עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by g2a2l2,

יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by PT,

לפני שבוע פירמטתי את המחשב, חשבתי שהוא סוף סוף יעבוד חלק כמו שצריך אבל הוא לא. אפילו לאחר הוספת זיכרון מגוכחת עכשיו יש 768MB של זיכרון (אל תשאלו, סיפור ארוך) למשל: אני שומע מוזיקה בוונאמפ ופותח בדיוק ICQ המוזיקה בווינאמפ מאטה ומתחרבשת עד שהICQ עולה. זה אף פעם לא קרה, התחיל רק בחודשים האחרונים בכלל ניגון מוזיקה בווינאמפ לא נשמע כמו שצריך בזמן האחרון (אני עובד עם גרסא 2.81) המפרט שלי מופיע מן הסתם במפרט שלי בצד אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן טוב, מפרט קודם כל: E6300 GigaByte S3-965P 2x 1G DDR 2 667 mhz Kingston x1950pro 512mb ואני עם Windows XP Pro.. זה אולי נראה לכם ויסטה בתמונה אבל זה רק סקין יש לי בעיה מוזרה.. עד לפני שבועיים ככה המחשב היה בסדר גמור..עבד טוב והכל חלק עכשיו הוא מתחיל לפשל..הוינדוס פועל לאט (לא הותקן וינדוס חדש או משו בזמן האחרון) וזה כולל הכל..העתקת קבצים מכונן D ל D . קובץ של 100 מגה לוקח לו איזה 10 שניות..משו מפחיד משו בליבות מוזר..או המעבד >_< הנה למשל תמונה של ה"ביצועים" במנהל התקנים , במנוחה כשכלום לא פועל: כמו שאתם רואים הכל יופי טופי, 1% CPU..ליבה לא מתאמצת.. אבל אם אני מחלץ קובץ RAR..תראו איך הוא מגיב: ליבה אחת פשוט בשמיים וכל המחשב מקרטעע ואי אפשר לעבו…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  4. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אנשים! יש לי בעיה שצצה רק היום. המחשב עובד לי שיא הלאט! אני לא מצליח להבין למה. אתמול הוא עבד מהר מאוד! והיום הוא בקושי זז! מישהו יודע מה הבעיה תודה מראש אריאל

7. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  8. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי כבר קצת ישן אבל אין לי תקציב להחליף אותו. המפרט: מעבד: AMD Pheonom X4 9650 (דור ראשון) לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX זכרונות: Patriot DDR2 2GB 400Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB ספק כוח: Antec 550W יש לי רק תקציב של 500 ש''ח להחזיר את המחשב הזה שיפעל כמו שצריך.. שיריץ קצת משחקים כמו Need For Speed אבל לא יותר מזה. חשבתי על להחליף את הזיכרון לזה: כ א ן יש לכם רעיון יותר טוב? תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי , לאחרונה התחיל להטריד אותי מאוד נושא המהירות במחשב . אני מאוד מקפיד לשמור עליו (לפחות נראה לי ) ואין עליו משחקים . הבעיה היא שכאשר אני משתמש למשל בwinrar או מעתיק קבצים לHD חיצוני המחשב כמעט מושבת לגמרי ובקושי זז למרות שבperformance screen המעבד אפילו לא מגיע ל25% וצריכת הזיכרון לא עוברת את ה2.3 GB . . . התוכנות היחידות שרצות ברגע הן JDOWNLOADER , AVAST וSPYBOT . . בדר"כ גם דפדפן ,כל השאר הם היישומים הרגילים של מערכת ההפעלה (פייירוול , win update ,task manager וכו'. . . ) אני לא מבין למה זה ככה ותוהה אם זו בעיית חומרה או לחילופין יש שינויים כמו שינויים בהגדרות שאני צריך לבצע שאולי לא ביצעתי. בנוסף אף רכיב במערכת לא עבר המהרה אף פעם . מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. מע…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by chongpong,

שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hunterr12,

לא יודע למה אבל המחשב שלי עובד ממש לאט.. הוא טוען אתר איזה דקה ובמשחקים יש לי הרבה לאגים.. מה אני צריך לעשות..?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום ובוקר טוב לכולם! לאחרונה קניתי מחשב נייד Asus Zenbook pro ux501, על פי הנתונים הטכניים שהוצגו באינטרנט למחשב ישנו כרטיס מסך מסוג Nvidia GeForce GTX 960M 4GB אבל משום מה כל התוכנות רצות על Intel GPU ולא על הכרטיס של INVIDIA. צריך את עצתכם ועזרתכם, האם צריך לשנות את זה? כי אחת הסיבות שקניתי את המחשב הוא כרטיס המסך שאמור לשמש אותי לצורך עבודה גרפית ועריכת וידיאו פה ושם. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Real_Me,

