עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ijdm01,

מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המחשב הוא של אחי. המפרט : מעבד- 8400 3000, = אוברקלוק ל3600 [המעבד לא מתחמם 41 מעלות לפי SpeedFan ] לוח אם - ga p35 ds3l גייגביט זכרונות - a data 4 ג'יגה dd2 800 cl5 כרטיס מסך - Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail ספק - ליברטי 400 במשחק קריסיס יש תקיעות וגם כל מיני צבעים, הכרטיס לא מתחמם, והכרטיס חזר מבדיקה היום, וכנראה החליפו אותו, אבל עדיין יש בעיה [תמונות] בתוכנה 3Dmark2006 יש גם תקיעות, אבל למשל אם במשחק יש את הצבעים האלה אז אחי לוחץ על מחשבון ואז מגיע לשולחן העבודה ואחרי זה לוחץ לחזור למשחק ואז המשחק מסתדר, אבל אחרי כמה זמן שוב יש בעיות. יש לציין שגם במשחק GRID יש אותן בעיות . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Teknik,

שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…

5. Started by BULI222,

שלום לכם ! חבר'ה יש לי בעיה באמת שלא קרתה לי אף פעם! הפעלתי היום את המחשב והוא התחיל להרעיש לאללהההה !!!! התקרבתי למארז ותאמינו לי הלכתי לחדר אחר ושומעיםשם את הרעש... הרעש מאוד חזק... יש לי- AMD ATHLONXP 2000+ GIGABYTE GA7 VAX 256MB DDR אם תיצטרכו עוד פרטים תודיעו לי... שמעו אני אצל חבר אבל אני חייב שתעזרו לי כי אני רוצה לישמוע שירים, לשחק, אך איני יכול לעבוד במחשב אם רעש שכזה... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  6. בא אליי טכנאי בגלל בעיה במחשב ופירמט לי את המחשב, כשאני נכנס להגדרות של המחשב שלי כתוב שמחשב זה תוקן על ידו יחד עם טלפון וסמל של החברה, איך מורידים את זה?

7. פרטי המערכת: ג'יפורס 4 MX400 מריץ XP ומסך של IIYAMA. הבעיה: כשאני מעלה את וינדוז רגיל אני מקבל את המסך של הלוגו של מיקרוספט ואז המסך נכנס למצב של סטנדבי. אני יכול להיכנס לחלונות דרך VGA MODE אך כל פעם שאני מעלה את הרזולוציה (או רק נוגע בהגדרות של הכרטיס) המסך שוב פעם נכנס לסטנדביי. עוד אינפורמציה: כבר לפני חצי שנה בערך הבחנתי שהמאוור שעל הכרטיס לא עובד. אך עד כה לא היתי לי בעיה בכזה סדר גודל (לפעמים המסך לא נדלק. - היתי מכבה ומדליק את המסך וזה היה מסתדר). מה יכולה להיות הבעיה ? מסך ? (19" איכותי של IIYAMA כאמור..) כרטיס מסך (של צינאטק, לא איכותי במיוחד אבל עושה את העבודה..) או ה XP ? אין לי עוד מחשב בסביבה על מנת לשלול את זה עם חומרה אחרת. הממ... לכל מי שיש רעיונות אני אש…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. אני עכשיו עשיתי סידור קטן בכבלי ה-IDE שבמארז, שזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הצורב והכונן קשיח עובדים בסדר גמור, אבל הכונן פלופי הפסיק לזהות דיסקטים אני הכנסתי לתוכו 6 דיסקטים מלאים בחומר שעובדים בטוח והוא אומר לי להכניס דיסקט (בזמן שהדיסקטים כבר בתוכו). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Roni Alush,

אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום. רכשתי היום מדפסת חדשה של HP, חיברתי למחשב עם usb, התקנתי עם הדיסק המצורף, ועכשיו, כל פעם שהמדפסת דלוקה ומחוברת מופיע לי האייקון למטה של: Safely Remove Hardware, שכמובן ה"חומרה" זה המדפסת. מישהו יודע למה זה ככה ואיך נפטרים מזה? תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by smootskin,

