תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הרבה זמן לא ביקרתי כאן... (שנת חורף) לפני כמה ימים, כשהדלקתי את המחשב, גילית שהמסך לא מקבל אות מהמחשב. המחשב עובד אבל לא משדר למסך. הנחתי שהבעיה בכרטיס מסך ולכן החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק אולי הכרטיס התחמם יתר על המידה. כשנגעתי בו - הוא רתח! אני לא מבין גדול, אבל הוא היה ממש חם, הרבה מעבר למה שהוא אמור להיות (כך אני משער). כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. הדלקתי שוב לאחר כחצי שעה ושוב, המחשב לא שידר למסך, אלא שהפעם גם נשמעו שלושה צפצופים בהדלקת המחשב (שגיאה כלשהיא כנראה). הנחתי שכרטיס המסך נדפק, הורדתי את המחשב לאחת מחנויות המחשבים הקרובה לביתי ושם בישר לי הטכנאי שאכן כרטיס המסך לא תקין וצריך להחליף. העניין הוא שהכרטיס ממש נראה חדש! אומנם קניתי …
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שאני משחק grid אחרי כמה דקות נתקע המסך והופך לשחור/ירוק/אפור/לבן ועוד ויש לופ של המוזיקה [מן טררררררר כזה] אז החלטתי לבדוק אם זה מהכרטיס מסך והורדתי atitool בשביל לבדוק את הכרטיס בזמן עומס שאני נכנס לתוכנה אני רק לוחץ על max core והמחשב עושה ריסט לבד מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לאפס ביוס לא עזר בבקשה עזרה מפרט מחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש ברשותי את המערכת הבאה: מעבד:4200 AMD Athlon AM2 לוח אם:GA-M59SLI-S4 זכרונות :GEIL CL4 800 MHZ 1GB*2 ספק כח:355W PEAK לפני כשבוע רכשתי HD4850 512 MB של חברת 3DCLUB בגרסת האוברקלוק. לפני כרטיס זה היו לי 2כרטיסי 7300 GT במערך SLI. בעת הפעלת משחקים כבדים על הגדרות בינוניות גבוהות -הכרטיס קורס ונתקע לפעמים אחרי שעה לפעמים אחרי 5 ד. הטמפרטורה שלו ללא מאמץ עומדת על 49-50 מעלות ו במאמץ הוא מגיע ל 60-65 לפעמים. האם הקריסה נובעת אך ורק בגלל הספק שלא מספיק לו מבחינת כח? מהן הטמפרטורות המומלצות לכרטיס זה? האם זה טוב שהוא בא באוברקולוק מהחברה מה שיכול להשפיע על ההתחממות שלו? אשמח לקבל עזרה בנושא,תודה לכל העונים מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מסך - LG 19'' 1970HR לוח אם - GA-MA74GM-S2H מערכת הפעלה - WINXP-SP3 =================== הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה... הבעיה בחומרה - לוח אם? אולי בכבל? התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם. מה נראה לכם? מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזור יש שם אפשרות alternate DVI operational mode וההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael" וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי כרטיס קול המחובר ב- PCI . שהדגם שלו הוא : E-MU 1212M הדרייבר של הכרטיס נפל לי כמה פעמים בעבר.. ולכן החלטתי לפרמט את המחשב. ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר כדי שהכרטיס יעבוד בצורה חלקה.. לאחר הפרמוט המחשב זיהה את הכרטיס קול אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי : setup is unable to detect a supported product on your system. setup will exit. לאחר שראיתי את ההודעה הזו שוב ושוב ניסיתי לפרמט שוב את המחשב ואני אגיד את האמת פירמטתי אותו לפחות 6 פעמים ביממה אחת. ובכל זאת הוא לא מזהה את הדרייברים.. (גם את הישינים...) וכותב את אותה ההודעה.. יש לציין שבעבר המחשב כן זיהה את הדרייברים והכרטיס פעל כהלכה. עד שהתחיל לזייף והדרייברים נפלו.. אם זה עוזר אלו הנת…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בוקר "טוב" לכולם. מעצבן ממש לגלות שמחשב לא עובד על הבוקר!!! בכל מקרה. הוא עולה, בודק זיכרון... וזהו. משם מסך שחור על blink כזה מהבהב וזהו... רעיונות??