עזבתי מחשב ישן שעבד כשורה (PII 233) וחזרתי אחרי שעה וחשכו עיני, תרתי משמע. מסך שחור ושום תגובה ממקלדת או עכבר. כיביתי והדלקתי וכבר ניכר שמשהו רע קרה כי הצפצוף המסורתי שמעיד על בריאות לא נשמע, דממה מוחלטת. מה שמוזר, הכל נראה ונשמע תקין, בתוך המארז הכל עובד, הדיסק מרעיש קלות כדרכו וגם שמתי אחר לבדוק וזאת לא הבעיה והמסך דלוק אבל לא רואים כלום. אפשר לדעת מה הולך פה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by ^pb^,

יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by אוריפ,

טוב, אז ככה... לפני כחודש לא זוכר מה עשיתי, אבל שיחקתי לי לתומי במשחק מחשב (Microsoft Flight Simulator), ופתאום המחשב עשה ריסט! חשבתי שזה משהו חד-פעמי, אבל אז התופעה המשיכה והתרחבה למשחקים "כבדים" אחרים כמו SIMCITY 4, C&C Generals וכו'... כל פעם שהמחשב עלה מחדש הווינדוס (XP SP1), נתן לי הוראה לשלוח מכתב ERROR, שבו היה כתוב שיש בעיה בRAM. הורדתי מהאתר של MICROSOFT תוכנה לבדיקת ה-RAM, אבל לא התגלתה שום בעיה! לעומת זאת הבעיה של הריסט התפשטה! אני לא יכולתי לעבוד ברציפות מעל 2 דקות במחשב לפני שהוא עשה ריסט! חשבתי שזה וירוס, סרקתי, טעיתי. חשבתי שזה פורץ, FIREWALL, טעיתי שוב. בסוף החלפתי RAM לאותו גודל (768 MB) אבל מחברה אחרת (אין לי מושג איזו...), עכשיו אני יכול לגלוש באינט…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, לאחר פעמיים או שלוש שלא עולה אני מקבל את ההודעה הבאה ואז הכל כשורה: The CPU was previously shuten due to a thermal event (overheating). Please press enter to continue. מערכת XP מחשב וותיק. מה זה מי זה ומה עושים. פרט לכך המחשב מתפקד מעולה. בברכה ובתודה יהודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by MrMale,

היי, שלום לכולם אז ככה - לפי משהו כמו שבוע התחילו הבעיות - המחשב באמצע בלי שום אזהרה, סתם ככה, בד"כ באמצע משחקים, ולפעמים ישר אחרי שהוונדוס נטען, בזמנו לא ידעתי מה גורם לבעיה הזאת , רק היום נפל לי האסימון כשאחד המכרים שלי אמר לי שיכול להיות שהמעבד מתחמם יותר מידי והאיתחול הוא אוטומטי כשהטמפ' עולה על יתר מידה וכדאי לי לבדוק את הטמפ' שלו, בדקתי (אחרי שמרחתי מישחה טרמית אחרי שבדקתי וראיתי שכל המשחה שקודמת נעלמה אחרי כל השימוש) וראיתי שהטמפ' הייתה על 37 מעלות צלזיוס, לא יודע ממש עם זה נמוך מידי (אם יש דבר כזה) אבל מאז לא היו לי את האתחולים האקראיים האלה... אבל יש לי עוד בעיה, כשהפעלתי לראשונה את המחשב לאחר מריחת המישחה, המחשב פשוט לט נדלק... היה נטען הביוס היה עולה, אבל לפ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כמה ימים נתקע לי המחשב טוטאלית בלי שום סיבה שנראית לעין אז נאלצתי לעשות לו RESTART ידנית. ברגע שהמחשב התחיל לעלות, במסך של ה- Energy Star שמתי לב שהמחשב מתעכב המון זמן בחיפוש אחר רכיבים. לפעמים מוצא לי את ה- Hard Disk (SATA) ולפעמים לא. אני מבצע ניתוק חשמלי של ה-HD ואחרי זה הוא מזהה אותו לרגעים בודדים ואחרי זה נוצר נתק נוסף בתקשורת. הייתי בטוח שהבעיה ב-HD אז לקחתי HARD DISK שעובד על IDE והוא העלה אותו בקושי וגם נתקע. למען הסר ספק החלטתי לקחת את ה-HD של ה-SATA לחנות שקניתי אותו ממנו כדי לבדוק אם הוא עולה שם, הם חיברו אותו והכל עבד בצורה תקינה. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנדון ומה יכול להיות הגורם לתקלה . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by יניב קופר,

שאני מעלה את xp מופיע לי מסך אפור רק לאחר כמה דקות אני רואה את החלונות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.