עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אין לי מושג מה הבעיה שלו המחשב חדש יחסית אין לי אותו יותר מחצי שנה בדקתי טמפ והכל נראה לי תקין הוא משום מה עושה ריסטים לעצמו אבל בזמן שהוא דולק הוא עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by gal1,

יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by talmAn,

אחרי כמה דקות כשהמחשב עובד הוא עושה ריסטים לבד ואז עולה שוב ואז ככה שוב ושוב ושוב זה קורה המחשב עושה ריסטים לעיתים יותר דחופות כשאני גולש באינטרנט מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה?? אמרו לי שזה יכול לקרות בגלל התנגשות חומרה איך אני יכול לבדוק התנגשויות חומרה? אמרו לי שזה יכול להיות בגלל התנגשויות חומרה... ודיברתי עם הספקים אינטרנט והם אמרו זהם לא מוצאים קשר בין הבעייה לבין הספקית אינטרנט מישהו יכול לעזור לי בבקשה? טל.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. העלתי את המחשב מחדש נכנסתי לאתר ופתאום המחשב עשה לי ריסט. אמרתי טוב אוליי זה קרא פעם אחת ממשהוא כניראה והשארי אותו ככה. אחרי שתי דקות אני שוב מעלה את המחשב ופתאום עוד פעם עושה ריסט.. עכשיו אני באוברקלוק של ל2300 מגה הרץ מ2000 בדקתי טמפרטורות והכול בסדר איתם. עכשיו הורדתי את המהירות חזרה ל2000 האם יכול להיות שזה נבע מזה? ואם כן אז למה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by liortaib,

שלום לכולם כמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד... כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום.... אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק... אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by eSLC,

אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  8. שלום, קניתי מחשב לפני כחודשיים מאתר,מפרט המחשב: לוח אם: דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד: סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 820 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB זכרון: ADATA נפח: 1024 MB סוג זכרון: DDR מהירות: 400 הבעיה, המחשב בזמן האחרון עושה ריסטים פתאומים,אנ…

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  9. זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  10. יש ברשותי מחשב AMD AXP 1700 המצויד בלוח ג'יגהבייט 7VTXH+ שבחודש האחרון החל לעשות ריסטים, לקפוא, או לעתים לתת מסך כחול המלווה בהודעת השגיאה "driver IRQ not less or equal". עקב המאמץ הרב ללא תוצאות שהשקעתי בסידור הבעיה, הכולל החלפת כוננים קשיחים, זכרונות, וכבלים, בחנתי לעומק את מצבו הפיזי של לוח האם שלי ומצאתי ששני קבלים שעליו אינם מרותכים בחוזקה ואף שאחד מהם כל כך משוחרר שעלול הוא לפול בכל נגיעה קטנה. הקבלים הספצפיים מסומנים בתמונה בעיגול האדום ולפי מה שאני רואה הם הדבר היחידי אשר ברור שאינו במצב תקין. שאלתי, האם מישהו מכיר את השימוש של הקבלים הנ"ל ויכול לאתר שאכן הבעיה נובעת מהם, האם מישהו מכיר דרך לתקן את לוח האם, או שאולי מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא לו לוח אם SOCKET A ב…

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by oronab,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים זה די מלחיץ אותי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by adam2008,

שלום קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון...אבל זה נראה הכי מתאים אז ככה לפני כמה שבועות החלפתי לוח ומעבד טובים יותר ..ואז המחשב התחיל להתקע לי איך שהוידוס עלה אחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות חזרתי ללוח ולמעבד הישן(כול ההחלפות אני לא מפרמט) כמובן שהבעיה המשיכה בדקתי טמפרטורות ובאמת הם היו גבוהות אז מסתבר שלא היה לי משחה טרמית על המעבד עכשו אחרי שמרחתי משחה והטמפרטורות עומדות על 40 -49 הבעיה ממשיכה לאחר עבודה של 5 עד 10 דקות המחשב עושה ריסט יש למישהו עצה מה זה יכול להיות או איך אני יכול לדעת מה הבעיה אני אין לי מושג מה לעשות כבר אשמח על מי שיעזור ...תודה מראש! אגב הלוח הישן יותר הוא אינטל d915gux עם מעבד פנטיום 4 3.00 ghz החדש הוא לוח asus p5vd2mx מעבד intel d core 2זיכרונ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by or_cool,

שלום רב יש לי בעיה במחשב שברגע שאני מפעיל הוא מייד עושה ריסטרט עוד לפני שהוינדוס עולה בכלל וזה קרה לי פתאום לא יודע אפילו ממה זה איך זה מתחיל התהליך של הביוס אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט וכך חוזר חלילה מישהו מכיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by AVIADI,

יש לי מחשב נייח בזמן האחרון הוא עושה ריסטרט בהתחלה לפי דעתי היה קצר ובגלל זה זה קרה בהתחלה פעם בכמה ימים זה היה עושה ריסטרט לאחר מכן זה כל יום ולפעמים זה כמה ברצף אם אני נותן לא מנוחה אז הוא עולה טוב עד שאני עושה פעולה פשוטה הוא קורס דברים שעשיתי ולא עזר ניקוי כל המאווררים איפוס ביוס פירמוט מחשב והתקנת וינדוס מחדש ועדיין נשארתי עם אותה תקלה אשמח לכל עזרה ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון

16. שלום, הבעיה התחילה הבוקר. המחשב נדלק, מראה את הלוגו של הלוח אם ואחר כך מופיע הסמן של העכבר עם קו תחתון שמהבהב פעמיים-שלוש ואז ריסטרט. במסך שמציג את הלוגו, המקלדת לא מגיבה (או שכן והמחשב לא קולט את זה) אז אני לא יכול להיכנס לביוס. פעם ב10 הדלקות המחשב כן נדלק כרגיל והווינדוס עולה. i5-4570 H81M-HD3 AMD Radeon R9 280X (המחשב מזהה אותו כ-AMD R9 200 Series) Samusng 860 EVO 8GB RAM Windows 10 20H2

17. אורח Idob
    Started by אורח Idob,

אני כבר לא יודע מה לעשות ?! לקחתי אותו לתיקון ארבע פעמים והחליפו לי ספק כוח וכרטיס מסך וזה ממשיך לקרות זה קורה רק באמצע משחקים (בעיקר בoverwatch) ובעיקר בדקות הראשונות

18. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by assaf897,

אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. זה לא בגלל הווינדוס זה בטוח,עשיתי פירמוט ועדיין ככה. אין מסך כחול,אין קבצי דאמפ. שאני נכנס למשחק,כל משחק,הוא עולה,ואחרי זה עושה ריסטרט ללא סיבה. אין קבצי דאמפ,איך אני אדע מה היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בדקתי זיכרונות לבינתיים ואין איתם בעיה (בדקתי עם memtest86 כשעה) אז העלתי קבצי mini dump מקווה שמישהו יוכל לעזור http://rapidshare.com/files/24427886/Mini040407-01.rar.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alex21,

שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.