עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:

2. מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by mozess,

שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה

6. Started by stormbringer,

שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…

8. Started by TaZeR,

שלום לכולם, מאז תיקון של המחשב שלי (הHD שלי קרס) שהיה לפני 3 חודשים, הצורב DVD שלי קורא ממש לאט. כגדי להמחיש: לוקח לו דקה וחצי להעלות קובץ וורד ששוקל בערך 4MB מה לעשות?!?!?! :nixweiss: :nixweiss:

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  10. מדובר במחשב שמתפקד כמדיה סנטר בלבד. לוח אם של Asus, מעבד E8400. לעיתים בעת צפייה בסרט, אך הדבר קורה בעיקר כאשר אני צופה בשידור מושהה כלומר המחשב מקליט תכנית מהטלוויזיה ואני צופה באותה תכנית המחשב קורס. לא מדובר ב-BSOD ואף אין כל הודעת שגיאה בעת העלאה מחודשת של מע' ההפעלה. סימפטומים: נשמע תקתוק חד פעמי מהמחשב כמעין כיבוי צורם של הדיסק הקשיח, המחשב קורס למסך שחור. לחיצה על כפתור ה-reset אינה מלווה בתגובה. אני חייב לסגור לגמרי את המחשב, לבצע פתיחה מחדש ואז המחשב עולה (מלבד ההודעה של ויסטה על המחשב שלא נסגר כיאות) כאילו לא קרה דבר עד הפעם הבאה. אני חושד באחת מ-3 אפשרויות: 1. דיסק קשיח תקול. 2. לוח אם. 3. ספק. מה דעתכם? האם יש חשד לבעיה אחרת? כיצד לניתן לזהות את הבעיה שגורמת ל…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by gorff5,

שלום אנשים ! לאחרונה המחשב שלי נידלק מיחדש במשחקים (cod,cs,ja:ja)בלי שליטתי אני רואה בביוס אחרי הריסטרט את הטמפ' של המעבד שעומד על 50 מעלות בידיוק! כל הזמן שהמחשב ניכבה ונידלק הוא עומד על 50 מעלות. עכשיו שאלתי היא האם מעבד amd atholon 2200 לא אמור ליספוג את הטמפ' הזאתי בכבוד? אם לא, איזה גוף קירור(שיש בו גם חומר שמעביר חום מהמעבד לגוף קירור)) הכי מומלץ ביחס של ביצועים וכסף שמתאים למעבדי ואם המעבד לא הבעיה, הבעיה יכולה להיות בxp ? או בכרטיס מסך? בתודה ילד עם כאב ראש

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. שלום לכולם נחמד להיות פה שוב. יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט סטנדרט בצבע שחור אופטי אלחוטי. עכשיו העכבר לא מגיב לי למרות ששמתי בטריות חדשות,המקלדת עובדת וזה מה שמוזר פה.. מה זה לדעתכם ו מה הטלפון של מיקרוסופט אולי הם יוכלו לעזור לי ? תודה!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. השארתי את המחשב דלוק בלילה. התעוררתי והמחשב לא הגיב, לא היתי בטוח אם הוא במצב שינה שלא מתעורר או כבוי. לחצתי על כפתור ההפעלה, הנורה של המחשב נדלקה, אבל לא היה שום דבר במסך, והמאוררים לא פעלו. ניתקתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הספק כוח מהלוח אם, ניתקתי את הכוננים הקשיחים ואת הזיכרונות RAM, הוצאתי את הסוללה הקטנה הזאת שיש על הלוח אם. לקחתי מחברה שלי את הפן שלה וניקיתי את כל האבק במרפסת (על מצב קירור כמובן). חיברתי הכול חזרה, הדלקתי את המחשב, והאורות נדלקו יחד עם המאווררים (שזה טוב לא?), לא הופיע דבר במסך והמחשב נכבה, ולאחר חצי שניה נדלק שוב והמחשב כבה. ניסיתי שוב לחזק את הזיכרונות RAM, להוציא להכניס. ניסיתי כמה פעמים להוציא א…

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by dj_poo,

חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  18. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by slim_shady,

חחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת אבל אני לא יודע כל-כך.... ;D קיצר... כשאני עושה prt-scn וחותך מהצילום את הדברים שלא דרושים הוא ניהיה מגה נקודה משהו וכאן בפורום מותר להעלות רק עד 250 קילו אז איך אני מכווץ את התמונות?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by ניב200,

בשבועיים האחרונים התחילו להיות ריסטרים לא מוסברים במחשב המחשב אינו יוצר קבצי דאמפ וגם אחרי שכיביתי את ה AUTO RESTART הוא ממשיך, ב EVENT VIEWER כתוב: + System - Provider [ Name] EventLog - EventID 6008 [ Qualifiers] 32768 Level 2 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2007-12-01T20:38:55.000Z EventRecordID 4461 Channel System Computer Niv21-PC Security - EventData 22:35:54 01/12/2007 1544 D7070C00060001001600230036009001D7070C000600010014002300360090013C0000003C000000000000000000000000000000000000000100000000000000 -------------------------------------------------------------------------------- Binary …

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by nim901,

היום הוצאתי את ההארד דיסק שלי כדי לנקות את המקום שלו ואת ההרד דיסק עצמו אחרי זה חיברתי אותו למחשב ומאז אני לא יכול להכנס למחשב - אחרי הצגת הסמל של הוינדוס מופיע מסך כחול ומחייב אותי לעשות ריסט, מה ניתן לעשות ? (פירמוט היא האפשרות האחרונה שלי)

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by edy18,

יש לי בעיה במחשב.... הוא יכול לעבוד חלק במשך חודשיים ופתאום מנהל התצוגה קורס... סרטים נתקעים משחקים משתגעים הכל קורס.... החלפתי אלף כבלים.....הלכתי לחנות שממנה קניתי הוא שם אצלו את הכרטיס אין בעיה.... עכשיו השאלה אם לשלוח את הכרטיס לבדיקה.....או שהבעיה קשורה במשהו אחר..... כי הכרטיס יכול לעבוד להם פיקס איזה שבועים שלושה ואז הוא מתחיל להיתקע ככה קרה לי עם כבל שקניתי.... מעבר לזה כל פעם שאני מדליק את המחשב...יש לי msvcr71.dll לא עובד או משהו כזה.....העתקתי אותו לתיקיה לא עזר ניסיתי לפתוח אותו ישירות לתיקיה מהווינראר הוא לא נותן לי.... מה לעשות???? אם מישהו יולכל פתור לי את הבעיות אודה לו מאוד.....הרבה ניסו ועוד לא הצליחו..... מעבד 3.70 gh כרטיס מסך gtx 560 מערכת הפעלה של וו…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  24. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by Zadu,

שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.