עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by frodo,

יש לי את העכבר הזה האופטי ולא האלחוטי,התקנתי את הדרייבר. כשאני לוחץ על הגלגלת ומזיז את העכבר למשל למטה אז הדף לא ממשיך לרדת אלא יורד קצת ונעצר(לא כמו בד"כ),איך אני מתעסק עם ההגדרות ומסדר את זה? וגם כשאני מדפדף עם הגלגלת זה איטי,איך אני עושה שזה יהיה מהר?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Bengo5,

הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Trol,

קיבלתי מסך כחול באמצע התקנת משחק, זה באמת הפתיע אותי, זה מה שהיה רשום במסך הכחול: A Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ...(רשום כל הסיבות שזה יכול לקרות) Techhical information: *** STOP: 0X0000000A (0X8383A598,0X00000002,0X00000000,0X804F5828) Begining dump of physical memory Physical memory dump complete מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיבה העיקרית למסך הכחול הזה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  5. בהמשך לשרשור הקודם בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554941-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VSVnufmsVqU עליתי על חוקיות מסויימת, מוזרה משהו יש קריעה כאשר HDMI מעביר לרסיבר גם תמונה וגם קול מה שמוזר זה שהמסך עם הקריעה הוא בכלל השני, זה שמחובר למחשב ב DVI בכל מקרה, הצלחתי להתגבר על הקריעה בדרך עקיפה, ע"י הגדרת הוצאת קול דרך חיבור אופטי מהמחשב לרסיבר אני לא מעוניין להשאר עם הקונפיגורציה הנוכחית. שימושית היא לא נוחה וגם אני מפסיד יכולת השמעת תכנים LOSSLESS אני משתמש בכרטיס מסך HD7850 עם דרייבר מעודכן לאחרון עודכן גם דרייבר לכרטיס קול ניסיתי להשתמש ביציאות HDMI ו- DVI של הלוח אם , אין שינוי בחוקיות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DaGaN23,

שלום כל פעם שאני נכנס למשחק אחרי כמה זמן פתאום נהיים לי כל מיני באגים מוזרים על המסך לפעמים נקודות ורודות וירוקות ולפעמים מין כאלה קווים ענקיים שחוצים את המסך ואני לא יכול לראות כלום מישהו יודע מה הבעיה או מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה ? תודה מראש ...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by gorzany,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 ולאחרונה בכל פעם שאני מכבה את המחשב, ווינדווס נתקע בעת הסגירה (ההודעה שווינדוס נסגר כרגע נשארת תקועה על המסך). אך כעת יש בעיה חדשה, המחשב לא עולה, הוא טוען ומראה לי את המסך עם פרטים על המעבד והזיכרון ואח"כ מראה לי מסך עם רקע של MSI (לוח האם שלי) ונתקע שם. ניסיתי לפתוח את המחשב בsafe mode אך ללא הועיל. מה לעשות? אני לא מתפקד בלי אינטרנט.... תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by motorishta2,

שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by NIR-T,

CPU-5646 MEMORY-5068 HD-1133 זה טוב??? דרך אגב AMD 2500 אמור להיות 1.84GHZ? תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by matan5000,

שלום רב, יש ברשותי מקלדת ועכבר של steelseries, אני מנסה להתקין את התוכנות שלהם (zengine למקלדת, וsteelseries engine או משהו כזה לעכבר) ברגע שההתקנה מגיעה להתקנת הדרייברים (ב2 ההתקנות) המחשב פשוט נתקע, קופא ולא מגיב, ניסיתי להתקין גם בsafe mode אבל לא הצליח, אשמח להצעות ועזרה, תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום לכם ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בערך (אני לא זוכר כלכך) ומהירות התגובה שלו לא משביעה רצון (אני תמיד מקפיד לסרוק וירוסים דרך נוד 32 ו Malwarebytes Anti-Malware ומנקה דרך ccleaner ) אבל עדיין זה לא כלכך עוזר אלא משפר בקצת הניקוי דרך ccleaner. אשמח לייעוץ על מנת לשפר את המהירות שלו בפתיחה וסגירה של ישומים ותוכנות אציין שהשימוש העיקרי של המחשב זה שימוש קל אבל עדיין המחשב זוחל אני מעלה תמונה של המפרט שלי דרך התוכנה AID 64 אם תרצו מידע ספציפי דרך התוכנה תכווינו אותי ואני יעלה עוד תמונות. חשבתי בהתחלה לקנות זיכורן ram או ssd אבל מעדיף להתייעץ עם המומחים פה כדי לא להוציא סתם כסף תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה.. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  14. טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by War-Hammer,

