עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שפירמטתי במנהל התקנים התחילו הריסטים ומופיע סימן קריאה על אחד התקנים ואני לא יודע מה זה ואיך לסדר ניסתי לעדכן את זה מהדיסק ורגיל ולא מצליח אולי עידכו ביוס יעזור אבל אין לי מושג איך עושים http://rotter.name/User_files/nor/4769b979070106b6.jpg *נערך לקישור עקב מימדים מוגזמים.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by tza8,

מדובר במחשב שלא עלה עקב תיקיית EFI שנעלמה מהכונן שממנו עולה הבוט אחרי עדכון כלשהו. לא רציתי להתקין וינדוס מחדש אז אילתרתי ולקחתי תיקיית EFI מדיסק התקנת וינדוס 10, העתקתי אותו לכונן הבוט של המחשב וערכתי את קובץ ה-BCD שיטען את הוינדוס מהדיסק קשיח. זה עובד מצוין הבעיה שבאלתור הזה איבדתי את הבוט של הריקובורי של הוינדוס ואולי עוד כמה דברים. איך אפשר למצוא/ליצור תיקיית EFI של windows boot manager לוינדוס 10? תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. Started by amit1242,

היי,עכשיו אני פותח את ה"מחשב שלי" ואני לא מוצא את הצורב... פתחתי את המחשב,כל הכבלים מחוברים...ניתקתי וחיברתי והוא כותב "ההתקן של הצורב נכשל" מה לעשות? הצורב הוא LG H20...צהוב.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by WarMachine,

אז ככה אני לא אקצר אלא אכתוב את כל הסיפור עד עכשיו. הורדתי את הדמו של פיפ"א 2004 והתקנתי, הרצתי את הדמו הכל טוב ויפה עד השלב שבו אמור לעלות המגרש עם השחקנים יענו המשחק עצמו וברגע הזה המסך נכבה ואין שום אפשרות לצאת מהמשחק אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט וטעינת הווינדוס המסך שוב פעם נכבה וכך מספר פעמים עד שלבסוף הוא לא נכבה והצלחתי להגיע לווינדוס(מצב רגיל לא "בטוח"). חשבתי שאולי מדובר בדרייברים אז התקנתי את הדרייברים 45.23 של נוידיה (יש לי טיטניום 4600) במקום הדרייברים הישנים שהיו 44.03. אחרי ריסטרט עלה הווינדוס כרגיל, שוב נכנסתי למשחק והרי אותו דבר בדיוק, מסך נכבה, מחשב לא מגיב, ריסטרט ושוב מסך לא נדלק ואחרי כמה פעמים המסך נדלק והנה אני פה רושם על הבעיה. אז אם יש למישהו רעי…

5. Started by Raanan97,

יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  7. אני כרגע בארה?ב וקיבלתי כמה רכיבים למחשב חדש שיורכב בארץ כשאחזור עוד כמה ימים. אין לי אפשרות מעשית לבדוק תקינות מלאה של כולם כמערכת אבל האם ניתן לבצע איזשהן בדיקות מקדימות רק לוודא שלא אקח אתי דברים שהם כבר DOA או שבעייתיים, למרות שסיכוי קלוש שכן הכל אמור להיות חדש. הרכיבים הם: לוח אם DFI Lanparty Ultra-D, ספק כח TAGAN 480W U-22, זכרון OCZ PC4000 Gold VX, כרטיס מסך MSI X800XL. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by itay89,

מי שיודע מה עושים אז שיגיד לי

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  13. שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by snsn_1,

האם הלוח תומך בכרטיס ???

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  15. הגאלאקסי נוט התחיל פתאום להודיע באנגלית בכל פעם שנכנסת הודעת SMS. איך מבטלים אותה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by charge,

קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  17. שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a

18. Started by D.A.Y.C,

שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by TheGame,

שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by Predator,

התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש אחרי שהמחשב פשוט זחל לי. בבדיקה בעזרת HD TACH גיליתי אחרי ההתקנה מחדש של כל הדרייברים VIA 4IN1 ו ATI וכמו כן SP1a עבור WINDOWS XP PRO שהHD חדש ומפורמט WD 80G SE 7200RPM עובד בסדר רק שהוא צורך יותר מ50% זמן מעבד מה שלא אמור להיות ולא היה בעבר ! יש לי לוח של MSI KT3 ULTRA עם RAID פעיל עם HD אחד של 120G גם SE של WD. זכרון 256 DDR PC 3000 ומעבד AMD 1800XP+ כמו כן כרטיס מסך של הקרולס 8500LE ATI. לא יודע למה ה עושה לי את זה כבר פעם שניה !

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by o9009,

המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…

• 9 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.