עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dark Respect,

המחשב שלי התחיל לסבול בחודשים האחרונים ממספר תקלות - זה התחיל ב 1.כרטיס רשת (onboard) שהפסיק לעבוד ישירות מול מודמים ויכול להתחבר רק אל ראוטרים, ץ המשיך ב 2.כרטיס מסך קורס כמה פעמים ביום - נהיה מסך שחור לכמה שניות ואז ווינדוס מודיע לי שכרטיס המסך קרס והוחזר. לאחר מכן התקלה של הקריסה הפסיקה - ובמקומה באותה התדירות הופיעה תקלה אחרת - 3.מסך כחול שעושה ריסרט למחשב כמה פעמים ביום. החלפתי כרטיס מסך והתקלה נשארה. עכשיו הגיע התקלה האחרונה - 4. המחשב לא נדלק , צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה איזה 15 דקות עד שהוא מחליט פתאום לקבל חשמל. עלתה לי השערה שכל הבעיות נובעות מספק הכח - וגם לפעמים אפשר להרגיש זרם בתוך המארז. התקנתי ווינדוס מחדש, התקנתי על הארדיסק אחר, החלפתי כ. מסך, מה כדאי לי…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by moses_23,

חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה). בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}). בביוס הוא מראה לי: Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב. Primary IDE Slave לא מזהה כלום. יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA. לוח אם: Asus P4 S800D נ.ב הכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by nadav_coh,

היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by road_runner,

אהלן. יש לי פה לוח אם של PCPARTNER עם מעבד PENTIUM 3 בסביבות 800GHZ. הביוס מודיע על CHECKSUM ERROR אם אני לא טועה, ומחפש עדכון מדיסק... ככה קיבלתי את הלוח אם הזה, והוא לא מראה שום מספרים ושום כלום למעט ההודעת שגיאה הזו, ככה שאין לי את המספרי ביוס הרצויים... כל מה שאני יודע עליו: בקצה הלוח מודפס: 35-c931-00-21 לעזאזל עם חלונות, הסדר הנכון משמאל לימין הוא 35 - c931 - 00 - 21 על הרכיב ביוס כתוב: award pci/pnp 686 227932383 יש רכיב גדול אחד של VIA ועליו כתוב vt82c596b ויתר הרכיבים, רובם לפחות, הם של ITE וכתוב עליהם: IT8671F-A האתר של AWARD (שהפכו לפוניקס) אומר לפנות לאתר של PCPARTNER, ובאתר שלהם הנתונים שלי לא עוזרים בכלום! -בבקשה נסו לעזור לי... אגב, יש לי חילזון ענקי על החל…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by Phantasm,

אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by orenaz,

הבעיה היא כזאת ולא ברור לי עדיין אם זו בעיית תוכנה או חומרה: משחקים מתרסקים לי אחרי שעבדו במשך 15-30 דקות באופן אקראי, בינתיים זה קורה לי ב 2 משחקים היחידים שבדקתי עד עכשיו- Bioshock ו NBA 2008 הראשון מופעל בהגדרות תצוגה מקסימליות והשני בהגדרות בינוניות. אני מקבל Error של ה Windows XP. נתונים: Window XP SP2 יחד עם כל הפאצ'ים האחרונים. דרייבר של NVIDIA אחרון + 2 לפניו - בכולם אותה בעיה. DirectX9c גרסה אחרונה נוב' 2007. כרטיס מסך מתחמם על לטמפ' של 86 מעלות בזמן משחק (62 בוינדוס) - אבל השמתמשתי ב RivaTuner להגביר את המאוורר מה שגרם לירידה של כ 7-8 מעלות בטמפרטורה בזמן משחק - בכל מקרה זה לא פתר את הבעיה. הוינדוס באופן כללי עובד טוב עם תוכנות ואין בו שום קריסה פרט למשחקים ככה …

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by idnile,

שלום לכולם. יש לי מחשב שהתקנתי עליו ויסטה אולטימייט SP1 וXP פרופסיונל SP3. ובשניהם יש לי בעיה של קראש דאמפ... ניסיתי כבר מיליון מדריכים ואני לא יודע מה לעשות . קבצי מיני דאמפ ומהויסטה: http://www.upfree.net/3977926 קבצי מיני דאמפ מהXP: http://www.upfree.net/925508 עזרה בבקשה... אם אני עושה משהו לא בסדר, תגידו לי ואני אתקן...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by WhiteLen,

היי, לפני כמה זמן, נשרף החיבור hdmi שלי בין המחשב לטלויזיה. תיקנתי את הטלויזיה אבל כשחיברתי אותה שוב למחשב, המחשב לא זיהה אותה. גם כשהגדרתי בהגדרות מסך של המחשב מסך VGA נוסף באופן ידני עדיין עדיין אין תמונה או קול. כשאני מחבר לטלויזיה לפטוף הכל עובד בלי שום בעיה לכן אני חושב שגם היציאה של המחשב נשרפה (אולי היתה קפיצת מתח שהרסה את שניהם באותו הזמן.. לא יודע). חבל לי להחליף את כל הלוח האם (Z97-HD3) רק בגלל יציאת אחת דפוקה. מישהו יודע אם יש מעבדות אלקטרוניקה (באיזור רמת גן) שמתקנות לוחות אם? או דרך לתקן את היציאה בעצמי?

