עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Assaf David,

מחשב DELL all in one 2320... אין חיבור USB3. מהן האופציות, אם בכלל, לחבר את ההארד דיסק החיצוני יחד עם שמירת מהירות USB3... ןמהן האופציות, אם בכלל, לחבר איזה אדפטור שלא ישמור על מהירות אך יעשה את החיבור פשוט יותר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by orengr,

הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by רון מוצרפי,

יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים

8. טעות בנושא הנושא זה : בעיה|Blue Screen קניתי מחשב חדש ליפני שבוע וכול פעם כשאני מכבה את המחשב בלילה ומדליק אותו בבוקר אז ליפני שהמחשב מגיע ל "Welcome" יש לי Blue Screen שרשום לי מלא דברים כאלה ואז זה עושה לי ריסטארט למחשב. בשביל לתקן את זה אני עושה Safe mode ואז מכבה את המחשב ומדליק. בתקופה האחרונה זה גם לא עובד לי ואני צריך לכבות את המחשב דרך הלחצן ולהפעיל עוד פעם. מה הבעיה פה ? הלכתי לחנות שיתקנו לי את זה והם סתם זיינו לי את המוח שזה ככה...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sroolik,

לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by tenshi,

שמתי לב שלפי מה שכתוב אצלי (ובמחשבים נוספים בבית) הרשת של הוויפי בבית היא תקן n. הראוטר הוא של בזק והוא מתאים לוויפי בתקן של ac וויפי 5. הראוטר הוא vtech iad604 למה תקן הוויפי קשור, לרשת שמספקים לי לבית או לחומרה של הראוטר/מחשבים? איך אוכל לגלוש בוויפי בתקן מתקדם יותר, זה יהיה מהיר יותר? תודה רבה

13. שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-X58A-UD3R שאני מנסה להתקין עליו windows 7 pro 64 bit הוא לא מזהה את הכונן הקשיח מבקש ממני להכניס דרייברים וכל מה שאני מנסה לעשות לא עוזר לי אני מנסה להקין את זה עם כונן קשיח אחד של סמסונג F3 בלי raid במצב IDE על איזה הגדרות אני אמור לעשות את זה? או איזה דרייברים אני אמור לתת לו? כרגע הכונן מחובר וה DVD מחוברים ליציאות 0 ו 1 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by dns,

שלום , יש לי מחשב עם מפרט הבא : Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz Nvidia Geforce GTX 260 DFI LP BI G41 2X2 ג'יגה זכרון ספק כוח ג'נרי - TOP COOL 550W המחשב בן 3 רץ לי חלק במשחקים והכל ובשבועיים האחרונים התחיל להתכבות לי בזמן משחקים . פתחתי אותו ניקיתי כרטיס מסך הכל הוצאתי והחזרתי זכרונות , המחשב אחרי חצי שעה\רבע שעה משחק פשוט מצפצף 3 צפצופים ונכבה אם אני מנסה להדליק אותו ישר אחרי שהוא נכבה זה לא נותן לי (המאווררים מתחילים לעבוד אבל המסך לא עולה ואין את הצפצוף הזה שאמור להיות בהתחלה שאתה רק מפעיל) אני חייב לחכות כרבע שעה-חצי שעה ואז להדליק והוא נדלק .. אני מאמין שזה הספק כוח החלש , גם בדקתי בתוכנה SpeedFan ומופיע לי במקום של ה12V רק 8.34V .. זה על הפנים לא ? עדכנתי דרייברי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, זאת בעיה שמטרידה אותי המון זמן. (מעל חודשיים) הבעיה היא מוזרה, אין לי מושג איך להסביר, אבל אני יתאר אותה ככה : למשל אני משחק במשחק כלשהו (מהחדשים למשל generals), משחק.. משחק.. פתאום, ריסט ! פשוט ריסט... כמו שלוחצים כל הכפתור... זה קורה גם כשאני שומע שירים (אני שומע בWinamp)... רק להזכיר, שפעם הייתה לי בעיה בספק כוח, שהוא נהרס לאט לאט עד שיום אחד כל פעם כשהפעלתי את המחשב הוא עשה ריסט... אז הבאתי לאיזה טכנאי שיקנה לי ספק כוח רגיל (כמו שהיה לי כל הזמן), אז הבעיה הסתדרה, אחרי יומיים ככה הבעיה חזרה לי, אבל היא קוראת רק במצבים כאלה כמו שהסברתי, כבר חודשיים זה ככה... תשאלו שאלות חופשי.. אני נואש, אני לא יודע כבר מה לעשות... ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by talevi83,

היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by rony1880,

היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by eliran-f,

שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי HP Pavilion dv6514ej הוא מגיע עם הארד-דיסק 200GB 4200 RPM בגלל שהדרישות שלי מהמחשב הנייד הם די גבוהות, אני מעוניין להחליף את ההארד-דיסק בהארד-דיסק 5400RPM (אני מעדיף הארד-דיסק מהיר, ומוכן לוותר על מחצית מהנפח, בתמורה ל 5400 RPM, שזה גם לא "שיא המהירות"). השאלה היא כזאת: האם הארד-דיסק 5400 צורך משמעותית יותר חשמל מהארד-דיסק 4200? כי גם ככה הסוללה לא מסוגלת לחזיק יותר משעה וחצי היות ומדובר במחשב עם מעבד c2d 2.2GHZ, ו G-Force 8400M 128MB שמחסל את הסוללה מהר ואני מפחד שאם אני אחליף להארד-דיסק מהיר יותר, אז זמן הסוללה יהיה ממש מגוחך, ואז בעצם המחשב הנייד לא יהיה נייד יותר (כי הסוללה תתרוקן אחרי חצי שעה) נ.ב - בגלל שהמחשב כבר נקנה, ואני לא צריך עזרה בהצעת מפרט, פירסמתי את…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. מה זה החיבור הזה ולמה הוא משמש -FireWire??

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by yossi21,

יש לי לוח אם של אינטל DG43RK שגם כשאני מפעיל אותו ללא זיכרון הוא עושה 3 צפצופים קצרים. ב- Manual של הלוח כתוב ששלושה צפצופים מצביע על בעיה בזיכרון. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה לא עזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by רועי כהן,

יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.