדכן לו את הביוס אבל בעיה - אני לא מוצא שום איזכור ללוח באינטרנט :\ הלוח הוא IBM - G2950UD הנה גם תמונה מאוורסט שאולי תעזור אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא עדכון ביוס ללוח הזה...
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב המאורר לא עובד האור של העכבר לא דולק האור של המקלדת לא דולק והמסך לא מגיב זה מראה שהוא נדלק אבל לא רואים כלום מה הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אילו בדיקות\תוכנות מומלצות בעת קנייה של מחשב נייד יד שנייה? כדי לבדוק שהכל תקין ולא יקרוס בזמן הקרוב מסך,מעבד, כונן SSD, כרטיס מסך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המקלדת לא עובדת לי ורק המנורה של הניום לוק דולקת כיבית תמחשב והוצאתי את הכבל וגם לא עזר בדקתי בהגדרות בלוח מקשים אם יש התקן מחובר ואין זה קשור אתמול לקחתי את המקלדת לחבר שגם קרה לו אותו דבר קשור
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני משחק על מסך קטן הכל בסדר כאשר אני משנה למסך גדול פתאום הכל בצבע אדום כאילו ההגדרות של המסך השתנו והאדום על 100 בדקתי הגדרות, התקנתי מחדש דרייברים, התקנתי directx שום דבר לא עזר ניסיתי לעשות compabilty mode xp,95,256 colors זה windows 7 home premium שפירמטתי והתקנתי שוב windows 7 home premium אני לא מבין מה לא בסדר.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא עצלן ולפני שכתבתי את ההודעה חיפשתי אם היו בעיות כמו שלי אך לא הצלחתי לאתר מתוך ההודעות הנושאות את המילה USB. שאלתי היא כזו: כבר הרבה זמן שיציאות ה-USB שלי לא עובדות. ניסיתי לפרמט אמרו לי לבדוק ב BIOS וגם שם לאחר 37 חיפושים לא מצאתי אפילו DISABLED אחד שקשור לבעיה. עלי לציין כי הבעיה החלה פתאום וללא כל סיבה. (ניסיתי אף לעכן גירסה של לוח-אם אך זה לא עזר או שלא עידכנתי את הנכונה.. ) בבקשה אתם חייבים לעזור לי!! (נ.ב. יש לי פנטיום III 800 לוח: VIA VT82C693A Apollo Pro133) תודה רבה מראש!!! ברצוני לציין (פרט באמת שולי) שבעקבות גלישה באתר הזה עשיתי מודינג למחשב שלי - תודה!!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר tplink n600 td-w9980 והוטבוקס. כשאני מעביר את ההוטבוקס למצב גשר ומחבר את הראוטר אני לא מצליח להתחבר להגדרות של הtplink. כל פעם שאני מכניס את הכתובת ip הוא מתחבר להוטבוקס. ניסיתי לחבר לwan, lan וכתובות שונות (לפי המדריך באתר של tplink) אבל. וא תמיד פותח את ההגדרות של ההוטבוקס.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שבועות החלטתי לעבור לעכבר אופטי קניתי עכבר שבמדבקה שיש עליו מאחורה כתוב: premium optical wheel mouse m/n: M-BT58 (העכבר הא כאמור מתוצרת logitech) שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט "קופץ" לי למקום אחר במסך, ולא הצלחתי לעלות על שורש הבעיה. העכבר לא היה זול, ועלה לי 89 ש"ח (כן, אני יודע שישנם עכברים ב200 ואף יותר). מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה? אולי כי הפד שלי אדום?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן כבר שנה בערך המחשב שלי לא עולה, קניתי מחשב נייד ועכשיו אני רוצה לפחות לשחזר את כל התמונות מכל השנים במחשב ואז לזרוק ולקנות חדש. זה הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב, יש לנו שם תמונות של שנים מכל הגילאים וזה הגיבוי היחידי שלהם. כבר שנה שאני מנסה להעלות אותו, יש את הלוגו של הלוח אם ואז מסך שחור עם ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot Device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key לא משנה מה אני לוחץ לא עובד. אני מניח שזה לא קשרו למערכת ההעפלה אלא למחשב עצמו ואין לי קמצוץ של ידע בנושא, מה אפשר לעשות במצב כזה? אני רק רוצה להעלות אותו פעם אחרונה, להוריד הכל וזהו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי [glow=red,2,300]כלום[/glow]. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-