עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shogun47,

שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בחודשים האחרונים המחשב שלי נתקע המון, מלווה במסכים כחולים. שלחתי לתיקון, החלפתי זכרונות והארדיסק - המשיכו התקיעות. פתחתי פה נושא ובו ייעצו לי לנקות את הכרטיס מסך, אתמול פתחתי את המחשב וניקיתי אותו טוב טוב (עם דגש על הכרטיס), ואכן הורדתי בערך 10 מעלות מהטמפ' של הכרטיס מסך. אחרי שכבר פתחתי אותו נתקפתי טירוף לעשות סדר במארז, פירקתי את הכבלים ועשיתי שם סדר.. מאז שחיברתי אותו הוא נתקע לי בתדירות גבוה יותר, הוא נתקע לי מאתמול בערב כבר איזה 6-7 פעמים.. יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב? למרות שהכל עובד בסדר?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום,לאחרונה שאני מתחיל לשחק במשחקים,אז המחשב נתקע כאילו התמונה של המשחק נתקעת והמחשב לא מגיב - חשבתי שזה בגלל הטמפרטורה אבל לי היא נראית למען האמת בסדר גמור...במנוחה היא: טמפ' מSpeedfan: Local Temp:37 Remote Temp:40 Local:34 Remote:38 HD:38 מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by afars,

היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב נתקע לי כאשר אני משאיר אותו דלוק לכמה שעות ללא פעילות ואחרי שאני חוזר ומזיז את העכבר על מנת לצאת מהסטאנד ביי אז מופע לי מסך שחור עם פסים בקצוות . יש לציין שאני משתמש בחלונות מילניום. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב AMD 64 ביט 3000 עם ATI 9600P ולוח ג'יגהבייט K8NS (סוקט 754) אני לא מצליח להפעיל שום משחק או יישום 3D בAGPX8 תמיד המחשב נתקע למען האמת, שאלתי את זה פה בפורום לפני כ 3-4 חודשים ולאף אחד לא היה פתרון שבאמת עבד ניסיתי מס' דרייברים דאז 4.9 ו 5 ולא רשמיים - כלום לא עבד המחשב היה נתקע באופן די מיידי

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  7. לפעמים כשאני מכניס את המחשב למצב המתנה, (ווינדוס XP), אז המסך הכחול שכתוב בו: "מתכונן למצב המתנה" נתקע, והמחשב לא נכנס לשום מצב המתנה - אלא פשוט נתקע. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה ללחוץ על ריסט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים. אני יגדיר את התקיעות ככה כאשר אני צורב משהו ובזמן צריבה מפעיל סרט אז הסרט פועל בתקיעות כאילו אין לך קודקים ואז כל התמונה בקושי זזה.. אמרו לי לשנות ב Device Manage ושיניתי את כל ה IDE ATA שמסומנים בתמונה ל DMA.. אז זה עזר לי הכל עבד מצויין היה צורב לי דיסקים DVD ב 19 דקות ככה ובזמן הצריבה היתי יכול לראות סרטים והכל ועכשיו שוב אותה הבעיה חזרה והכל בדיוק כמו שהיה לפני רק שעכשיו בדקתי חשבתי אולי עוד פעם ההרד דיסק עבר למצב PIO אב לא הוא על DMA ויש את אותם התקיעות כמו פעם. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום לכולם, אני כבר סובל(ממש סובל) מבעיה של תקעיות של וינדוס. הבעיה כבר נמשכת המון זמן ואני לא מצליח למצוא לה פתרון רקע : אינטל P4 3000 775 Asus P5GD1 כרטיס מסך של ATI X700 זיכרון 1 GB וינדוס 2003 אז כך, המחשב בסה"כ עובד תקין, במצב של גלישה אני לא נתקל בבעיה כמעט(אפילו לא בעומס של תוכנות כמו EMULE+PHOTOSHOP+...). הבעיה מתחיל כאשר אני משחק במשחקים, כמה משחקים לא בכולם(מוזר מאוד) לדוגמא בGTA וכו. אוקיי נייסתי כבר כמה דברים, עידכון לBIOS, פירמוט, עידכון של דרברים שונים, סריקה לדיסק, בדיקה של כ.מסך במחשב אחר(הכול תקין), בדיקה של זיכרון במחשב אחר(הכול תקין) לא משנה באיזה וינדוס XP או 2003 עדיין היה נתקע(היו לא שני מערכות בשני דיסקים). הדבר האחרון של ניסיתי לשחק איתו זה PAGE R…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. יש לי כרטיס 9800GT, אחרי כמה פעמים שהמחשב נתקע כל הזמן החלטתי לפתוח אותו וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך נשרף. הוצאתי את המאורר וחיברתי לו מאורר של מארז [משהו דיי חזק] ואז חיברתי אותו חזרה למחשב והוא עבד חלק לאיזה שעה וחצי ואז שוב נתקע. הטמפ' של המעבד על 30 מעלות ואין וירוסים או משהו בסגנון יכל להיות שהכרטיס נהרס?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  13. Started by Aviv C,

לאחרונה המחשב שלי נתקע הרבה כשאני משחק במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? תולעת?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by pincher77,