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הקודם שלי הפסיק לפעול לפני כמה חודשים, המחשב פשוט לא קלט אותו באיזשהו שלב ומאז כל המידע שיש עליו הלך. ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים וגם הם לא קולטים אותו... השאלה שלי היא, איזה עוד דרכים יש בשביל לנסות להציל את המידע שיש עליו. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התגובות גם במייל בגלל שהיום אני חוזר לבסיס, להרבה מאוד זמן, כך שלא בטוח שאני אמצא את האשכול הזה כשאני אחזור, תודה מראש, שחר. Shahar1802@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאשר מדליקים את המחשב , נשמעים צפצופים מהרמקול הפנימי של המחשב ולא עולה כלום במסך. הכרטיס מסך,המסך,זכרונות,קשיח,ספק, כולם תקינים בוודאות. לכן הבעיה נמצאת בלוח אם\במעבד שאלתי היא במידה ומוציאים את המעבד, הביוס יכול לעבוד? אמור להיות מוצג משהו במסך תודה לכל העוזרים, מנור.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חיברתי למחשב כ.קול עם הבקר משחק למחשב הכרטיס קול זוהה ע"י אקספי אוטומט ועכשיו חיברתי תהגה והדוושה למבקר עצמו ואני לא יודע איך מפעילים אותו ... אני בחרתי שם ב 2 צירים ו 4 כפתורים והוא לא מגיב אליו..!! ההגה לא של חברה מוכרת ולא רשום עליו כלום.. מה אני עושה?! צריך אולי להתקין את כל ההתקנה של הכ.קול עם הבקר שיהיה שם עוד אופציות או משו?!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P4P800 פנטיום 4, כרטיס מסך AGP. היה לי ספק ג'נרי שהתקלקל, וקניתי ספק חדש, איכותי. הבעיה התחילה קצת לפני שהספק הג'נרי התקלקל. חיברתי את הכבלים של הספק החדש, ה-20 פינים וה-4 פינים ללוח האם, וכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא קורה. אין צפצופים. הנורה שמראה קריאה מהדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע, אבל אין רעש של קריאה מהדיסק. יש בלוח אם נורה והיא דולקת (אמורה לדלוק). לאחר מכן ניתקתי את כל הדיסקים והכרטיסים מלוח האם. כרגע רק המעבד מחובר אליו. ועדיין אין צפצופים מהלוח אם. שמתי לב שהצ'יפ המרכזי של הלוח אם רותח, לדעתי לפחות 80 מעלות, וזה קרה אחרי פחות מדקה שהוא היה דלוק. בד"כ הוא מגיע ל- 40 מעלות בעבודה שוטפת. איך אפשר לבדוק אם הבעיה באמת בלוח האם? ת…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי לפטפופ DELL LATITUDE D505 , עכשיו הכרטיס רשת שבו פשוט לא רץ.. לא בעיה ב SERVICES לא בעיה בכלום.. התקנתי כל דרייבר אפשרי והכרטיס רשת פשוט לא פועל, בטח בעיה באחד הקבצים אבל אני לא מוצא שום פתרון ברשת.. הדרייברים הם הדרייברים פה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=5&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex= עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כרטיס רשת שלא של DELL - כרטיס רשת של כל חברה כלשהי והאם אפשר יהיה לפתוח את הלפטופ ולהתקין את הכרטיס רשת ?? האם הדבר יתמוך בכלל ויתאים למערכת? או ששווה לקנות כרטיס רשת USB.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-