עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by podpeople,

שלום לכולם, היום בבוקר התעוררתי לגלות שאין לי חשמל בדירה. לאחר מספר בדיקות גיליתי שהבעיה נובעת מהמחשב. ראשית בדקתי שהבעיה היא לא בכבל (חיברתי רק אותו לחשמל ללא חיבור למחשב). לאחר מכן חיברתי את הכבל למחשב אולם שמתי את מתג ההפעלה של הספק על מצב off. שתי בדיקות אלו לא קיצרו את החשמל בדירה. כאשר הפעלתי את מתג הספק, החשמל בדירה קוצר. השאלה שלי היא, האם לדעתכם הבעיה היא בספק הכוח, אם כן האם יש טעם לתקן/להחליף ספק למחשב בן 6.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. קודם כל שלום, יש לי מחשב כבן שנה קצת יותר ויש לי 2 בעיות כבר תקופה ארוכה. הנה המפרט: מעבד: intel core 2 dou e7500 לוח אם: intel dg41rq כרטיס מסך: nvidia geforce 9500gt זכרון: kingston 2gb 800mhz דיסק קשיח: seagate 500gb 7200rpm ספק ג'נרי: cidev 500 wat הבעיות הם: 1)שאני מפעיל תוכנת שיתוף קבצים כדוגמת ביטורנט ומוריד לדוגמה קובץ של 8GB אני שם תהורדה בלילה, בבוקר שאני קם אני רואה שהמחשב ביצע ריסט ז"א כניראה בעיה של זכרון נמוך אני מתכוון לשדרג יכול להיות שזה יפתור את הבעיה. 2)בעיה יותר רצינית היא במשחקים כמו NBA 2K10 GTA IV MW2 ועוד כמה, לאחר זמן משחק לא קבוע המשחק נתקע לכמה שניות ואז מוצגת לי הודעה ליד השעון "שמנהל התקן תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" משהו בסגנון הזה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש מסך מחשב המחובר לכרטיס מסך והוא עובד תקין. האם ניתן לחבר מסך נוסף ליציאה של השבב הגרפי המובנה בלוח האם ? תודה למסייעים והסייענים...

4. Started by Milk-Inc,

יש לי מאוורר במחשב שעושה רעש בגלל שהוא נוגע בחוט כלשהוא, ובגלל שאני עצלן אז אני נותן לו מכה ואז החוט זז ואין יותר רעש, אז כשנתתי לו מכה(שוב פעם) בזמן ששיחקתי במחשב המחשב נכבה, ולא נדלק יותר אז הוצאתי את הכבל חשמל מהספק (כי בד"כ בהפסקות חשמל קורה שהמחשב לא נדלק ואז מוציאים את הכבל ומכניסים וזה פועל, אבל לא במקרה הזה...) אני אצל חבר ואני צריך עזרה דחוף תודה!!! עריכה: טוב תיקנתי את זה , פשוט ניתקתי וחיברתי בחזרה מהלוח וזה פעל. תודה על העזרה....

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by wiz,

זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. מחשב נייח / נייד? ניסיתי בכמה מחשבים, 2 ניידים ו1 נייח שלושתם עם Win 7 מהו סוג מערכת ההפעלה וקצב הביט? Win-7 תאור התקלה, במידת הצורך מומלץ להוסיף תמונה: אותה בעיה קיימת בשני הדיסקים קשיחים. אני מחבר למחשב בעזרת כבל usb המתאים לדיסק קשיח הנ"ל(אני חושב קוראים לחיבור יו.אס.בי הזה USB-3) ולא מופיע כלום במחשב גם לא בניהול דיסקים. וגם לא מופיע שום דבר במנהל התקנים בחלק של הusb. ויש נורה דולקת(שמסמן שהחיבור פעיל אבל משום מה זה לא מראה פעילות ..) ממתי התקלה?כבר שבועיים,זה כבר קרה לי פעם ופשוט חיברתי והסתדר מתי שהוא אבל עכשיו זה כבר שבועיים לא מסתדר לי והחלטתי לבקש כאן עזרה..

