עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chura,

מישהו אצל אבא שלי במשרד מנסה להיכנס לתיקיה כזאת : עכשיו הוא אומר שאין הרשאות: שאני עושה מאפיינים לתיקיה : מה אני צריך לעשות ? אגב, וינדווז XP... אם אני יכנס בתור אדמיניסטרייטור זה יסתדר ? כי אני מניח שהמשתמש גם מנהל לא ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cynd7us,

אהלן ח'ברה, אתמול קניתי מחשב חדש. אבל משום מה הקול לא עובד לי בווינדוס, ניסיתי לחבר אוזניות, רמקולים - שום דבר לא עובד. אם אני עובר ללינוקס, אז הכול מתנהל כרגיל. מה לעשות? (ניסיתי לפרמט את המחשב כבר). תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Ido Jacoby,

לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אבי11,

שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by erevil,

שלום לכם. היום שיחקתי בtdu ולפתע זה המשחק נתקע והתמונה הפכה חלקית לירוקה. עכשיו עשיתי רסטארט והמחשב לא קולט את הכרטיס מסך. ניסיתי להתקין שוב דרייבר וזה לא עזר. הכרטיס מסך בחיבור שלו וניקיתי ממנו אבק והמאוורר שלו פועל. אני מהמר שזה או הכרטיס מסך שנדפק או החיבור על הלוח אם pci-e שנדפק... יכול להיות דבר כזה? אין לי עוד לוח אם או כרטיס מסך בשביל לבדוק את זה. כתוב לי: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by barry,

קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, חזרתי מהגולה Weeeeeeeeeee שמח וטוב לב לאחר שתוקן מחשבי אני בודק שהכל פועל כשורה אך גיליתי שכרטיס המסך שלי (ASUS G-FORCE 2 GTS) מקבל 1.48V מהלוח אם (CUV4X-C) כשהוא אמור לקבל 3.3 .... :-\ יש לציין שהמוארר של כרטיס המסך הוא קריסטל אורב שמחובר ללוח ואינו מקבל את ההספק מהכרטיס אלא ישירות מהלוח. האם הנתון אמור להדאיג אותי ? האם תהיה לי פגיעה בביצועים עקב וולטאג' נמוך ומה ניתן לעשות ע"מ לשנות וולטאג' ל-AGP.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by eladgold,

שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by sindar,

המפרט שלי תוכלו לראות משמאל. המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב. ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה. למה שזה יקרה? תודה לכל עונה. 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Buzz15,

לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט. אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב. עריכה: ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום אם צריך פירוט של המחשב,תגידו

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. נהרס החיבור שמחברים אליו את הרמקולים או המערכת בלוח אם (כרטיס אונבורד), האם יש אפשרות להכניס את הכבל לאחד החיבורים האחרים ולהגדיר שיקלוט שמע? או שיש פתרון אחר כלשהו? תודה!

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by orr19,

אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

17. Started by alonchen,

שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by cb,

שבת שלום לכולם... לפני חודש הייתי בבית הדלקתי את המחשב,המאווררים התחילו להניע הכל היה נשמע טוב ונראה יפה אבל רק המנורה הכתומה שעל המחשב שלי נדלקה...זא הצליל מהלוח אם שבא אחריו עם המנורה הירוקה ואז כל המכשירים הנלווים (מסך מקלדת עכבר) שאמורים להידלק לא נדלקו.המחשב נשאר בטוק עם מסך שחור וצליל של מאווורר...חשבתי שמשהו היה לא בסדר בהצתה חח...הדלקתי שוב וזה עבד. עכשיו אחרי 21 יום באתי קצת הביתה לשחק פרו ומה שקרה פשוט ממשיך לקרות.לא נדלק המחשב.יש צליל של מאווררים שעובדים מנורה כתומה שמראה שהמחשב קיבל חשמל נדמה לי...ושום דבר אחרי לא צליל מהלוח אם ולא אור ירוק מהמחשב שאומר שהוא נדלק. ניסיתי לנתק מהחשמל לנקות אבק שום דבר לא עוזר.בבקשה עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ksand,

אוקיי קודם כל אתר מצוין וזה פעם ראשונה שלי בפורום אז תהיו עדינים.. intel p4 2.4 gigabyte 8sq800 אז ככה המעבד שלי עובד כשהמחשב לא עושה כלום בטמפרטורה של 54-56 וכשאני משחק הוא יכול להגיע ל 77 מעלות!! זה התחיל בזמן האחרון. אני בודק את זה אם "motherboard monitor" וכמובן שכל המאווררים עובדים כמו שצריך. לא עשיתי שום שינויים במחשב אני משתמש במאווררים שקיבלתי אם המארז והם עבדו לי יפה בשנתיים האחרונות. אז אם תוכלו לעזור לי להבין למה זה קורה ואם אני צריך לקנות איזה שהיא מערכת קרור תמליצו לי על אחת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אז ככה, קניתי DVD מקורי (V FOR VANDETTA) שמשום מה לא עובד אצלי במכשיר בבית, וגם לא אצל חבר שניסיתי, וגם לא במכשיר במחשב.. שלחתי למעבדה של TOWER RECORDS, אומרים שתקין, לקחתי לחנות להראות למוכר, ומשום מה בDVD שנמצא אצלהם (ממש זבל של DVD דרך אגב, של ITT או משהו) זה כן עובד הבאתי בחזרה הביתה, ועדיין לא עובד.. ואז במקרה הפעלתי אותו עם תוכנה שמבטלת את ההגנות והREGION ופתאום הוא כן עובד, אבל הוא REGION 2, בדיוק כמו הDVD שלי, והגנות לא אמורות להפריע כי הוא מקורי, למישהו יש רעיון מה הבעייה? נ.ב מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש!

25. היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.