תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לפני כמה ימים קניתי שני דיסקים קשיחים של WD 160GB SATA . לפני זה היה לי דיסק קשיח IDE 80GB ושמתי לב מבדיקות שעשיתי שהמערכת הפעלה עולה כעת יותר לאט מאשר קודם לכן. אחרי ה BOOT כאשר החלון הראשון של המערכת הפעלה מופיע עם הסמן הכחול הזה שרץ.. ההרד דיסק כאילו נכנס לדיליי כזה ולא עובד בכלל. רק לאחר 10 שניות בערך הוא מתחיל לעבוד ומפה והלאה הכל בסדר. חשבתי אולי זה רק אצלי ( לוח אם או משהו ) אז הלכתי לאח שלי שיש לו הרד דיסק רגיל IDE והמערכת הפעלה עולה תוך כמה שניות כמו שצריך להיות. מתוך סקרנות חיברתי אצלו הרד דיסק SATA ושוב.. המערכת הפעלה עולה באופן משמעותי יותר לאט ! יש הבדל של איזה 15-20 שניות. משהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת ? יש איזה אופצייה אולי בביוס שצריך להגד…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הטכנאי שלי החליף לי את הלוח אם במחשב ומשום מה עכשיו הסאוונד במחשב לא עובד ,אני חושב שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים אבל אין לי מושג איפה הדיסק עם הדרייבר של הקול והייתי שמח עם מישהו היה יכול להגיד לי איך אני יכול לזהות איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני יוכל להיכנס לאתר של החברה ולהוריד דרייברים משם בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה הכל התחיל בערך לפני שלושה שבועות, אני הזזתי את המארז שלי כשהמחשב היה דלוק והמחשב נכבה בעצמו, אז הדלקתי אותו שוב, אבל ממש על ההתחלה של ההדלקה שמעתי ציפצופים, שלושה ציפצופים או ארבע ליתר דיוק (במקום הצפצוף הרגיל ששומעים כשמדליקים את המחשב) ואז הווינדאוס לא עלה. פשוט מסך שחור ולא קורה כלום במחשב. ניסיתי לעשות CLEAR CMOC או מה שזה לא יהיה (הוצאת חלק מסויים מהלוח אם והחזרתי למקום אחרי זה), אבל זה לא עזר והבעיה נשארה. יש לי שני זיכרונות, אז הוצאתי אחד ונשארתי עם השני. הדלקתי את המחשב אבל הבעיה נשארה. אז החלפתי זיכרונות ושוב ניסיתי להדליק את המחשב רק עם סטיק זיכרון אחד אבל הבעיה נשארה, אז לפחות שללתי את האפשרות שהבעיה היא בזכרונות. אין לי שום כרטיסים במחשב דרך אגב חוץ מהכרטי…
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי: יש לי את כרטיס המסך GeForce FX 5700LE, ובאתר של nVidia כתוב שהוא PCI-Express, אבל בפועל החיבור שלו נראה ככה (התחתון): אני מפספס משהו, או שהכרטיס הזה הוא AGP? (nVidia: http://www.nvidia.com/page/fx_5700.html) בינתיים, בגלל שהכרטיס לא מתאים ללוח-אם (GIGABYTE GA-G41M-ES2L) אמורה להיות בעיה להריץ אותו עם הכרטיס מסך On-Board?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... עש היום שהמיקרופון שלי היה מחובר למחשב דרך השקע הכתום הוא נשמע במחשב אחר בשתי הרמקולים... כאן שאני מחבר את המיקרופון למחשב החדש של hp אני שומע רק בצד שמאל... ומוזיקה שומע בשתי הרמקולים... מה יכול להיות הבעיה ??