יש לי מחשב ישן שחיברתי לו הארד דיסק של 2.5 שמחולק לשתי מחיצות אחת של 1.19 ואחת של 1.8 בקיצור, רציתי לעשות את זה מחיצה אחת לפני שאני מתקין ווינדוס... אז נכנסתי ל FDISK מחקתי את כל המחיצות הישנות ואז יצרתי מחיצת PRIMERY חדשה, זה עשה כמה דברים ואז אמרתי לו SET ואז ריסטרט ופורמט ומה אני מגלה !?!? הוא עשה לי את ההארד דיסק 4 ג'יגה! ,התקנתי ווינדוס בכל זאת, חשבתי שהוא השתגע וזה יסתדר... אבל גיליתי ש 3 ג'יגה הוא מראה כחסומים ולי נשאר רק 800 מגה (200 ירדו בגלל ווינדוס) בקיצור אני ישר רצתי שוב לFDISK וניסיתי שוב ולא עבד, ניסיתי עוד כמה פעמים, אה !! נזכרתי, גם בפורמט הוא אמר לי TRYING TO FIX ALLUCATION UNITS או משהו כזה, ואז הוא הריץ מספרים וזה לקח כמה שעות לסיים כל פורמט בגלל זה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by zipdrive,

שלום לכולם, הסיפור של הבעיה שלי והנסיונות לפתור אותה הוא קצת ארוך, אז האזרו בסבלנות: לפני כחודשיים הוספתי 2GB זכרון למחשב שלי, לסה"כ 4GB. הזכרון המקורי היה OCZ והחדש של Transcend. בהתחלה היו ל כמה בעיות עם מסכים כחולים, אבל לאחר כמה ימים ושינוי הגדרות מהירות הזכרון ל 5-5-5-18 (הזכרון החדש והאיטי יותר) הכל עבד בסדר - כולל הרצה של Memtest Plus 4.1. לפני כשבועיים התקנתי חלונות 7 במקום ויסטה ושדרגתי את כרטיס המסך ל- GTX470. לפני כשבוע החלפתי את המעבד מ core 2 duo E6750 ל- core 2 quad QX9770. החלפת המעבד לוותה בהמהרת ה- FSB מ- 333 ל- 400 מה"צ. מאז החלפת המעבד (שבוע) היו לי כבר חמש פעמים מסכים כחולים, כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת. התקנתי על המחשב sandra 2010 ואת BurnIn Test. בשתי…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by 0ri0r4984,

נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?

19. תשובה טובה ופשוטה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by HoBGoblin,

לפני כמה זמן שהכנסתי דיסק לצורב הצורב התחיל לעשות רעשים ותקיעות ולאחר מכן לא קרא את הדיסק בכלל. אחרי כמה ניסיונות הצורב הפסיק את הרעש אבל עדיין לא קורא את הדיסק... יש לי צורב של NEC 3520 למישהו יש מושג מה קרה לצורב?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. משום מה הגלגלת האמצעית מגלגלת לי לבד בלי שאני עושה כלום. לדוגמה: אני גולל באתר למטה וכשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר לי למעלה מעצמו. באוטלוק זה ממש מרגיז כי כשאני עומד על הדואר הנכנס זה מוריד לי למטה ומעלה למעלה במהירות בלי שאני ממש עושה משהו. אני חייב לגלול עם החצים בצד ע"י לחיצה עליהם עם העכבר כדי לשלוט בגלילה בלי שהיא תשתגע... אני לא בטוח שזה בעכב כמו אולי משהו בהגדרות שלו למרות שהוא הזדהה לבד בWIN 7 והדונגל האלחוטי שלו הותקן לבד. אני התקנתי מהאתר את התוכנה של העכבר אבל זה לא ממש עזר לי... האם מישהו יודע מדוע זה קורה? אני אבדוק עכשיו במחשב אחר ואדווח לכם. בכול אופן אשמח לעצות בעניין, תודה עריכה: טוב, אכזבה קשה, ומעכבר שנחשב מוערך... זה קורה גם במחשב אחר. מספיק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חלונות 7 64BIT כרטיס מסך GTX570 - NVIDIA פתאום היה רעש מוזר מהרמקולים - רעש צורם. המחשב אתחל את עצמו. המחשב עלה על רזולוציה נמוכה ופסים אופקיים לבנים. ב DEVICE MANAGER הופיע משולש אזהרה צהוב ליד כרטיס המסך CODE43 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) נסיתי להסיר ולהתקין. להוריד את כל הדייברים מהמחשב ולהתקין מחדש נקי. גם לחזור ל restore point לפני שזה קרה לא עזר.... שום דבר לא עזר. ההמחשב מחובר לכרטיס ורואים במסך אחד מתוך שניים שהיו מחוברים ורק ב VGA - למרות שאפשר לשנות רזולוציה אבל בתוכנות התלת מימד רואים שהוא משמתמש בחומרה. האם יש דרך לתקן? או רק להחליף כרטיס מסך. ( בן כ שנתיים אם אני לא טועה...) תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.