עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by kikkler,

שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש: א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלך ב. אני לא יכול להסיק כלום במידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by yuval_e,

שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by מאור247,

משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tiger3,

יש לי עכבר USB של מיקרוסופט הרגיל שתי לחצנים ופתאום האמצע העבודה הוא נכבה ונדלק אחרי 10-70 שניות והעכבר מפסיק לעבוד עכשיו זה גם רושם לי דבר חדש יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך לטפל בזה?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by david26,

שלום שלום, יש לי מחשב נייד dell studio הכפתור מגע של ההוצאת דיסק נתקע וזה משתק לי את כל כפתורי המגע האחרים ששלטים במערכת המולטימדיה מה לעשות ?( בעבר הרחוק קראתי על הבעיה אבל אני לא זוכר מה הפתרון ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by YinnoN,

קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by יפעת חלא ידיד-אל,

היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …

11. Started by argo8866,

היי! היום החלפתי כרטיס מסך לכרטיס sapphire 7750 1gb gddr5 מאז קורות לי 2 תקלות : 1. המחשב קופא לאחר כמה דקות של שימוש , המסך מאבד אות ונראה שהמחשב גם נתקע (אין לי אינדיקציה מלבד זה שהאורות במקלדת נכבים) 2. לוקח למסך להידלק ולקבל אות 20 שניות לאחר הפעלת המחשב. אשמח לעזרה! Intel Core 2 Duo E4500 ASUS P5GC-MX/1333 3GB DDR2-SDRAM - - - תגובה אוחדה: - - -

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lm,

יש לי בעיית זיכרון וירטואלי חמורה ביותר המחשב לא זז והוא רושם שיש לי קצת זיכרון וירטואלי. מי שיודע מה זה???? ממה זה נהיה????? איך אפשר לתקן?????? וכו שירשום דחוף

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  13. דבר ראשון שלום רב ותודה לכם אם תעזרו לי, אני לא בדיוק מומחה מחשבים, יודע לתקן תקלה פה ושם אבל לא בדיוק מומחה. קניתי מחשב לפני בערך שנה וחצי, pentium 4 2.4 GH כרטיס מסך של Ati Radeon 9600 זכרון ram 512 mb יש לי בעיה שקורה לי כל הזמן, לאחר שאני מפעיל משחק כלשהו, המשחק עולה, אך לאחר כמה זמן המחשב פשוט מפסיק לעבוד, שומעים מן צליל כזה של "פיפ" והעכבר נתקע, והתפרון היחיד הוא לאפס את המחשב. הדבר לא קורה כשהמחשב פועל באופן סדיר. כשקניתי את הכרטיס מסך, המוכר שלי אמר לי שהוא בא ללא מאוור ויש לו שיטת קירור חדשה. אני לא יודע אם הבעיה היא שהרכיבים מתחממים כי אני לא יודע איך לבדוק את זה, ובאמת שאין לי מושג מה הבעיה של המחשב, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kobibo,

לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כשבוע פירקתי את הלפטופ בשביל לנקות אותו ונתקלתי בחיבור של הCD שהוא SATA בדיוק כמו של ההרד דיסק, כן זה הגיוני השאלה הנשאלת אם יש סיכוי לבטל את הCD ובמקומו להכניס הרד דיסק נוסף? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. פתחתי כבר את הדיון הזה כבר אבל סגרתי אותו. טוב זה ממש דחוף! יש לי מחשב נייד win10 ושאני מנסה להפעיל את המחשב הוא עושה לי מסך כחול של recovery וקוד שגיאה. טיפלתי בבעיות כאלה על ידי שצרבתי את הwindows על USB והכנסתי למחשב. עכשיו אני עושה את זה וזה חוזר למסך הכחול מה עושים? דחוף!!!

17. Started by mano02,

אממ יש לי בעיה שמשום מה התחילה היום. הסאונד במחשב שלי עובד - מוזיקה וכד' אבל אחרי כמה זמן הוא פשוט לא עובד. כאילו הוא נכבה והווינאמפ למשל לא מפעיל שירים. הוא משאיר אותם על מצב 00:00 כך שהבנתי שזאת לא בעיה למשל ברמקולים. כל פעם שאני עושה רסטרט אז הסאונד שוב עובד אני לא יודע אם זה נכבהאחרי זמן מסויים - למשל שעתיים כי עד כה בשלושת הפעמים שזה קרה, זה קרה אחרי שהפסקתי זמנית את הווינאמפ ולא במהלך ששמעתי מוזיקה. מישהו נתקל בזה פעם ? כי ממש אין לי כוח לעשות כל יום 5 פעמים רסטרט למחשב. זאת גם לא בעיה רק בווינאמפ או בשירים שעד כה פעלו מעולה. אחרי התקלה אני מפעיל סרטים ואין פסקול או כל הצלילים של המסנג'ר גם לא פועלים - כאילו כל המערכת סאונד שלי שבקה חיים אבל אחרי רסטרט הכל שב לקדמות…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Yossi22,

יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by Gsofer,

שלום. לאחרונה נקיתי את המאוורר של המעבד ואת שאר המחשב מאבק , חיברתי הכל חזרה ולהפתעתי המחשב נדלק לשניה כולל המאווירים ומיד נכבה. עשיתי כל מיני בדיקות ניתקתי כל מיני כבלים ולבסוף עליתי על כבל מסויים שכאשר הוא מחובר המחשב עושה את הבעיה הנ״ל . כאשר המחשב עובד ללא הכבל הבעייתי אין תצוגה במסך ולא רואים כלום, ככה שאני חושש שזה כרטיס מסך עושה את הבעיה. צרפתי תמונות של הכבל והשקע המדוברים , מישהו יכול להגיד לי בודאות שזה הכרטיס מסך ? וכן אם יש דרך לבדוק את הכרטיס אם הוא באמת נדפק מה שלא הגיוני כי הוא עבד בסדר לפני הניקוי אבק. עוד פרט חשוב , החלטתי לנקות את המחשב בגלל שכל כמה זמן בערך יום יומיים החשב היה נכבה לגמרי בלי התראה מוקדמת. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by Mobi,

ייבאתי מצלמת ביטחון המשדרת לסלולרי. המצלמה אמורה להתחבר ב 2.4 wi fi לאפס הייעודי בסלולרי. המצלמה לא קולטת את ה WIFI (נתב של בזק B פתוח ללא סיסמא) ולכן גם לא מתחברת לאפס -הוא לא מזהה את המצלמה. במצלמה יש נורית המראה שהמצלמה מזהה WIFI ץ הנורית נדלקת לשבריר שניה ומיד מתנתקת מה שמראה שהמצלמה לא מזהה את ה wifi הייתכן ויש תדרים שונים למצלמה מאשר התדרים בארץ?.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kaputcom,

ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bobg9,

שלום לחברי הפורום, בניתי מחשב חדש מחלקים,המחשב מצליח להעלות את הביוס,אבל כשמנסה לעלות מיואסבי שנוצר על ידי: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485 . נתקע אחרי 2-3 במסך הטעיה(לוגו של וינדווס ועיגול מסתובב) אותו דבר קורה אם אני מנסה לעשות BOOT מSSD ממחשב קודם שכבר מותקן עליו וינדווס ניסיתי לשחק עם הזכרונות (לשים אחד מהסטיקים בכל אחד מהסלוטים כדי לבדוק עם הבעייה בRAM) לשנות את הגדרות הBOOT מ UEFI ל LEGACY בBIOS, אותה תוצאה עוד דברים ששוה לנסות לפני שהוא נשלח למעבדה? המפרט: לוח אם: gigabyte Z390 Aorus PRO מעבד: intel 9900K קרור: corsair H150i pro זכרון: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB DDR4 300…

23. Started by arikr,

שלום רב, איכשהו פתאום (נראה לי) המחשב הפסיק לזהות את ה - hard disk שבו מותקנת מערכת ההפעלה. כשהמחשב עולה אני רואה ההודעה שאומרת שהוא capable but disabled. כשאני נכנס ל -bios אני רואה אותו ב - hard disk drivers אבל בתפריט של ה - boot device priority הוא לא נמצא (ה- hard disk השני דווקא כן שם). כרגע הרדך היחידה שלי להעלות את המחשב היא כאשר אני לוחץ F11 בעלייה של המחשב ובוחר ידנית ה - hard disk. תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by For3444,

אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by .::Void::.,

אהלן ח'ברה.. המחשב של אחותי P4 קופא כדקה לאחר העלייה של המערכת. - החלפתי RAM ממחשב אחר, לא עזר - חיברתי את הספק למחשב אחר- הוא תקין. - עשיתי פירמוט + התקנה מחדש - לא עזר. - ניקיתי אבק, החלפתי משחה טרמית- טמפ' תקינות אך עדיין קופא. - הוצאתי והחזרתי סוללה- לא עזר. לוח אם: ecs P4VXASD2 מה הסיכוי שהבעיה בהארד דיסק? ואם למישהו יש עוד רעיון, אשמח..אני כבר מיאוש מהמחשב הזה. ואם מישהו מכיר איזו תוכנה לבדיקה ותיקון של ההארד דיסק והיא גם bootable זה יהיה מצויין.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.