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי התקנתי לחבר מחשב חדש יש לי בעיה בהצגת הסרטים כל דקה בערך יש כמו קפיצה בסרט... מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים? משהו אחר מפרט המחשב חזק מספיק בשביל להריץ סרטים.. AMD SAMPRON 754 2600 A-Data 512MB 400MHz HD WD 80GB S.ATA Gigabyte ?K8NS (s754) Nforce3 250? תודה
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המחשב כבר זמן מה מאתחל בזמנים אקראיים - אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את קובץ הMinidump. תודה, נדב. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אז המחשב של חבר שלי מנהל מרד וכבר שבוע שאנחנו עובדים על המחשב שלו ולא מצליחים לעשות שום התקדמות. המפרט שלו באופן כללי הוא: I7 920 MSI x58 Pro-E ThermalTake LitePower 600W ולאחרונה, בשביל GTA V, הוא החליף כמה חלקים ב: G.skill Ares 12GB R9 280X ולפני כמה חודשים החליף את הכונן הקשיח שלו ב1TB WD וSSD 840 של סמסונג. אז המחשב היה יציב כמו סלע עד יום רביעי האחרון, כשהמערכת התחילה לדווח על קבצים שקרסו. הוא לא הוריד דבר או עשה משהו יוצא דופן מלבד לשחק בGTA V. ככל שהזמן המשיך הדיווחים האלה התחילו להיות רנדומלים עד שבאיזשהו שלב המערכת התחילה לעשות Repair באופן יזום ולא מצאה דבר. ניסיתי לעזור לו אבל באיזשהו שלב המערכת החליטה שהיא לא עולה יותר ואפילו לא הצלחתי להכניס אותו לsafe m…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרטיס פריסת DVD של "קריאייטיב" - PC-DVD DXR2, הכרטיס שירת אותי נאמנה עם Windows 98 (הוא באמת היה אחלה... יציאת TVOUT מצויינת, יציאת AC3 וגם הPlayer שבא איתו לא היה רע בכלל)... אבל כשהחלפתי מחשב ועברתי ל-XP... גיליתי לתדהמתי שאין ברשת דרייבר ל-XP... קראתי בכל מני מקומות ברשת על אנשים שהצליחו לגרום לדרייבר WDM של הכרטיס שמותאם לWin2K לעבוד על XP... ניסיתי, וניסיתי... ולא הצלחתי... אני כבר ממש מיואש... כי מערכת הפעלה - אני לא יחליף (מהמון סיבות)... כרגע הכרטיס סתם יושב לי בתוך המחשב, והרמקולים האחוריים והסנטר כבר מזמן שלא פעלו... ואפילו הצטברה לי ערימה קטנה של סרטי די.וי.די. שעדיין לא ראיתי "בזכות" הבעיה.... אין לכם מושג כמה אני אודה לכם אם תצליחו איכשהו לפתור לי את ה…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הכוונה כשאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב, הוא נדלק. אבל המסך המקלדת והעכבר לא מקבלים סיגנל, כאילו הם לא מחוברים למחשב, והם כן מחוברים למחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והכל איטי בפיסבוק נוקח לו 6 שניות עד שהוא מראה תמונה בבירור זה המפרט מעבד: i3 3220 8 ג'יגה זיכרון (1600) כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וינודס 7 64 ביט ממה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל משום מה המעבד פועל בסדר אבל רק ליבה אחת מאומצת . יענו יש לו 4 ליבות ושאני נכנס למאמץ אני רואה שליבה אחת עובדת ב96 אחוז וכל השאר ב5 אחוז למה זה ככה ? זה תוקע לי את המחשב
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני חיברתי את המערכת שלי למחשב (הוא תמיד היה מחובר) אבל הוצאתי לצורך ניקוי החדר והחזרתי.. אני התחלתי לשמוע מרמקול אחד חזק (נורמלי) ורמקול שני חלש... אני התחלתי לבדוק את החיבור הלבן והשחור הזזתי משהו פתאום לשומעים כלום עכשיו, לא שומעים כלום, כלומר שומעים טיפה אבל ממש טיפה באוזניות ובמערכת בהכי חזק אני בדקתי את כל האפשריות הגברה שיש במחשב הכללללל לא פיספסי אחד אולי יש עוד משהו לא יודע..
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. מאיץ גרפי intel HD graphics 610. מעבד G4560. לא מזמן ווינדוס 10 ביצע עדכון גדול. מאז יש לי בעיות עם התצוגה. ווידאו ביוטיוב מופיע כירוק לפעמים (כאשר לא מנגן). כאשר אני עובר ל full screen כאשר אני צופה ביוטיוב יש לי 2-3 שניות של מסך שחור. האם מדובר בבעיה של דרייברים עם ה GPU? אינני יודע. אשמח לשמוע עצתכם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... חלקים כמובן..! החלטתי לקנות גם ביג טייפון למחשב. התחלתי להרכיב את המחשב(עם עזרא מחבר שעובד כטכנאי בivory כי זה הפעם הראשונה שיוצא לי להרכיב מחשב פיזי. קיצר סיימנו להרקיב הכל חיברנו לחשמל והמחשב לא נידלק(כאילו בא להידלק וניכבה) שיארנו שהבעיה בביג טייפון אז פירנו והרכבנו מחדש והמחשב עבד. קיצר התקנתי ווינדוס והכל והיום הביאו לי עוד מאוורר 120 וכשבאתי להרכיב את המאוורר המערכת שוב לא נידלקה פיקתי את המוורר ושוב לא נידלק פירקתי חלק חלק ושוב לא נידלק. מה לעזאזת הבעיהההה?!??! אני חייייבבבבבב עזרא מלאה פה בקשהההה כל מי שיש לו מושג למה המחשב מקצר!! נ.ב הספק שלי הוא Thermaltake TR2 W0070 ATX 430W Power Supply
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-