עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by matan101010,

צבעתי את המחשב שלי, וצבעתי בטעות גם את הכפתורים בצביעה השנייה.... והם נלחצו לי כלפי פנים, אז הוצאתי את הכפתורים(כפתורים Reset ו-POWER), ושייפתי אותם וזה עבד... אבל חלק מהכפתור POWER נשבר לי והחוטי חשמל שמחברים לכפתור Reset נקרעו לי... אז איך אני יכול לסדר את הבעייה(עם זה איזה דבק או משהו כזה...)?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by KF,

שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by pure perfection,

שלום , עד היום חיברתי את המסך שלי למחשב דרך כבל VGA , במחשב עצמו יש שתי יציאות : VGA ו DVI משולבות בלוח אם . היום החלטתי לחבר כבל DVI במקום ה VGA וזה פשוט לא מצליח לי , כשאני מחבר את ה DVI רושם לי אין אות על המסך עם החיבור הישן זה עובד רגיל . בתוך ההגדרות של הוינדוס אני רואה שיש לי אפשרות להפוך את התצוגה לתצוגה דיגיטלית ( כשאני מחבר את שני הכבלים במקביל ) אבל גם כשאני מעביר לאפשרות הזאת ומנתק את כבל ה VGA המסך מתנתק . עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הי, אני מעוניינת לדעת איך אפשר לאפשר גישה לכמה עמדות מחשב בו זמנית ללינוקס שמותקן בשרת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by For3444,

המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חיבורי IDE. אתן דוגמא: למשל אם אני רוצה לחבר כונן קשיח וכונן DVD (שניהם ישנים כמובן) ויש לי חיבור אחד של IDE על הלוח. אז נכון לעכשיו אני צריך לנתק ולחבר כל פעם אחד מהם כשאני רוצה להשתמש בהם.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  10. בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by moping,

היי! הרכבתי מחשב חדש מעבד I5 לוח ג'יגהבייט H67M כרטיס מסך חזק של GAINWARO GTX560 1024M 2ג'יגה זיכרון ספק ג'נרי המאווררים עובדים אך מסך שחור. בכרטיס ONBORD המחשב עובד וקיימת תצוגה. 1) האם זה קשור לספק? 2) קיימות בכרטיס 2 כניסות לתקע חשמל אחד המאוורר של הכרטיס מסך עובד ואילו על השני המאוורר לא עובד? אשמח לשמוע פתרונות המחשב חדש! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by david86,

נחנסתי לביוס bios-------power ----------hardware monitor הוא הראה לי שה תמפרטורה 3.3v VOLTAGE -------- 2.896v והוא היה על אדום מה זה אומר? בה מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  13. הי אנשים, אז שאלה כזו, יש לי מחשב נייח די ותיק (שלוש שנים פלוס או משהו כזה)ף עובד 24.7 ורווצה לוודא שהתופעה שאני ניתקל בה כבר שנים בסדר או שמדובר במשהו שדורש טיפול עכשוי כדי למנוע כשל חמור יותר עוד X זמן. כשיש הפסקת חשמל, קפיצת חשמל, כשהחשמל חוזר, הרבה פעמים (קשה להגיד באחוזים אבל זה קורה הרבה) המחשב לא עולה, יש חשמל למחשב: - נורת "מחשב דולק" עובדת - מאוורררים מסתובבים (לוח אם, מעבד, מארז) אבל אין ממש POST, אין חיווי מסך אין כלום, כיבוי הדלקה המצב חוזר על עצמו. הפיתרון הוא לפעמים ניתוק מחשמל לכמה דקות מסדר הבעיה, ולפעמים לא ולאחרונה אני פשוט עושה RESET לזיכרונות ע"י ניתוק חלקי שלהם והחזרה למקומם, מה שתמיד עוזר (ופיתרון מוכר מזה שנים בר…

14. יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by vip133,

יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by sivanxyz,

שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by newyork3,

יש לי מחשב די חדש (כפול ליבה,זכרון OCZ 2 GB).בזמן האחרון הוא נתקע הרבה במהלך ביצוע פעולות,בעלייה של הWINDOWS וכו... פרמטתי אותו והתופעה לא נגמרה-הוא ממשיך להתקע לאחר שהוא נתקע מופיע המסך הזה: http://img376.imageshack.us/my.php?image=hpim1510pf1.jpg התקיעות והבעיות לא נפסקות.זה מתבטא בכך שהמחשב לא עולה/עולה ונתקע אחרי כמה דקות/מציג מסך כחול. מדי פעם שהמחשב לא רוצה להעלות זה מראה לי את המסך הבא: http://img171.imageshack.us/my.php?image=hpim1516vl7.jpg המשך תקלה- שלחתי את המחשב למעבדה,החליפו לי את הזכרונות (שוב אני מציין שפרמטתי את המחשב אחרי שהתחילו הבעיות וזה לא עזר) המחשב לא עולה,נתקע לעיתים ומראה לי את השגיאות הבאות:

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by looloo,

This device cannot start. (Code 10 השורה הזאת רשומה לי בDEVICE MANAGER אני מנסה להסיר ולהתקין את הדרייברים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. דרך אגב הכרטיס מסך הוא 6600gt אם זה משנה משהו..... windows xp sp2 תודה :s05:

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by psyco,

שלום לכולם. חיברתי את המאוורר של המארז (120MM- 6A19 אחורי) ללוח האם (DFI LANPARTY ULTRA-D) לחיבור FAN_2. כשהפעלתי את המחשב הוא הסתובב קצת ואז הפסיק, ולא מסתובב מאז. פתרונות? עריכה: צריך לחבר אותו לחיבור ללא שליטה על המהירות...(FAN_5/3) אפשר לנעול. תודה בכל אופן...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shurikrip,

קניתי מחשב במבצע ברשת ksp... עכשיו הבעיה היא שבד"כ כשאני מדיק משחק.. ולא משנה אם זה משחק כבד או משחק אפילו של נענע.. אז המחשב מחליט שהוא רוצה לעשות ריסטארט... עכשיו בדקתי .. ישר אחרי הריסטארט... לא תמיד הטמפ' של ה cpu גבוה עד מצב של כיבוי המחשב... מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by fazaman,

שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  25. לאחרונה המחשב התחיל לקרוס (מסך כחול, IRQL less or equal to) בלי שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה (עד עכשיו המחשב עבד מושלם) לא הייתי בבית 21 יום (צבא) ועכשיו זה קורה מדי פעם (נדיר) פתחתי את הקובץ minidump אבל לא מצאתי מה הבעיה... מישהו מוכן לעזור לי? עריכה - דרך אגב, לא אמור להיווצר קובץ dump לכל קריסה? יש שם רק אחד ולאחר בדיקה עם המשפחה הוא כבר קרס 4 פעמים (ביומיים, מסתבר שהקריסה הראשונה הייתה אתמול שאני הייתי עליו) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.