עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alexhey,

אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by alon0052,

יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by orendia,

היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by א. נ.,

ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by wtfpwnz,

קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by mggold,

שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by puNani,

אז ככה, לפני זמן לא מוגדר (אני מעריך בערך חודש וחצי או יותר) הסרתי איזושהי תוכנה, אני לא זוכר אפילו איזה... בכל מקרה מאז הופיע לי משהו מוזר ב WINDOWS MEDIA PLAYER, הנה המחשה: הדבר אמנם נראה מוזר אך בעצם העסק עדיין עבד כמו שצריך, אם סימנתי רק קבצי AVI הוא הציג לי רק קבצי AVI. עכשיו, ניסיתי להוסיף WINDOWS COMPONENT ותראו מה הוא כתב לי: אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה שאז הסרתי או לא, וזה גם לא הנקודה.. אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת, והשאלה היא מה אני יכול לעשות, חוץ מפירמוט ומה SYSTEM RESTORE... האם יש דרך פשוט לתקן קבצי מערכת פגומים? נ.ב אני על XP PRO, עם ה SP1.

10. ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  11. שלום כיצד ניתן לחסום קבצי קוקיס מסוג LSO מלרדת למחשב שלי וכיצד ניתן להסירם?

12. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. [table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by iakovl,

ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by דוד וויינגלס,

מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  16. ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by kikkler,

המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by juve12,

כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה

19. יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  20. קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  22. המחשב שלי מתחיל להימאס... ניסיתי הכל אבל עדיין הוא עושה בעיות... יש לו בעיה שהוא פתאום קופא בלי שום התרעה מוקדמת וחייב לעשות ריסט, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשאני נמצא באינטרנט אך זה קרה גם כשהייתי ב-ICQ. ועוד בעיה מעצבנת היא שהמחשב שלי מחליט פתאום לעשות ריסט והוא פשוט עושה את זה! ניסיתי הכל כמעט, אני ממש מיואש... מי שיצליח לעזור (אם ניתן בכלל) הוא פשוט ענק.... נ.ב. עד לא מזמן המחשב היא קופא בתדירות ממש גבוהה עד כדי כך שלהעלות את המחשב ל-5 דקות בלי בעיות זה היה סיוט... שיניתי ב-BIOS ל- 700Mhz אחרי שזה היה 900 משום מה... המעבד שלי הוא 700 ומאז זה עזר מעט.... וזה לא בעיה של חימום המעבד או לוח אם (לא עובר את ה-50 מע"צ) אני ממש אודה למי שיוכל לעזור.. תודה מראש ניר. נ.ב. המחשב של…

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  23. שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  24. כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by 3p,

יש לי בעיה כבר מספר החודשים, אני חושד שהמחשב שלי איטי מידי, אני לא מצליח לבודד את הבעיה, יכול להיות שזה הכטיס מסך כי זה קורה בד"כ שאני מפעיל משחקים אבל זה יכול להיות שזה סתם בגלל שהמחשב עמוס. אני יודע שהמחשב קצת ישן, רובו בן שנתיים, אבל הבנתי שהוא עדיין אמור להיות מספיק טוב, קודם המפרט: Process: Intel P4 2.4GHz MotherBoard: Asus P4P800 Graphic Card: MSI 6600 GT,1 year old HD: Maxtor 160GB, 1 year old Memory: 512MB, can't remember CL לדוגמא שאני מפעיל את המשחק Elder Scroll IV או Heroes V המשחק איטי מאוד, גם ברוזולוציות הכי נמוכות, ללא פילטרים וכל השטיות האלה למינהם. הייתי רוצה איזו תוכנה שבודת ביצועים של מחשב, ע"י בדיקות או הרצה ברקע בשמן המשחק, האם מישהו מכיר? יש מצב אולי…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.