עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by intermaster,

יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by xTz,

היה לי מחשב ששדרגתי לו זיכרון [במקום 512 הכנסתי שבב אחד של ג'יגה] אחרי שסיימתי להכניס את השבב סגרתי הכל, הדלקתי את המחשב, הנורות לא נדלקו, המחשב עצמו פעל אבל שום דבר לא הופיע על המסך, במקביל התחלתי להריח משהו שרוף לאחר שחכיתי כמה דקות הדלקתי שוב אותו מצב רק שהנורות מקדימה נדלקו בהתחלה. זה לא ספק כח נכון? כי המחשב כן נדלק..שמעו את המאווררים וכו' אמרו לי גם שיש סיכוי [ולא לצחוק] שזה קשור לאבק, בגלל שיש יותר מדי אבק או משהו, יכול להיות כזה דבר? תודה רבה רבה לעונים.

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Astralk,

אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by adis,

שלום, יש לי בעיה בהדלקת מחשב שלא היה בשימוש כמה שבועות, בחלק מהזמן הוא לא היה מחובר לחשמל, לא נעשה בו שינוי חומרה לאחרונה, והמחשב היה יציב במשך תקופה ארוכה. בנסיון להדליק את המחשב לא מגיע סיגנל למסך (המסך עובד תקין עם מחשב אחר) והאורות של המקלדת לא נדלקים בלחיצה על ה caps lock (ניסיתי לחבר שתי מקלדות שונות). לחיצה ממושכת על כפתור ה power מכבה את המחשב, אבל עזיבת הכפתור גורמת למחשב להידלק מחדש. המאוורר של ה CPU עובד, אחד מתוך שני המאווררים של המארז עובד (יכול להיות שהמאוורר שלא עובד אמור להיכנס לשימוש רק בזמן התחממות), ה DVD מגיב, והאור בעכבר נדלק. קרו לי כמה פעמים תופעות דומות עם כפתור ה power נדמה לי שבעקבות אי שימוש ממושך, ניתוק מהחשמל, או החלפות חומרה, אבל אחרי כמה …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shaihac,

יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסט מפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות.. אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושוב ויש לציין שהטמפרטורה טובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

7. Started by noa2009,

:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by gshhar,

יש לי מחשב נייד עם XP בעיברית וכרטיס של ATI. כשאני מחבר את הכבל לטלויזיה עלמנת לראות סרטים מהמחשב איך אני מסדר את ההגדרות מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns 939 וכבר מורכב בו כ.רשת on board והWINDOWS לא מזהה למרות שהכנסתי את הדיסק שקיבלתי מGIGABYTE וזה לא מוצא אותו אותו דבר קרה לי גם על הכ.רשת לש 3COM שהוא די ישן חיברתי אותו והוא פשוט לא מזהה אותו נ.ב אם זה לא הפורום המתאים סליחה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by nop1902,

אהלן, בחודשים האחרונים אני חווה זמני תגובה נוראיים ב- windows 7 עד למצב שאני לא יכול לעבוד עם המחשב. מעבר מחלון לחלון עלול לקחת 10 שניות ולפעמים אף יותר. העלאה של תוכנה כנ"ל(לדוגמא לפתוח את adobe acrobat יכול לקחת דקה). במקביל החלו להישמע רעשים מהמחשב שדומים לרכב ישן בעליה. השיא היה כשעבדתי ב eclipse והמחשב הוציא קולות מחנק ופשוט נתקע כל מספר שניות, עד שעברתי למחשב אחר. בהתחלה כמובן חששתי שמדובר בתוכנה כזו או אחרת שמפריעה, אבל אציין שהמחשב הותקן from scratch לפני 4 חודשים ואין לי כמעט תוכנות מותקנות עליו(office, chrome, eclipse וזהו), עשיתי uninstall למספר תוכנות פחות קריטיות אבל דבר לא השתנה. אחרי זה חשבתי שמדובר במאווררים אז פתחתי את המחשב אבל שלושתם נראו לי תקינים ושיש…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך Radeon 8500 אני לא יכול לראות גרפיקה, לדוגמא כאשר אני בשלוחן העבודה הכל בסדר אבל כשאני נכנס למשחק או משהו אז המסך משחיר. זהו הכרטיס מסך השני כבר עם אותה בעיה, בעבר היה לי 9600 שקרא לו בידיוק אותו דבר עד שהפסיק לעבוד ....! שאלתי היא מה הבעיה - אולי אין קירור מספיק טוב, או בעיה בלוח אם...?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by MotherBoard,

דבר ראשון אני רוצה לציין שלא האינדקס ולא הפורומים עולים לי כמו שצריך כתוב לי משהו על error database בשחור מוזר אבל העיקר שיש לי כפטור להוסיף הודעה בכל מקרה, יש לי לוח אם ASUS TUV4X שעבד מצויין עד אתמול יש לי איתו 2 יציאות יו אס בי מאחורה ו2 יציאות יו אס בי בפרונט של המארז - מתחבר ללוח כמובן יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי שמתחבר ליו אס בי וזיכרון נייד שאני מכניס פעם בחודש לגבות כמה קבצים אתמול הכנסתי את הזיכרון (דיסק און קיי 16 מגה) והוא לא זיהה אותו.. מוזר מאוד.. בעעע אמרתי, אני יחבר אותו מאחורה אולי שם יעבוד בגלל חוסר מקום הייתי צריך להוציא את העכבר ולחבר את הזיכרון שם... לא מזההה, כולי בבאסה מחזיר את העכבר, פתאום גם העכבר לא עובד... אני מתחיל להריח רח מוזר ואחרי כמה דקות מב…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by -ox-,

בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  14. כמו בכותרת אני לא יודע בידיוק איך זה קרה.. אבל מה שכן, אני יודע שחבר שלי הכניס בטעון כזה קו טלפון במקום כרטיס רשת ואחרי זה זה לא עבד.. זה קשור איך שהוא? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by arkadur,

רציתי לדעת אם החיבור של הפלופי בנייד - הוא כמו במחשב רגיל? (אני יודע שחיבור הHDD שונה)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by wow,

כשאני נכנס ל-DEVIVE MANAGER עלמנת לראות אם המחשב מזהה אצלי הכל אז אני רואה סימן שאלה צהוב ב-OTHER DEVICES ושאני לוחץ עליו(על הפלוס) יש עוד סימן שאלה צהוב תחת UNIVERSAL SERIALBUS(USB) CONTROLLER מה זה בדיוק?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by din707b,

שלום אנשים יש לי מחשב שבכל הפעלה ראשונה רושם לי הודעה כאילו יש כשל בדיסק והוא אינומוצא את הווינדוס ולאחר הפעלה מחודשת הענין מסתדר תמיד נדרשות 2 הפעלות כדי להפעיל להעלות את הווינדוס מהדיסק האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה תמוהה כזו בעיקר לאור החזרה המדויקת של 2 הפעלות קצופות ריסארטים כדי להצליח להגיע לווינדוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by askez,

שלום רב, התקנתי צורב חדש אבל הוא לא נפתח! הוא מובר למתח והכל כמו שצריך אבל כשאני לוחץ על הכפתור (או מנסה EJECT דרך ה- WINDOWS) הוא לא נפתח. ה- WINDOWS מזהה אותו. יכול להיות שיש בעיה בדלת שלו? זה נראה לי לא הגיוני. תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

המחשב עבד אתמול בלי בעיה. היום בבוקר החלה הבעיה המחשב נדלק אבל על המסך לא מוצג כלום. לאחר הוצאת אחד הסטיקים של הזכרון הפנימי המחשב עלה עם תצוגה. זה אומר שיכול להיות שהסטיק ההוא תקול?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shedon123,

שלום! אני חדש כאן.... לפני בערך שלושה שבועות התחיל כרטיס המסך שלי "להזיע" 9800gt הfps החל לרדת לי במשחק שאני משחק בו אם אתם מכירים cs1.6 בקיצור כל 5 שניות הfps ירד מ100 ל 60 ! דבר הנוגד את האתיקה של הכרטיס הזה שאמור לתפקד בלי כל בעיה במשחק cs 1.6 בדרך כלל לפני זה הfps שלי עמד על מספר הfps הגבוה במשחק 100 ולא זז לשום מקום . כעבור שבוע נשרף לי הכרטיס מסך והזיכרון . למזלי הייתי לי אחריות על הכרטיס ושילמנו רק על הזיכרון או אני לא יודע על מה איזה 300 שקל . הטכנאי מחשבים התקין לי כרטיס מסך 9800gt אותו כרטיס רק עם משהו יותר טוב גרסא או משהו ddr3 שיש בזה hd ... כולי הייתי שמח ונרגש כי חשבתי שבעית ה"הזעה" של הכרטיס נפסקה והכל יהיה טוב ויפה ויהיה לי 100 fps כמו מקודם ויותר מזה כ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by CaRTeR,

טוב אז יש לי מחשב של חבר שהתלונן על תקיעות נפילות ועובד לאט. המחשב פנטיום 2 פתחתי אותו ואני רואה שהמאוור של המעבד לא עובד הוא היה רותח שמתי מאוור חדש והכל טוב ויפה אבל הוא עדיין נתקע מאד. בפתיחה הוא רושם את ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been change pleas recheck-spu soft menu ובסי פי יו סופ מניו רשום spu operting speed 233(66 turbo frequnesy disabled spu power suplie: cpu defult core volteg 2.80v אני חושב שהמעבד ניזוק בגלל שהמאוור לא עבד והוא היה רותח. מה אומרת ההודעה ? ומה ניתן לעשות בנידון?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. עשיתי C-MOS כדי לאפס הגדרות: לוח MS-7173 העברתי את הג'מפר למקום שצריך, חיכיתי 5 שניות ובטעות הדלקתי את המחשב לפני שהעברתי חזרה את הג'מפר איזו טעות! הייתי אמור להעביר חזרה את הג'מפר למקום שלו לפני ההדלקה נבהלתי וכיביתי את המחשב, והחזרתי את הג'מפר למקומו עכשיו המחשב נדלק ולא רואים כלום :'( אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by guyezra,

שלום, קניתי כרטיס מסך וקיבלתי יתו שני משחקים על דיסקים DVD. SPLINTER CELL ו- PRINCE PERSIA. ה- דיסק של PRINCE PERSIA לא עולה, ה- DVD חושב וחושב ובסוף מציג כאילו יש דיסק ריק. ללא סיפריות וקבצים. הכונן שלי הוא צורב DVD NEC 3500. לא היו לי שום בעיות עד היום. הבאתי את הדיסק לעבודה ושם הוא עולה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.