עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by flying_g,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. בעצם מה שאני יודע זה ככה: המחשב עובד (מאווררים וכו..) כולל כרטיס מסך הרמקול מחובר ויש צליל כניסת ווינדוס המסך בסטנדביי ולא מראה שולחן עבודה.. אין לי מחשב אחר לבדוק את הכרטיס או המסך.. לדעתי הלך הכרטיס מסך.. יש סיכוי שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. שבוע שעבר הלך לי ההרד דיסק שנקנה מ KSP, הוחלף בחדש של חברת WD, המחשב רץ מצויין, אבל לאחר פרק זמן משתנה (בין חצי דקה לשעה) פשוט קופא, ומפסיק להגיב, לא עכבר, מקלדת, כלום... יש למישהו השערה מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל

7. שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yaron266,

אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by BloodFist,

במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by R.L,

שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by mazinya,

הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by KF,

לא יודע אם זה מתאים לכאן או לרשתות ואינטרנט, המחשב במשרד חסום לחלק מהאתרים ע"י הארגון , האם יש דרך כלשהי להסיר את החסימה ולגלוש כרגיל ? ניסיתי עם NORDVPN אך ללא הועיל (ללא גישה לאינטרנט) , אתרי פרוקסי אנונימיים הם איטיים להחריד ולא עובדים ברוב הזמן. הרשת בעבודה מחוברת עם סקריפט של פרוקסי (proxy.pac). תודה

17. שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by high_barny,

קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by FinaLMakeRr,

שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Evergreen,

שלום לכולם, על מחשב חדש (ראו מפרט) התקנתי Windows XP Pro SP1a. מספר פעמים בתוך מספר ימים נתקלתי במסך כחול, כשערכי ה-bugcheck משתנים בכל פעם. בין השאר קיבלתי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וכן יותר מפעם אחת CID_HANDLE_DELETION (שעליו לא מצאתי מידע באף מקום - מייקרוסופט רק מוכנים לנדב את העובדה שהוא מתרחש 'infrequently'. שום מידע אחר). כל הדרייברים וכן ה-BIOS מעודכנים. טמפרטורות המעבד והלוח נראות סבירות (בין 32 ל-40). אין אוברקלוקינג. אין IRQ משותפים מלבד אחד או שניים שבהם השיתוף הוא בין USB להתקנים 'זניחים' (אין לי כרגע שום דבר מחובר באופן קבוע ב-USB). המחשב מוגן מבעיות ברשת החשמל על ידי אל פסק. אנשים טובים, עוצו עצה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by UgiPletzet,

אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.