עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by extremex,

שלום , יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר זמן היא התחילה בזה שהאנטרנט שלי לא עבד היטב ומהירות ההורדה כל הזמן הייתה יורדת מ 1.3MB [ יש לי 10MB אנטרנט ] ל 200-300KB אחרי כמה דקות של הורדה ואז המהירות הייתה נישארת ככה , אם הייתי עושה ריסט לאנטרנט זה היה שוב עובד ואחרי כמה דקות חוזר על עצמו שוב עם מהירות הורדה נמוכה . החלטתי לפרמט את המחשב ושמתי WINDOWS מחדש עשיתי פירמוט כללי . ועכשיו כשאני מנסה להוריד אני מצליח להוריד על המקסימום מהירות אבל ברגע שאני מוריד קובץ גדול לדוגמא 10GB על מהירות של 1.1MB המהירות מתחילה לרדת ל 0 לפי דעתי הבעיה אני חושב היא בהארדדיסק כי ברגע שאני שומר לכונן C זה מוריד על מקסימום מהירות בלי לרדת וברגע שאני שומר נניח לכונן D אז המהירות מתחילה לרדת ולהידפק , …

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  2. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  5. שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by רועי מלר,

לפניי כשבועיים רכשתי מחשב, ברגע זה הוא היה ב -SLEEP כבר מאתמול, עדיין לא כל כך ייצא לי להשתמש בו ( תוכנות עריכה שאני ממתין עבורם ו - עדיין לא רכשתי כרטיס רשת ) לפניי דקותיים נכנסתי להפעיל את המחשב, הוא לא הגיב.. (לא ייצא ממצב SLEEP ) שמעתי שהמאווררים החלו לפעול, ניסיתי פעם נוספת וזה גרר קצר בחדר וצליל חזק מהמחשב, בזה הרגע הוא לא מראה שום סימניי חיים.. רציתי לדעת עם יש אפשרות לאתר את התקלה לפניי שליחתו לחברה

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  8. היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by patah,

מתחבה המחשב תמיד, מה עושים?

10. Started by YinnoN,

קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by ofir1900,

שלום הבעיה: המחשב נתקע,או יותר נכון מקרטע כזה, הוא לא נתקע כאילו הוא קופא,זה מין תקיעות קאטים כאלה ושומעים את הקאטים האלו גם ברמקולים מין קצרים כאלו. דוגמא: אני נכנס לאינטרנט למשל youtube אני מפעיל סרטון ,ברגע שאני מגלגל לחלק התחתון של הדף אז כאילו יורד מהמהירות של השיר זה גם קורה לי גם media player כאילו ממש קשה למחשב אפילו להפעיל שיר או משחק בכלל הוא מקרטע, אבל הוא לא קופא מספיק שאני מזיז את העכבר המעבד עולה 13%+ של שימוש ??? בדקתי את מנהל המשימות, הוא לא מראה שמה עומס על המעבד או הזיכרון כאילו הכול בסדר.... ביצעתי סריקה באמצעות avg מעודכן וכשר, של וירוסים סוסים והחברים שלהם, מצאתי 3 מחקתי אותם וזה לא עזר. יש לציין כי פירמטתי את המחשב לפני חודש לערך. זה המפר…

12. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. Started by A2K,

בזמן שאני במשחקים המחשב קרס לי ועשה לי BSoD אחרי שניתחתי את הקובץ dump נראה שהבעיה רשומה ככה: Probably caused by:USBPORT.SYS USBPORT+21e5d ממה זה נגרם ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. Started by ice-t,

אמרו לי פה בפורום שיכול להיות שיש לי התנגשות של כרטיס רשת עם רכיב אחר. התמונה הזאת מראה משהו שמעיד על זה??

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  15. לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום לכולם.. אז ככה, הסאונד במחשב שלי לאחרונה ממש מוזר. אבל ממש! אלו הן לא הבעיות שיש לי במחשב: אין סאונד, הסאונד מעוות.. קורה, אבל זה לא המקרה ברגע זה. הבעיה מוזרה, אני לא יודע איך לתאר אותה ממש אבל אני אנסה: חסרים ערוצים בסאונד. בדקתי הרבה שירים והגעתי למסקנה שלפעמים חסרים ערוצים נמוכים ולפעמים גבוהים, כך שזה לא נותן לי סינדיקציה לשום דבר. זה התחיל כששמעתי את השיר האהוב עליי Highway Star של Deep Purple.. ואני שומע אותו באמת הרבה לאחרונה, כך שמיד שמתי לב לזה. אבא שלי אמר שזה שטויות, בדקתי המון שירים והחלטתי שזה לא. התחלתי מהקטן לגדול בסדרת הפתרונות שהעלתי. בהתחלה חשבתי איך זה התחיל. הקצה הזה לא הוביל אותי לשום מקום. ואז התחלתי לחשוד ברמקולים, אולי הזמן פשוט עשה את שלו.. …

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by crow3d,

היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by snaidis,

שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by dislect,

היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by nahum8,

חבר'ה, חזרתי הביתה מהצבא אחרי שסגרתי 28, והופתעתי לגלות שאני רואה פסים וג'יבריש על גבי המסך גם בBOOT. לפי הבנתי, הכרטיס, או חלק ממנו (זה אפשרי-כמו קבל אחד וכדומה), נשרף. אני מבקש את הצעותכם בנושא, ולוודא שבאמת זה מה שקרה. עוד משהו קטן וקריטי, הרכבתי עליו לפני חמישה חודשים לערך את הקרור -ACCELERO S1 +S-FLEX, עד כה הכל היה מעולה, טמפ' מקסימאלית במאמץ לא עברה את ה49 מעלות בכל תוכנת בדיקה. השאלה שלי היא, אם אני ארכיב חזרה את הקרור המקורי ואנסה להחליף את הכרטיס מסך, לא יעשו לי בעיות? - אייבורי תודה רבה להבאים לעזור. -בינתיים הכרטיס עובד אבל עם הפסים שתראו בתמונה הבאה. -ועוד משהו, המחשב לא נותן לי להתקין דרייבר חדש לכרטיס, כמו כן גם לא נותן לי למחוק אותו. :'(

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  23. שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by superginiman,

שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Satlan,

לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.