שלום, בזמן גלישה באינטרנט/צפייה ביוטיוב המחשב פשוט נכבה ולא נדלק יותר. הוצאתי את תקע הספק והחזרתי כולל כיבוי והדלקה של הכפתור ליד הספק, ניתקתי את כל הרכיבים (חוץ מהזכרונות והעכברים) והדבר היחיד שנדלק זה האור בעכבר הסיני, (עכבר של steel series לא הגיב). ניתקתי את שני העכברים והוצאת את הזכרונות והמחשב נדלק ביחד עם שלושה צפצופים ארוכים . נראה שהמאוורר של הספק מסתובב לאט יחסית, המאוורר של המעבד מסתובב רגיל אבל בדיוק לפני שמתחילים הצפצופים הוא מאט לכמה שניות וחוזר להסתובב רגיל. ספק או לוח אם? המלצות?

13. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. היי, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום תודה לעוזרים =]</blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by smit,

שלום לכולם, ברשותי מקלדת של מיקרוסופט עם חיבור PS2 מכיוון שללאפטופ אין חיבור PS2 , השגתי מתאם של PS2 -> USB. חיברתי את המקלדת למתאם, ואת המתאם למחשב, וזה עבד. עכשיו לפעמיים זה עבד, לפעמיים לא.. הייתי מחליף בין מקומות ה USB וזה שוב היה עובד, ניסיתי להסיר את המקלדת מ DEVICE MANAGER כדי שהווינדוס יזהה אותה שוב, וזה גם עבד תקופה אבל עכשיו זה פשוט לא עובד. אין לי מושג למה.. אשמח לקבל עצות.. תודה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by arvas,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tood,

היי, המחשב נדלק אך מערכת ההפעלה לא עולה וזו האזהרה שמופיעה לי באיתחול המחשב: warning: system boot fail your system maybe overclok fail or post interrupted, enter setup to load defaule מה מהות השגיאה ומה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד hp pavillion dv6102eu ונראה כי המאוורר קירור עובד יותר מדיי ... הוא אמור לעבוד מדי פעם:לחכות עד שהמעבד מתחמם ואז לעבוד עד שמתקרר וכך שוב ושוב יש לי מעבד AMD Sempron 3400 1.8ghz המאוורר מתחיל לקרר בסביבות 59-61 מעלות ומפסיק 50-52 מעלות (אני יודע שהמעבדים של החברה הזאת מסוגלים לעבוד בטמפ עבודה גבוהה משל אינטל) האם זה תקין או שאני סתם בחרדה עקב פירוק המחשב והרכבתו?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום אני רוצה להחליף תמארז והדבר שהכי אני לא ידוע ה איך לחבר את כבלים של POWER וRESRT?

23. Started by SSD,

שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.

24. Started by Alon11,

שלום,אני עם מחשב נייד מערכת של ווינדוסס 7 ורציתי להחליף ל Windows Xp Sp3 הורדתי את הווינדוס צרבתי אותו במהירות הכי נמוכה עשיתי את כל הדברים שצריך הלכתי לBios שה CD יהיה ראשון הכל עכשיו אני מכניס את הדיסק מגיע למסך של ההתקנה הוא מתקין כמה דברים ואז מופיע מסך כחול שזה התמונה של המסך : http://sizmedia.com/my.php?i=m3m0fmymijue.jpg ראיתי פה בפורום שצריך לעלות את הקבצים של Minidump לפורום פה ואז יסדרו לי,אני נכנס להפעלה רושם Minidump לוחץ אנטר ולא מופיע לי כלום מופיע ככה : http://www.siz.co.il/my/zyyn12my2qyl.png יש לי ווינדוס 7 עכשיו ואני רוצה לפרמט ל xp sp 3 בבקשה תעזרו לי ואם זה יעזור אני משתמש במחשב נייד תודה רבה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by han zon,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.