9. שלום לאחרונה החלפתי סוללה לנייד YOGA C940 IL שקניתי באלי אקספרס הבעיה ששמתי לב כי כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק נניח יום למחרת השעה נתקעה על 01:45 מאותו הלילה של הכיסוי והזמן לא מתעדכן עד שאני לא אכנס להגדרות אבצע תיקון זמן ידני או שאעשה SYNC מערכת ההפעלה הינה WIN 11 PRO אשמח לעזרה בפיתרון תודה

10. Started by itay93,

טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by יוסי עדן,

כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be

12. Started by Racheli Shlomo Saks,

בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?

13. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by tomarie,

שלום לכולם, שמי וטום וברשותי מחשב נייד TOSHIBA בעל מערכת הפעלת vista home premium 32bit אתמול חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI ושיחקתי במשחק מחשב. לאחר זמן מה המחשב כבה ואותחל מיידית ומאז הופיעה לי שגיעה. מצורפות שתי תמונות השגיעה שמופיעות לי בעת הדלקת המחשב: http://img29.imageshack.us/i/img9210a.jpg/ http://img29.imageshack.us/i/img9212p.jpg/

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Ridn1k,

אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 AORUS pro v2 Ryzen 7 5800x sapphire radeon rx 6700 xt nitro+ G.Skill Ripjaws V Series 32GB 3600mh (2 x 16GB) Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm SAMSUNG EVO 850 500GB SAMSUNG EVO 860 1TB ADDLINK M.2 500GB WD BLACK M.2 1TB המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. לפני כמה ימים עבדתי כרגיל עם פוטושופ והכרטיס מסך קרס והמחשב נכבה. ניסיתי להדליק אותו מחדש והנורת BOOT LED נשארה דולקת והמסך נשאר קפוא על התמונה של AORUS. נכנסתי לביוס ובדקתי אם יש קריאה לSSD עם המערכ…

16. Started by HONDA,

יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. Started by Phungshok,

שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by Adir652,

הביוס לא עלה בהפעלת המחשב (לא ציפצף) אבל זה לא היה בעייה במסך או בספק כוח כי העכבר והמקלדת לא נדלקו (יש להם אורות). קראתי בכמה מקומות שלפעמים משהו בזכרון לא בסדר אז הוצאתי את הזכרון חיברתי את המחשב ושמעתי צפצופים. שחיברתי את הזכרון ואת המחשב שמעתי 3 צפצופים עצירה ואז עוד צפצופים. אין לי מושג מה לעשות אני מאמין שלא חיברתי טוב אבל אני לא מוצא את הבעיה. אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות, למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by Jexsu,

שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by ChainLightning,

להלן נתונים יבשים: מעבד E8400 2*2GB זיכרון DDR3 לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה) וכרטיס מסך g-force 220 gt ספק כוח 450W של EZcool 2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2 רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך, המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes) וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcher לאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה. המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית). אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים. בתודה…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by AMD 64,

היי, בזמן האחרון אני מקבל המון מסכים כחולים בעת השימוש במחשב, כשלפי מה ששמתי לב המסכים הכחולים קורים כשאני גולש באינטרנט. ניסתי לפרמט, פעמיים, והבעיה חזרה, מהה גם שיש לי אנטי וירוס שלא דיווח על בעיה כלשהי(נוד 32). שוב, אציין שזה אף פעם לא קרה לי בזמן משחק, סרט או שיר ששמעתי, אלא אך ורק בגלישה באינטרנט(משתמש באספלורר 9, אם זה משנה). יש מצב שזה הכרטיס רשת? המודם? או שאין סיכוי וזה בכלל רכיב חומרתי אחר כמו מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק או כרטיס מסך? אגב, כשיש מסך כחול, המספרים שמופיעים רומזים לך על מציאת הבעיה או שזה אותם מספרים בכל מסך כחול כלשהו? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. הבעיה היא שכשאני מחבר אותו לחשמל אפילו בלי ללחוץ על כלום המאוורר של המעבד מסתובב שתיים וחצי פעמים ומפסיק ניסיתי להחליף ספק ושום דבר לא עוזר ..... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.