עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעיה - אני מדליק את המחשב הכל בסדר וזה אני מגיע לשלט הכחול ברוך הבא (xp) שולחן העבודה עולה ואחרי כמה שניות (2-3) המחשב קופא , מפסיק לזוז עושה סימן של טוען והעכבר והמקלדת והכל לא מגיב וירוס ? מה אפשר לעשות עכשיו לפרמט האם יש דרך לשנות את זה ? מישהו מכיר בכלל את התופעה? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:04:49 ד"א גם השעון בצד מפסיק לעבודפשוט ניתקע על תמונה[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:06:48 אני גם מצליח להיכנס לביוס ליפני שעולה הווינדוס ועוד משהו היום שיחקתי עם הכרטיס מסך , כיאילו הוצאתי אותו וניקיתי אותו אבל זה לא ניראלי קשור[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 21:08:08 שמתי לב שהמאורר מיתחתיו לא עובד ממש טובעובד חלש מה לעשות :'( חידוש - המחשב עולה ועולה תמו…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by morx,

ניסיתי להחליף מסך (שניהם עובדים) והמחשב עולה והכל... בדקתי אם יש חשמל לכל חלק ויש להכל !! המסך פשוט לא רוצה להידלק... כאילו הוא דולק בלי לחבר למחשב יש מצב נשרף כרטיס מסך ? אפילו שהמאוורר שלו דולק... תנו רעיונות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by urielsolmon,

שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by nim901,

שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב כל שניה נכבה ונדלק מחדש אני חושב שהבעיה היא בספק כח כי המאוורר שלו לא פועל זה ספק ג'נרי 400W עכשיו רציתי לדעת איזה מאוורר צריך להתקין עליו ?זה מסובך ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VanGuard,

כאשר אני מדליק את המחשב הוא מבצע POST ויש את הביפ שהכל תקין. לאחר השלב שהוא כותב איזה סוג מעבד וכמה זכרונות יש הוא אמור להתחיל את השלב של בדיקת ה-IDE אך במקום זה הוא מעלה את התפריט של ה-SETUP ומודיע לי חגיגית את ההודעה הבאה: "during the last boot up your system hung for an improper cpu setting. your system is working in safe mode" לדעתי ההגדרות נכונות (P4 1800 וההגדרה היא 1800 מה"צ , תדר מעבד על 33\100) ניסיתי להעלות את הגדרות ה-DEFAULT אך לאחר שאני שומר המחשב מבצע RESET ולא עולה בכלל. אין ביפים , המסך לא נדלק ועובר לPOWER SAVE וכלום לא קורה פרט לכך שהמאווררים עובדים. ניסיתי להעלות את המחשב רק עם זכרונות מעבד וכרטיס מסך אך זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. במחשב היה כבוי וכשהדלקתי אותו הוא עלה במצב הזה ואני י לא מצליח לצאת מהבית ולחזור לווינדאוז יש איזה פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by buuhaa,

שלום. לחבר שלי יש מחשב P3 שהחליט לעלות רק לביוס - הוא פשוט עולה אוטומטית לשם בלי לחיצה על שום מקש. מאוד מוזר כי אחרי שמבצעים יציאה (עם F10 או בלי) - לא עולה כלום! הגדרתי DEFAULT לביוס אבל זה בכלל לא עוזר. בבקשה את עזרתכם הטובה. תודה.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amos700,

יש לי מחשב ולוקח הרבה זמן לעלות וזה רק בזמן האחרון עשיתי הכל בדיקת וירוסים איחוי כונן ולא עוזר

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by dddd01,

מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by sapinir,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב או מאתחל אותו הוא מעלה את המסך הראשון (המסך שמאפשר גישה לביוס) ואז לוקח לו בסביבות החמש דקות עד שהוא מתחיל לעלות את מערכת ההפעלה. מה יכול לגרום לעיכוב שכזה? מערכת ההפעלה היא XP. האם מדובר בתקלת חומרה או תוכנה? זקוק לכיוון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…

15. בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by netanel1234,

שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Pelegbar,

פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. יש לי מערכת חלונות XP כשהמחשב עולה ברוב הפעמים הוא עולה ללא שום אייקון על שולחן העבודה. אני מפעיל מחדש את המחשב לוחץ F8 ולוחץ Last Known Good Configuration ולאחר מכן הוא עולה כרגיל. מה לדעתכם הבעייה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה... ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by HellBoY,

שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום..אז ככה לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, לפני עליית הווינדוס(עוד לפני מסך הטעינה) יש מעין מסך שחור שמראה כאילו הוא טוען משהו...אבל לוקח לו משהו כמו רבע שעה (!!!) לטעון את זה ורק אז המחשב מתחיל להעלות את הווינדוס..הבעיה הזו ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ולכן אני משער שזוהי בעיית חומרה כלשהי רק שאין לי מושג מה זה יכול להיות.. צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר..יצא אותו דבר חח). כל השערה תתקבל בברכה, תודה לעוזרים וגם לאלה שמנסים לעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב שלי עושה בעיות נוראיות, בהתחלה המחשב היה נדלק, אחרי כמה דקות של שימוש/חצי שעה/שעתיים המסך היה קופא ועושה ריסט מחדש, כשהוא עולה המסך שחור וכתוב שהוא לא מחובר למחשב. בדקתי את הכבל של חיבור המחשב למסך ושל המסך לחשמל וכלום. לפעמים המסך היה עובד אחרי כמה ריסטים ושוב בזמן הרצת החלונות המסך קופא או בזמן שימוש במחשב. ניקיתי את המחשב מבפנים וכלום לא עוזר. אחר כך הייתה בעיה יותר גדולה שהמסך כן עובד אבל המחשב משמיע רעש נורא, אני כמעט בטוח שזה מהספק, והעלייה ממש איטית ושוב עושה ריסטים, פעם בכמה הפעלות המחשב כן עובד אבל באופן כללי כבר חודשיים שאי אפשר להשתמש במחשב. מה אפשר לעשות? מה לדעתכם הבעייה? בספק? בכרטיס מסך? בלוח אם?[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 14:34:15 מישהו יכול לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי יש לי בעיה מוזרה. לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב ושיחקתי עם הגדרות הביוס בכל הנוגע למהירויות. הכל עבד בסדר. החלטתי שהכרטיס מסך מרעיש מידי אז הוצאתי אותו וניקיתי את המאוורר. כשהוצאתי את המאורר הוצאתי גם את הקירור שיושב על צ'יפ ה-GPU. החזרתי הכל למקום הפעלתי את המחשב - ווינדוס 7 והוא עבד. החלטתי לערוך בדיקה לזכרונות. עוד לפני הכניסה לווינדוס בחרתי באופציה WINDOWS MEMORY TOOL והמחשב התחיל לבדוק את הזכרונות כשלפתע נעשה ריסטרט. ראיתי בזה דבר נורמלי מאחר שרשום שתוך הבדיקה זה עשוי לקרות. אלא שבריסטרט הבא כבר לא הייתה תמונה. פתחתי את המחשב ונגעתי בכרטיס המסך. הוא היה לוהט. היה גם ריח קל. הוצאתי אותו ובדקתי את הצ'יפ. הוא לא נראה שרוף. גם כל פעם שהמחשב עולה הוא עושה פוסט רגיל, כאי…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  25. תקלה משונה: מחשב חדש יחסית (רוב הרכיבים בני כמה חודשים) שעבד ללא שום בעיה מיוחדת, עד שיום אחד, כנראה אחרי איתחול אוטומטי בעקבות התקנת עדכונים Windows, שני המסכים שמחוברים אליו לא הציגו דבר - שחור בלבד. כיביתי והדלקתי את המסכים, החלפתי כבלים ויציאות על כרטיס המסך, לא עזר. נראה שהמחשב עובד - מאווררים מסתובבים, הלד של הדיסק מהבהב, אבל אין כלום על המסך. חיברתי מסך אחד ליציאה של "כרטיס" המסך הפנימי, גם כלום. איתחלתי בכח, נראה שהמחשב עולה, אבל עדיין לא רואים כלום - אפילו לא מסך POST. ניתקתי את כל הרכיבים שאפשר בלעדיהם ווידאתי שכל השאר מחובר תקין. השארתי מחוץ לחשמל כחצי שעה לייתר ביטחון. לא זזה רוורס. WTF? איפסתי את ה- BIOS וניסיתי שוב. הידד! יש תצוגה ואפ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.