שלום חבר'ה היום קניתי DDR 512 שמחתי והכל כי בעבר היה לי בעיה שאם הייתי משחק משחקים כבדים (לדוגמא HALF LIFE2) אז זה ישר היה יוצא לווינדוס כי לא היה לי מספיק זיכרון..(בעבר 256MB) הבעיה היא שיש לי 512 עכשיו, כאשר אני משחק NBA2005 או פיפא 2005 המחשב תוקע את עצמו..אך עקרונית זה לא קשור לזיכרון כי בעבר גם נתקע ככה שהזיכרון טוב אבל משהו אחר במחשב לא טוב. קניתי היום 512 MB + פירמטתי תמחשב אז בעיה בווינדוס אין, בעיה בזיכרון אין. מה הבעיה אני לא מבין למה המחשב תוקע את עצמו כל פעם מחדש כאשר אני משחקים הכי מעפנים בעולם? נמאס לי אני מיואש כבר

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by YinnoN,

יש לי מחשב חדש בקיצר הוא על הרצפה ולפעמים אני פוגע בו עם הכסא ואז המסך כאילו נכבה ואז הוא חוזר אבל עם עיוות קטן של חלק מהצבעים. בקיצר פתאום המחשב נתקע כל כמה דקות, יש למישהו מושג מה הבעיה ? איך לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by liran2003,

שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Jack_g,

אז ככה מדובר אל מחשב pentium 3 933MHz Asus TUV4x 256sdram 128*1 64*2 all are 133MHZ HD 40gb WD 5400rpm MSI GF4 MX 440 PS 300watt cdrom 52 הבעיה היא כזו התקנתי ווינדוס XP sp1 buildin והמחשב פשוט נתקע במחשחקים. ניסיתי להחליף כ.מסך ,זיכרון ספק, והגעתי למסכנה שזה הלוח שלחתי את נלוח להחלפה וכשקיבלתי אחד חדש ישנה את אותה הבעיה. העלתי את ה VCORE 1.8במקום 1.75 חשבתי אולי זה יעזור כרגע במעט שבדקתי המחשב לא נתקע במשחקים. אבל יש בעיה אחרת אני לא מצליח לעשות כך שהAGP יעבוד ב כפול 4 התקנתי את ה VIA4IN1 החדש והדרייברים של MSI החדשים לא עוזר כלום. זה תמיד עובד בכפול 4 . ניתן לראות את זה גם לפי איך שהמשחקים זזים וגם לפי WCPUID והINFORMATION של MSI. (בביוס זה מסומן אל כפול4) לפני החלפת ה…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by wasermania,

אתמול קניתי ספק כוח וכרטיס מסך וגם פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 אוליטמט X86 עכשיו כשאני מנסה להוריד משו המחשב נתקע..הוא נתקע גם ככה סתם אחרי זמן מסויים(לפעמים שעות לפעמים דקות) בלי סיבה נראית לעין וכשהוא נתקע הכל נתקע וחייב ריסט המחשב שלי E6850..כרטיס מסך RADEON 6750 DDR5..ספק כוח חדש גםכן מאתמול

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני יודע שבאופן עקרוני אסור לי לציין שמות של חנויות... אך במקרה הזה אני חייב לציין את שם החנות [במקרה הזה-KSP] בכל מקרה-מחר אני קונה מהחנות מחשב חדש...מחשב לעבודה..המפרט מסודר כבר והכל טוב ויפה... אך רציתי לשאול אותכם שאלה: יש לי מחשב נוסף...המחשב שלי...שהוא מחשב שמיועד בעיקר ליישומים גראפיים ומשחקים [ראו מפרט] לאחרונה המחשב סובל מבעיות חמורות של תקיעות ראנדומאליות [פריז מוחלט של המחשב,רק ריסט עובד]...תוספת קירור לא עזרה ואין מקרים מסוימים שבמחשב נתקע בהם-הוא נתקע גם בווינדוס,גם במשחקים,גם לפני עליית הווינדוס,גם בביאוס,גם בדוס וגם בעת גלישה באינטרנט...באחת מהפעמים האחרונות שהמחשב נתקע,נוצרה אצלי בעיה נוספת-המחשב מסרב לעלות...לפני עליית הווינדוס הוא כותב לי את ההודעה:…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  20. עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1. המחשב בן כמה שנים ותקופה מאוד ארוכה נתקע כל כמה דקות לכמה שניות ואז ממשיך לפעול, בנוסף כאשר אני מפעיל את כל המאוררים במארז הוא מפסיק לפעול, בביוס כתוב שאחד או שניים מהמאווררים לא מתפקד טוב אז כיביתי את אחד המאוררים ואז המחשב חזר לפעולה. אין לי מושג למה זה קורה אבל אני בטוח שהבעיה היא חומרתית. מישהו מכיר חניות מומלצות בראשון לתיקון המחשב? 2. באותה הזדמנות אני רוצה לשדרג את הזיכרון בצורה משמעותית (המקסימום האפשרי?) לצורך משחקים, עבודה עם מכונות וירטואליות ופשוט future proof... המלצות? 3. כשקניתי את המחשב קיבלתי המלצות לעשות לו אוברקלוקינג אבל לא נגעתי בזה. מאיפה אני מתחיל? קישור מומלץ? המפרט שלי: asustek p8z68-v 3.40ghz i7 2600k sandy br…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by dman22,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by Raz20,

כל כמה זמן המחשב שלי נתקע לאיזה 1-2 דק' והוא לא זז בזמן הזה , ואין לו שום סיבה מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי אנטיוירוס מעודכן , עשיתי בדיקה מקיפה של וירוסים ואין כלום מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב - איזה תוכנה יכולה לגיד לי שהכוננים הקשיחים שלי תקינים ולא נדפק בהם משהו ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.