עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ac-Boy,

זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RayZ,

היי. נכון כשאתם מכבים את המחשב אז יש רעש כזה ואז הוא נכבה? אז הוא לא נכבה בקיצור, אז אחרי איזה 5 דקות מאז ההפלה של המחשב הוא עושה כאלה רעשים.. הכל מוקפא ואני חייב לעשות ריסטרט.. ואז בהפעלה הוא עושה לי מסך כחול.. קשה לי לעשות משהו. עזרה..

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ShayTT,

מה עושים במקרה כזה? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by ng400,

בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by xgamer,

היי יש לי לוח EPOX 8RDA+ והיה לו עד היום ספק ג'נרי אם הייתי משנה את הבאס במחשב ושם 166 (מה שצריך להיות) המחשב אחרי רבע שעה של משחק עושה ריסט והפריים מוציא שגיאה. אם אני מוריד ל 100 הכל עובד בסדר בדקתי מתחים על כמה תוכנות ואמרו לי שזה ככל הנראה ספק החלפתי ספק לפי המלצות פה ל enermax 365 ועדיין הבעייה זהה מישהו יכול לאמר לי מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לוח לכמה זמן האחריות תקפה? יש לי תמחשב שנתיים וחודש...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by haviv54,

כל כמה זמן לא ידוע, לא ספרתי. המחשב עושה ריסט בלי להודיע כלום רק ריסט לאחר שהוא עולה הוא רושם לי שהמערכת הפעלה התאוששה מבעיה חמורה שלח או אל תשלח. ואז אחרי כמה זמן שוב ריסט זה קרה לי אתמול בלילה והיום בצהריים אני מעריך שזה קשור לחומרה אולי למאווררים? אבל אני לא בטוח וזה מעצבן אותי, מישהו יכול לאבחן את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by טל אזולאי,

זה מחשב מאוד ישןן עם GeForce 6200 Asus 2.6 Celeron D 512 mb mhz אני מפעיל מישחקים אבל יש כמה מישחקים שהוא עושה להם ריסט למה .. הוא רושם Loading < בישביל ליטעון את המישחק ואז בום עושה ריסט זה קורה לי במישחקים חדשים יחסית וישנים למשל Project IGI 1 Prince Of Persia 3 .. אבל מה שמעצבן אותי שיש מישחקים שהוא לא עושה ריסט ליפני כמה זמן היתקנתי תמישחקים 25 To Life Reseind Evil 4 לא עושה ריסט .. מישהו יודע למה זה עושה לי ריסט בחלק מהמישחקים ? תודה רבה למי שמוכן לעזור לי ;D

12. Started by hiyal,

הריסט קורה בבטרפילד 2 והמחשב גם נתקע בבדיקה בתוכנה 3DMark03 קניתי כרטיס מסך חדש ati 9600 pro של gigabyte זה נתקע בדיוק באותו שלב כל פעם כנ:ל לריסט [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Shay2111,

ניקיתי מחשב של חבר אחרי שהיה לא בעיה בכרטיס מסך הבעיה סודרה אבל עכשיו המחשב מגיע לחלון השחור של הוינדוס חושב ואז עושה ריסט מחדש לא יודע מה לעשות נ.ב גם שניסתי לפרמט המחשב לא נתן לי קיבלתי מסך כחול

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by matankashi,

קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשב מעבד דואל קור פרוססור לוח אם DDR2 כרטיס מסך 7200 GT של נבידיה זיכרון ג'יגה ועוד אבל לא עקרוני.. הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסט אחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה.. אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדש תודה לכל מי שיעזור!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

19. בהתחלה חשבתי שזה חום או אבק. אבל עקבתי אחרי הריסטים. וגיליתי שהמחשב עושה ריסט בידיוק כל שעה. כל 7:10 8:10 וכן הלאה וכן הלאה . . . אין לי מושג אם זה וירוס או הגדרות בXP . . ואם זה הגדרות שאני צריל לכוון . אז אפשר בבקשה הסבר איך אני מבטל את זה? (יש לי XP אנגלית). תודה.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  20. המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר.. קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט.. אני מדבר על כרטיס 7600GT למישהו יש שמץ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  22. הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  23. ראיתי שיש בפורום כמה אנשים שמבינים עניין אז רציתי לשתף ואולי מושיע כולשהו יוכל לעזור לי אז זה המקרה.. אני משחק במשחק דיי כבד גרפית (משחק רשת כזה סגנון WOW ) בקיצור אחרי 20 דקות , שעה , שעתיים (כל פעם משהו אחר) זה מה שקורה לפי סדר 1. המסך נכבה (אני עדיין יכול לשמוע מוזיקה/סקייפ רגיל ל2-3 שניות מהרגע שהמסך נכבה) 2.לאחר ה 2-3 שניות הקול ברמקולים נתקע גם (הצליל האחרון שהרמקולים מוציאים פשוט יוצא בלופ ונוצר מן רעש כזה ) 3.לפעמים (פעם כן פעם לא) המאווררים קופצים ל 100%. וזהו המסך נשאר כבוי המאוררים מרעישים בלי באמת מאמץ כולשהו של הכרטיס מסך/מעבד המחשב בעצם עושה ריסטארט אבל המסך לא נדלק .. אם אני מכבה ומדליק אותו ידנית דרך הכפתור הכל חוזר למצב הרגיל.. אני בדרך כלל לא רץ לפתו…

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש amd 64 3000 939 לוח k8ns 939 זיכרון של מיקרון 256*2 dc העלתי את כל קבצי ה dump שהיו לי מישהו יכול להסביר לי ממה זה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.