עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ZpoWer,

יש לי מסכים כחולים כל רבע שעה וכל פעם שגיאה אחרת או חוזרת על עצמה, בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של Western Digital והוא יצא תקין, אני עם ווינדוס 8 64 ביט. הגעתי לקובץ של המסכים הכחולים אבל אני לא מצליח למצוא תוכנה מתאימה לווידנוס 8 שיפתח לי אותו אשמח אם מישהו יוכל לעזור הקובץ: http://www.f2h.co.il/47ow4lygij5c

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by holy_cows,

יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by LRa,

הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. לוח intel 946/945 GZIS (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by flying_g,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. בעצם מה שאני יודע זה ככה: המחשב עובד (מאווררים וכו..) כולל כרטיס מסך הרמקול מחובר ויש צליל כניסת ווינדוס המסך בסטנדביי ולא מראה שולחן עבודה.. אין לי מחשב אחר לבדוק את הכרטיס או המסך.. לדעתי הלך הכרטיס מסך.. יש סיכוי שזה משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  10. שבוע שעבר הלך לי ההרד דיסק שנקנה מ KSP, הוחלף בחדש של חברת WD, המחשב רץ מצויין, אבל לאחר פרק זמן משתנה (בין חצי דקה לשעה) פשוט קופא, ומפסיק להגיב, לא עכבר, מקלדת, כלום... יש למישהו השערה מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל

12. שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yaron266,

אני מעוניין לעשות איחוי למחשב-לאחד הכוננים שלי ולא מצליח אני מצליח לעשות רק ל-c ולא ל- e הוא כותב לי שני צריך להריץ scandisk על הכונן הנ"ל מה זה אומר?מה עושים?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by BloodFist,

במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. טוב, יש לי פה בעיה קצת מוזרה... המחשב שלי נתקע מקודם, עשיתי ריסט והווינדואוס התחיל לטעון, כשהוא סיים והיה אמור לפעול פתאום המחשב מאתחל את עצמו, בלי שום BSOD, הודעה או כל דבר אחר. כל פעם זה חוזר על עצמו ומאתחל רגע לפני שזה עולה. ניסיתי Safe mode וקורה שם אותו דבר. די מוזר לי שזה התחיל סתם פתאום, זה לא כאילו שבחיים לא נתקע המחשב ופתאום עכשיו הוא עושה צרות אחרי זה. מקווה שיש לכם איזה רעיון, לא בא לי להתקין ווינדואוס מחדש עכשיו...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by R.L,

שלום.יש לי מחשב פנטיום שלוש שיש בו לוח אם אם כרטיס מסך מובנה אתמול הדלקתי את המחשב והמסך לא עלה ניסתי כמה פעמים אך עדיין נימשכה הבעיה לכן לקחתי כרטיס מסך ישן שמתי אותו במחשה והכל עלה עד שזה הגיעה למצב שבו צריך לרשום את השם משתמש והסיסמה של הרשת אבל זה ניתקע שאלתי כמה אנשים מה עושים ולמה זה ניתקע והרוב ענו לי ואמרו שיש היתנגשות בין הכרטיס המובנה לבין הכרטיס הנוסף שהרכבתי רציתי לדעת איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואם יש אפשרות אחרת אני ישמח וחשוב לזכור שאין לי גישה למחשב דרך המערכת הפעלה כי הוא ניתקע תודה לכל מי שיעזור מקווה לראות תגובות ותשובות

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by dorman2,

יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by mazinya,

הכניסות הקדמיות של ה USB במארז לא מזוהות אבל האחוריות כן. כלומר אני מכניס לשם DOK למשל וזה לא מזהה אותו וגם לא את האוזניות שגם כן מחוברות עם USB. יש לי רק כבל USB אחד שיוצא מהספק. האם חיברתי לכניסת USB לא נכונה או שזה עניין של תוכנה/דרייברים כלשהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by KF,

לא יודע אם זה מתאים לכאן או לרשתות ואינטרנט, המחשב במשרד חסום לחלק מהאתרים ע"י הארגון , האם יש דרך כלשהי להסיר את החסימה ולגלוש כרגיל ? ניסיתי עם NORDVPN אך ללא הועיל (ללא גישה לאינטרנט) , אתרי פרוקסי אנונימיים הם איטיים להחריד ולא עובדים ברוב הזמן. הרשת בעבודה מחוברת עם סקריפט של פרוקסי (proxy.pac). תודה

22. שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] האתר הכי טוב ברשת המוןן מדריכים תוכנותת עשרות אלפי צפיות ועוד המון דברים אני לא יתחיל לפרט כנסו ותראו בעצמכם..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by high_barny,

קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by FinaLMakeRr,

שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.