תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט ועליו 256 מגה של DDR 2100 266 MHZ. בעקבות עצות טובי הפורום, קניתי היום 512MB 400MHZ 3200 של קינגסטון והתקנתי אותו יחד עם ה256. XP לא הצליח לעלות ונתקע, ב SAFE MODE הוא נתקע בשלב של קובץ GIVEIO.SYS. הוצאתי את הזיכרון החדש והשארתי את הישן, ועדיין נתקע באותו קובץ של GIVEIO.SYS... מה לעשות? מה פה קרה? עזרה דחופה, תודה מראש, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו לפי כמה זמן התקנתי חבילת טרנספורמציה לWINDOWS לlonghorn עכשיו זה לוקח די הרבה מקום ויש לי 512 וגם הייתי משחק בCSS ונגיד שאני רוצה למזער את המשחק המחשב פשוט היה מראה לי את ההודעה שיש כשאר מכבים את המסך ואז לפעמיים זה היה חוזר לWIN ולפעמיים לא וזה היה עושה Reset אחרי שהסרתי את החבילה יש לי פחות בעיות אבל עדין זה קורה לעיתי רחוקות בעיה שניה שאני משחק ולא ממזער את המשחק מופיע לי מסך כחול שזה קשור לmemory או משהו כזה את המסך הזה כמעט כולם מכירים זה עוד מגרסאות קודמות וזה קורה הרבה במשחבי בית ספר משהו כזה אבל שונה http://www.microsoft.com/technet/images/archive/winntas/support/images/acs32a_BIG.gif אחרי השגיאה הזאת זה עושה לי ריסט ובעיקרון המשחב שלי די חדש חוץ מהHD …
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
The Win XP isn't loading, I think something got fucked up with the CPU/FSB/SDRAM Freq. or whatever it's called.. When I start the PC, I get to a point that I can choose from several options how to start the OS: Couple of safe modes Last known Good Config and Start Win Normally Nothing works, I tried them all and it doesn't want to load the OS, it just gets stuck. I tried to look for the jumper to reset the BIOS config but I can't find it, it's a very old Motherboard. I'm writing from my big bro's PC and he doesn't have Hebrew in it, so sorry about that
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה זה אמור להיות? מסך שחור, Verifying DMI משהו (המחשב רק עולה) ואז כתוב לי Media Test Failure יש קשר לעובדה שהדיסק הקשיח ממש דפוק? (אלא אם כן הוא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי, ואני בספק) תודה מראש איל אגב, יש מצב שהדיסק הקשיח בסדר? כל העובדות מצביעות שלא, אבל אבא שלי אומר שמישהי שמבינה במחשבים אמרה לו שבטח יש בעייה בחיבורים, וניתקתי וחיברתי מחדש את הדיסק, אבל לא, אני חייב לדבר איתה ולהיות בטוח... ולא מספיק לו שאני אומר שבפורום מקצועי אמרו לי שהדיסק לא אמור לעשות קולות של מסור חשמלי והוא פשוט דפוק (וגם יש את העניין של מסך המוות הכחול אחרי שהמחשב מתחיל להעתיק מידע)
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע ממש, אך אני לא רוצה לעשות לו פירמוט כרגע הורדתי את התוכנה Cleaner והיא הציע לי לעשות wipe mft free space מה זה אומר? והאם זה יאיץ לי במחשב משהו? אשמח לעוד המלצות על האצת המחשב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מדליק אותו או כשאני מפעיל אותו ממצב המתנה, 70% מהפעמים הוא יצפצף ארבע פעמים. הוא עושה כאילו הוא נדלק, אבל לא מציג כלום... ככה אני לוחץ בערך 4 פעמים עד שהוא סוף סוף מחליט לפעול. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עידכנתי אתמול דרייברים ל8800GTX מהאתר של נווידיה, והכול עבד תקין. היום הדלקתי את המחשב, המסך ריצד, קצת צבעים מוזרים ומסך כחול עם 0x0000116, ריסטטתי למצב בטוח, מחקתי את הדריברים, ריסט והתקנתי מחדש במצב בטוח, עכשיו המחשב נדלק, הכרטיס עובד (או לפחות המאוורר נדלק) אבל אין תצוגה במסך, יש מה לעשות בלי להביא כרטיס אחר\לנסות במחשב אחר? אין לי מחשב לבדוק (כרגע כותב מלפטופ)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870. עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט. עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות. או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי. ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים. הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב נפל לי וכנראה שהארד דיסק ניזוק. אבל הוא נתן לי שגיאה של חיבור אז החלפתי חיבור IDE ופירמטתי. ושפירמטתי לא יכולתי להשתמש בדרך הרגילה כי כל הזמן זה נתקע ב22 אחוז אז עשיתי בדרך המהירה של הפירמוט. והכל יסתדר והתקנתי Windows. עכשיו להיות במחשב זה בלתי נסבל שום דבר לא זז הכל איטי העתקה של תיקיה לוקחת כ6 דקות. התקנה של משחק לוקחת שעה ו25 דקות. הייתי רוצה לפרמט שוב אבל הדרך הרגילה לא עובדת לי ורק הQuike עובד. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ללכולם. אני יודע שיש מלא פוסטים בנושא הזה, וכבר הרצתי חיפוש, אבל רציתי לדעת אם יש לי עדיין סיכוי לתיקון המצב לפני שאני מנסה פתרונות יותר מקצועיים והרבה יותר יקרים. אז ככה - יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח IBM\HITACHI של 60GB - 4200RPM, כמעט בן 4 שנים ששירת אותי מצויין. קניתי כרגע HD חדש בנפח יותר גדול, ורציתי לחבר את ישן לכונן חיצוני לשימוש בתור דיסק גיבוי. חיברתי את הדיסק הישן במארז החיצוני, התחלתי להעביר קבצים אל הדיסק החדש, אך פתאום נפל המארז עם הדיסק הקשיח, ומאז המחשב לא מזהה אותו יותר :s05: הדיסק עדיין נותן סימני חיים - נדלק לכמה שניות, אבל לא יותר מזה. בשימוש בתוכנות שחזור טובות, המחשב כן מזהה אותו אבל בגודל לא נכון (350GB!), ובלי שום יכולת לגשת לקבצים. ניסיתי לה…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה בקרוב יהיה לי את המחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1.86Mhz, 2MB,BOX ? 1GB Kingston*2 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GSA-H22N COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W/ sapphire Radeon® X1950 PRO 256MB PCI-E GIGABYTE GA-945P-S3 ואני רוצה להתקין גם וויסטה וגם XP והשאלה שלי אם התקנת שני מערכות התקנה מאטות את המחשב??? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, לא ידעתי היכן הכי נכון לרשום על הנושא הזה, אז אם יש שיקול של המנהל להעביר אז אשמח. לאח שלי יש מחשב נייד של dell והוא רוצה לחבר מקלדת חיצונית לעבודה על המחשב, שיהיה לו יותר נוח לפעמים כשהוא בבית. אז יש לו מקלדת ps/2 רק אין חיבור כזה במחשב הנייד, אבל יש לו חיבורי USB. נכון, יש מקלדות USB די זולות אבל הסיפור הוא אחר. הוא מצע בחנות אלקטרוניקה כלשהיא ממיר מps/2 לusb (למי שמכיר את הממירים הירוקים האלה לעכברי usb, זה פשוט אותו דבר רק הפוך. במקום להתחבר לps/2 זה מתחבר לusb). הוא חיבור את הממיר לusb ואת המקלדת לממיר, אבל זה לא עבד. חשבנו על אפשרות שאולי צריך דריבר, אבל לא מצאנו. לכן אולי למישהו מכם יש פתרון לעניין, מישהו אולי מכיר דריבר ע"מ לחבר את המקלדת ps/2 ל…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קוראה לי כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב והמסך שחור ואני לא ראה את הנתונים וכשהוא מגיעה לWIN אני ראה רק שני פסים דקים לאורך כול המסך! עכשיו כאשר אין לי את הבעיה הזאת והמחשב עולה טוב אני יכול לשחק ואני אפילו משחק לאורך זמן ואין בעיות.... יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתקרב לסופו(הוא די חדש רק בן שנתיים) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
באתר של מיקרוסופט קיבתי את זה אחרי הריסטרט: Thank you for submitting an error report. The Online Crash Analysis tool has processed and analyzed this report. Your system crashed because the random access memory containing Windows program code was corrupted. Microsoft is unable to determine if this corruption was caused by a hardware or software issue. The nature of the corruption suggests that a hardware issue is more likely. To determine if this is the case, Microsoft developed a Windows memory diagnostic that tests your PC memory. We recommend you download and run this tool on your computer system. On most configurations, you can download the diagnostic, read the documen…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באינטרנט הכל עובד בסדר ומהר אבל התמונות עולות מאוד מאוד לאט !! למה זה ככה? יש פתרון?? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מאד מעצבנת, נדרש פה סיוע המומחים. הרכבתי כבר הרבה מחשבים בעבר. הפעם הרכבתי מחשב HTPC במארז CoolerMaster 361. המפרט בגדול הוא לוח ג'יגהבייט H61MA-DV2; מעבד i3-2120; זיכרון 4GB; כ. מסך ATI 6450; ספק SeaSonic ss-400ET. לאחר ההרכבה וחיווט והכל, אני בא להדליק את המחשב - ואין תגובה. כלום. לא נדלק, המאווררים אפילו לא עושים חצי סיבוב. בדקתי שוב מתג הספק, חיבור פאנל קדמי, הכל במקום. חיברתי ספק חלופי, גנרי, והופ! הכל נדלק. השלב הבא היה לבדוק את הספק המקורי. אין ברשותי מערכת שלמה לבדיקה אז פשוט סגרתי מעגל עם מהדק נייר בחיבור 24 פין וחיברתי לחשמל. נחשו מה.. הוא נדלק. WTF?? לא נראה לי שמשהו מקצר כי המחשב עבד היטב מאתמול וכל הלילה. וגם אם משהו היה מקצר, בהדלקה הראשונה לפחות היה צר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-