תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הכ. מסך Radeon Sapphire X1900GT 256MB. בנקודה מסויימת לפני שבוע בערך הגעתי למסקנה שהוא מטונף ואני רוצה לנקות אותו כדי שהטמפ' יצנחו באיזה 5+ מעלות. הלכתי לחבר שכבר עשה את זה לכרטיס שלו, השתמשו בקומפרסור אוויר וניקינו את הצלעות קירור שלו. אחר כך פירקנו את הגוף קירור מהכרטיס, והחלפנו משחה תרמית כמו שצריך, ניקינו את שני הצדדים עם אלכוהול עד שנצץ ושמנו משחה חדשה, וסגרנו את הכרטיס חזרה. עכשיו כשאני מפעיל את הכרטיס כל המסך מלא ארטיפקטים... נזהרנו מאוד עם הכרטיס, היינו אחושילי עדינים.. איך יכול להיות שזה קרה?! נתתי את הכרטיס לחבר אחר שעובד באיזה חנות מחשבים בעיר ומתמצא בדברים האלה. בהתחלה הוא פירק את הגוף קירור, אמר ששמנו הרבה יותר מידי משחה (אני לא ידעתי בכלל כמה צריך.. חב…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב נדלק המסך לא ואין ציפצופים, כל המאררים עובדים תקין. לפני איפוס ביוס נראה כאילו שמחשבה עושה ריסטרטים בלי הפסקה(המאורר של המעבד נדלק ונכבה בלי הפסקה) אחרי איפוס ביוס אותו מצב רק שהפעם המאורר של המעבד דלוק קבוע והמחשב נכבה מעצמו אחרי 15-20 שניות. בדקתי חיבורים של הרכבים והכבלים כמו כן ניסית לנתק את כל הרכיבים הלא נחוצים(HD CD) והשארתי רק את המסך מחובר,אותה בעיה נשארה. יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! אני חיפשתי בכל מיני אתרים מארז וראיתי את המושגים האלו ונהיה לי קצת בלגן. מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל המושגים האלה שבכותרת . תודה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בדיוק היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וכשהתחלתי לשחק בו, הוא נכבה באופן אקראי בזמן המשחק. אינני חושב שהבעיה היא הספק, מכיוון שזה ספק 400w של HEC, אז אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, אני אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מפרט: GIGABYTE GA-7VAX XP2000 ספק TSUNAMI 350W המתח של הליבה הוא 1.84V במקום 1.75 ניסיתי להוריד אותו באמצעות EASY TUNE של GIGABYTE אבל זה לא עובד מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם ה USB שלי, הוא WINDOWS לא מגיב, כלומר חיברתי את הסורק שלי ל USB והWIN שלי לא הגיב בשום צורה. אז העברתי את החיבור של הסורק ל USB השני שלי, וגם שם שום דבר לא קרה. אחרי זה חשבתי אולי יש בעיה כבל חיבור של הסורק אז חיברתי סוג של עט שנקרא Removable harddrive ל USB וגם זה לא עבד. אני לא יודע עם זה ב USB עצמו או משהו בחלונות, משהו יכול עזור? תודה מראש Some Thing...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מחשב שלאחרונה פירמטתי. חשוב לי לציין שכבר חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו מדוייק (אחד אמר לנקות, אבל אני בטוחה שאין קשר למהירות.) מדובר במחשב פנטיום, 2.00GHZ 1GB זיכרון. לפני הפירמוט הווינדוס עבד בסדר, ועכשיו אחרי הפירמוט, כשאני גוללת למטה באינטרנט/לוח הבקרה, זה זז לאט. התקנתי כבר את הדיסק הזה על מחשב אחר וזה עבד חלק. רק במחשב הזה זה עושה את זה. ניסיתי ווינדוס אחר, ואותה בעיה. אשמח לפתרונות. (מערכת הפעלה של ווינדוס XP PRO, SP3) תודה, הילה
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מצרף שני קבצים - בראשון הפרטים של המחשב שלי ובשני הטמפרטורות ... שניהם לקוחים מאוורסט... תודה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תוך כדי משחק ב-FEAR המשחק מאיט עד לרמה של פריים-פריים. קורה בעיקר לאחר שמירה מחשב: AMD 64BIT 4200 כפול ליבה, זיכרון DDR של קרוסייר 2 ג'יגה, כ.מסך- 7800GTX, לוח DFI LP ULTRA מע' הפעלה- ויסטה אולטימייט קירור כ. מסך של זלמן קירור מים לCPU 1. הורדתי את דרישות הויסטה למינימום 2. שמתי את הגדרות המסך למקס' תיפקוד 3. הדרייברים הכי חדשים 4. ריססתי אויר והוצאתי אבק 5. הורדתי טלאי למשחק עזר קצת אבל עדיין אותה בעיה. מה עושים (חוץ מלחזור לXP)?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לדוגמא, יש לי אוזנייה אחת שמתחברת בחיבור USB, ואחת בחיבור 3.5mm, יש אפשרות לשמוע בשנייהם לדוגמא סרטים, מוזיקה? אני מתכוון לשמוע ביחד, שבשניהם השיר/הסרט יתנגן באותו זמן וישמע בשנייהם ביחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
של המחשב באופן ניכר?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לאבא שלי מחשב P1 225 MHz 64MB שמותקן עליו כרגע WinXP. כשבאתי לפרמט אותו על מנת להתקין Win98se, גיליתי שהמחשב לא מגים לשום מכשיר BOOT שמוכנס אליו (הדיסק של הווינדוס). בדקתי בביוס, והאפשרות של First Boot Device היא CD Rom. ככה שאני לא מבין מה הבעיה.. כל הדיסקים תקינים. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כחודש, התחלתי לאט לאט לשחק במשחקים מהשנים האחרונות שפספסתי כשלא הייתי בתחום. קודם התחלתי עם NFS SHIFT שאיתו לא היו לי בעיות וסך הכל הייתי מבסות מהמחשב, ולאחר מכן עברתי לקרייסיס. היום הלכתי לחנות מחשבים הקרובה והשתדרגתי לי עם עוד סטיק של 2 ג'יגה זיכרון ועכבר MX518 כדי להיות מוכן ב100% למשחק אך כמה הייתי גדולה העכזבה כאשר כבר בשעה השניה של המשחק הוא התחיל לעשות לי צרות. באמצע המשחק הכל נתקע וכשאני פותח את task manager אני רואה שתי שורות - Crysis - Running crysis DX10 - Mar 11 2008 - Not Responding ניסיתי להריץ חיפוש ברשת, ונתקלתי בעוד מס' רב של פוסטים דומים ברחבי הרשת אך ללא פתרון באף אחד מהם. אשמח לקבל הכוונה ופתרון במידה והבעיה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-