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by R_G,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  10. היי חברים, כותרת מה יכולה להיות הבעיה האם ניתנת לפתרון ללא מעבדה? תודה וגמר חתימה טובה אהוד

11. Started by 10GaZ,

המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by BedBoy,

1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by 69,

את המחשב השולחני שלי אני משאור תמיד דלוק. האם יש מניעה לחבר את הלפטופ לחשמל, ולהשאיר אותו גם תמיד דלוק (ימים ושבועות), או שבלפטופ המצב יותר רגיש ועדיף לכבות אותו ? שאלת אגב, כאשר הלפטופ מחובר לחשמל (סוללה מלאה), האם החשמל המסופק לו עובר דרך הסוללה ומשם לרכיבי המחשב ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by rota,

יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by noodle,

שלום לכם, מחשב קופא כאשר לאחר זמן פעילות מסויים. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג, מדדתי טמפרטורות עם speedfan והכל בגדר הנורמלי, אין קבלים נפוחים. ניסיתי לפרמט לוינדוס 7 אבל בגם בתהליך ההתקנה המחשב קופא. כרגע אין וינדוס מותקן כי לא הצלחתי להתקין. אני מניח שזו בעיית חומרה. מערכת: E6300, 4GB RAM פרסמתי כבר פוסט על זה מזמן אבל לא הייתה תגובה וכעת יש לי זמן לטפל בזה אז אבקש את עזרתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by ben060,

יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by MEGI,

היי לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש ('ssd;WIN7,64BIT,מעבד COREI7,) מחשב חזק מאוד שאמור לעבוד עם תוכנות כמו מקס,כל תוכנות אדובי למניהן תלת מימד,אנימציה וסרטים) לפני יומיים השארתי את המחשב דולק וכשחזרתי הביתה הוא היה כבוי...כשהדלקתי אותו הופיעה הודעת שגיאת אתחול וחיכיתי מספר פעמים שהוא יאתחל את עצמו מחדש- הוא לא הצליח להידלק וההודעה שחזרהה והופיעה הייתה שיש בעיה בווינדווס 32BIT בדיסק E (שלפי מיטב זיכרוני זה ה SSD) אני לא ממש מבינה במערכות וכו אבל אין לי בכלל מערכת 32 ביט אם זה בכלל קשור... התקשרתי לתמיכה כי קניתי אותו באייבורי והם אמרו שאין מה לעשות ושאני צריכה להביא את המחשב אליהם ווו... שזו הבעיה הכי גדולה שלי יש אפשרות שכל המידע שהיה לי במחשב אבד (פרוייקט גמר,עבודות במשך ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הרצתי בדיקה הדיסק דיי חדש תאמת אני מתלבט אז זה משו שהוא בעייתי וצריך להחליף או שזה לא משמעותי.... מצורף צילום מסך של התוכנה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. החלפתי מארז חיברתי הכל בדיוק כמו שהיה הקודם ועדיין לא חיברתי כרטיס מסך. הדלקתי והמחשב עובד כמה שניות ונכבה ואז שוב פעם נדלק ונכבה וחוזל על עצמו שוש ושוב .מה יכלה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SandSt0rm,

אוקיי יש לי Amd Athlon XP 2800+ Barton AMD NF7-S Twinmos 512mb 400ddr Hercules ATI 9500 Pro יש לי מאוורר על הCPU שהוא Titan ועושה מקסימום 3000rpm יש לי 2 מאווררים במחשב אחד מכניס ואחד מוציא אוויר אוקיי המחשב מאז תחילת הקיץ מתכבה לי ברגעי הצהריים וגם בערב אם אני נכנס למשחקים השיטה היחידה שהוא לא יתכבה הוא להוריד אותו למטה לסלון ולהפעיל מזגן וניסיתי את זה במלא דברים שהייתי צריך לעשות כמו פורמט שהיה לי מתכבה והורדתי למטה ולא התכבה וכמו המשחק דום 3 שלמעלה התכבה ובסלון למטה לא התכבה... קיצר זה בטוח בעיית התחממות השאלה היא מה יכול לגרום לזה אני יתאר לכם איך זה מתכבה... פתאום מתכבה ומתחיל לעשות צפצופים מוזרים כמו של סירנה של משטרה עד שאני לא מוציא את הכבל השחור של החשמל ומחזיר …

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by ירון דיין,

דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by davidzada93,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

24. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Omry,

הכול מחובר כמו שצריך, אבל עדיין אין סאונד. אשמח לקבל רעיונות לפתירת הבעיה. נ.ב. התקנתי דרייברים וכל מה שצריך

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.