תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה שאני משחק.. (אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) המחשב שלי עושה ריסטים אחרי זמן משחק מסוים.. שעה לפעמים יותר לפעמים פחות... הבעיה הזאת לא היתה לי אף פעם. ביטלתי את כל האוברקלוקים שהיו לי במערכת ועדיין הוא בשלו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מיצטער על השעה המאוחרת אבל זה ממש דחוף לי משעה 1 עד 4 ניקיתי את המחשב אבל ממש את כולו את הספק את הלוח אם בקיצור פתחתי והוצאתי הכל וניקיתי והדלקתי את המחשב ורציתי למחוק כמה דברים פתאום המחשב ניתקע ועשה לי ריסט לבד וכל פעם שאני עושה פעולה כלשהי למשל להיתחבר לאיסיוק או להיכנס לווינאמפ וזה זה ניתקע לי ועושה ריסט תעזרו לי בבקשה תודה..
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בעייה שמופיה לי לאחרונה. כשאני משתמש במחשב המחשב עושה לעצמו ריסט או שהמסך הופך לשחור ולא מראה כלום אבל לא עולה ולא עושה כלום ורק כשאני עושה ריסט (דרך הכתפור על המארז כמובן) המחשב עולה מחדש. חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך כי היו כמה פעמים שראיתי מריחות כאלה של צבעים מן כתמים כאלה לא ברורים. בקיצור משהו דפוק בתצוגה. אז שלחתי את הכרטיס מסך לחנות שיבדקו אותו, מעבדה הם אמרו וכו'. לבנתיים אני עם כרטיס אחר עכשיו לי בעייה עם הריסטים האלה ומה שכתבתי למעלה. הסרתי לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של ATI. וזה לא עוזר כי זה קרה לפני שעה וחצי ככה שוב, המחשב עשה ריסט לבד. אין לי בעייה של חום למעבד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב. המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה. אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט. איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט) המחשב שלו זה ככה: Pentium 4 2667MHz 1024MB RAM GeForceFX 5200 128MB Asus P4533 Series 250W Power Supply
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי שום התרעה פתום הוא עושה ריסט... האם הוא קורס??? זה קרה לי פעם אחת גם שלא הפעלתי הרבה תוכנות... זה התחיל מהיום........ אבא שלי אמר לי שזה מהתחממות יתר אולי... בדקתי תרכיבים והכל בטמפרטורה נורמלית...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש : AMD64 3000+ Geforce 6800 GT GB DDR וכו'.. אני משתמש בWindows XP Home Edition באנגלית + SP2. לאחרונה התקנתי את הדרייברים החדשים של nVidia : 66.93. ובכל פעם שאני משחק Fifa2005 \ POP2 המחשב עושה ריסט. כשהוא עולה חזרה אני מקבל הודעה : "המחשב שוחזר משגיאה חמורה בלה בלה בלה לדווח\לא לדווח". אחרי שאני מדווח על השגיאה הוא מפנה אותי לדף אינטרנט הזה : http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=f1805292-eb7f-46c1-bec6-5c0cd3e8e5fe&SID=11 מה לעשות? הבעיה קשורה לכרטיס מסך עצמו או לדרייבר ? לא בטוח אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה , אם לא בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כול הזמן שאני מדליק סרטים ומעביר סרטים בו זמנית ורוצה לראות המחשב עושה ריסטארת וגם שאני גולש באינטרנט אחרה כמה זמן הוא עושה ראיסטארת מתחמם ועושה ראיסטרארת בה מה הבעיה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום ,המחשב שלי עושה ריסט לבד ללא כל הודעה מוקדמת בהפרשים לא קבועים. ניתחתי את קבצי המינידאמף שהיו לי בתקיה וגיליתי שהדרייבר של הכרטיס קול עושה את הבעיות (Rtlnicxp.sys) מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב בדקתי טמפ' וכול נראה תקין. ועשיתי את כל מה שכתוב בסטיקי.ועדיין הבעיה חוזרת והסרתי את הדרייבר של הכרטיס קול והבעיה עדיין נשארת הבעיה תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. את המחשב שלי אתם יכולים לרארות בצד, ומערכת ההפעלה שלי היא XP. ומשום מה לפעמים המחשב עושה ריסטארטים מוזרים... בדרך כלל הוא לא עושה את זה במשחקים... בדרך כלל זה קורה שאני סתם בשולחן העבודה הוא מריץ משהו קליל... בדקתי אם זאת בעיה של חום וזה לא בעיה של חום. כי אחרי שהוא עושה ריסטארט אני נכנס לביוס ורשום לי שמעבד על 47 ו "System Back" על 35. אז מה זה יכול להיות? הספק אולי? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה(לקחתי פרוייקט) במחשב הישן הלך לי ספק מזמן, אתמול קיבלתי מחשב עים ספק טוב זיכרונות ובנוסף יש 3 סלוטים שאחד מהם כרטיס מסך כרטיס רשת ועוד משהו שעדיין לא זיהיתי מחש/ב ענתיק, לקחתי מימנו את הספק חיברתי הכל כמו שצריך שאני מפעיל המחשב נידלק ל10 דקות וכבה, בדקתי את הלוח ראיתי לא אחד ולא שניים קבלים מנופחים הסקתי מסכנה שזה הלוח תקול, פירקתי לגמרי את הלוח הכל, לאחר מכן לקחתי את הלוח של המחשב הענתיקה הוצאתי מימנו הכל לאחר מכן הרכבתי אותו במארז שלי, השארתי רק את הזיכרונות שלו, את הצורב את הסידי רום והכונן הקשיח לקחתי מהמחשב שלי בנוסף לכרטיס מסך. שאני מדליק אותו הוא עולה יפה ורשום ללחות F1 כדי להמשיך, לאחר מכן הוא פשוט רץ בלופים שאני לוחץ להפעיל את ווינדוס או שהוא מסיים לספור …
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-