תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני כרטיסי זיכרון של חברות שונות. כאשר אני מנסה להתקין אותם יחד מופיעות בעיות שונות במחשב. האם יש מה לעשות אני עובד על XP תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן לוח אם ג'יגהבייט GA-MA78GM-S2H. לאחרונה הוא מצפצף כשרואים סרטים הרבה זמן, או משחקים במשחקים כבדים. אם מתעלמים מהצפצוף וממשיכים-המחשב כבה מעצמו. האם זה בגלל התחממות יתר ? התקנתי מספר תוכנות שמדווחות על חום המחשב, וכולן מסמנות לי שרק שני מאווררים עובדים (השלישי במהירות 0), ומציגים לי 3 מדי חום-והשלישי תמיד גבוה משמעותית. הבאם באמת אמורים להיות 3 מאווררים ? איפה בדיוק יושב השלישי, והאם אפשר להחליפו לבד ? (אין לי יותר מדי כישורים טכניים). תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מוצא את הביוס.. לחצתי ctrl+alt+delete - תהליכים - ולא מצאתי שם שום ביוס.. איך אני מגיע אליו??? ועוד דבר אחרון.. צריך לעדכן את הביוס? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר שעתיים של משחק, הסאונד נתקע כ-5 שניות ולאחר מכן המוזיקה נשמעת ברקע. לא ניתן לעשות דבר אלא reset למחשב. פירמטתי את המחשב ועדכנתי הכל לגרסה העדכנית. ניקיתי את המחשב ביסודיות, החלפתי ספק כח לספק לאותו ספק והמחשב עובד לטווח ארוך יותר. בכל מקרה הנה פרטי המחשב: Nividia 8800 GTS Microsoft Windows XP - הווינדוס חוקי Home Edition Version 2002 Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz GB of RAM Physical Address Extension חשוב לציין שהתוכנה לא העירה שמשהו חריג בטמפ' המחשב. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה במחשב של אבי ישנן כמה בעיות די מוזרות הנגרמות כנראה מאמצעי הקלט במחשב (עכבר/מקלדת)... לפעמים קורה שזה פשוט נתקע והוא לא מצליח לכתוב, והוא מצליח ל"השתחרר" מהבעיה על ידי לחיצה על מקש ה-SHIFT, כאילו ה-SHIFT כבר לחוץ. קורה גם שלעיתים נשמעים צפצופים מהמחשב בזמן הקלדה, כשבאותו רגע ההקלדה נתקעת... זהו ממה שאני זוכר קורה, בעיות בהחלט מוזרות וניסיתי לפתור אותם כך: סריקות בעזרת תוכנות ANTI-SPYWARE ו-REGISTERY למינהן... ניקוי המקלדת מאבק החלפת העכבר הישן בחדש, כשאותו חדש היה אצלי במחשב (עד שהחלפתי ל-G5) ולי הוא לא עשה כל בעיות. (עכבר אופטי פשוט של MICROSOFT) מה אפשר לעשות? אני יכול לקנות עכבר חדש, אבל אני לא יודע אם זה יעזור... חשבתי שמקור הבעיה, הוא בחיבור ה-PS2, המקלדת …
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחשב נייד שפת מערכת ההפעלה : עברית 64 ביט תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: יש לי בעיה עם המחשב הנייד דגם: DELL Inspiron 15 3537 I7 זה המפרט המלא: http://ksp.co.il/?uin=20713 ברגע שמחובר לו מטען חשמל דבר ראשון הוא לא מטעין את הסוללה.. וגם המחשב לא מתפקד כמו שצריך, רצידות בעכבר לפעמים, ואיטיות בפעיליות גרפיות. אתמול זה התחיל.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס בלי סוף ואני באמת לא יודע מה הבעיה ניסיתי לקחת אותו לתיקון במעמדה והם עשו את הבדיקות שלהם והוא לא קרס להם פעם אחת אז זה מאוד מוזר לי חשבתי בהתחלה שזה בגלל התחממות אבל המחשב קרס לי הרגע קצת אחרי שהדלקתי אותו ועוד כשמאוורר מכוון ישירות אליו אני אשמח לעזרה כי באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה XP Pro לוח אם של Abit S7 דיסק קשיח SATA כיון שהדיסק הקיים כבר התמלא, הוספתי דיסק חדש SATA II 320GB אני מנסה להעתיק את התכולה של הדיסק הישן לדיסק החדש אבל המחשב נתקע, ניסתי לעשות את הפעולה עם התוכנות הבאות: Acronis Ghost 11 Partitiom Magic - בזו ניסתי לבצע חלוקה של הדיסק לשתי מחיצות אבל שוב המחשב נתקע, האם התקיעות הללו נובעות מזה שהדיסק גדול? או שהלוח האם לא תומך בדיסק שהוא SATA II אשמח לקבל את תגובותיכם כיצד להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נייד dell inspiron E1505 הוא הגיע עם ויסטה, אבל בגלל שיש בו רק 1G זיכרון הוא לא זז אז הבאתי לטכנאי שיתקין לי xp. והכל היה בסדר. כל הזמן החיבור של הרשת היה אלחוטי והוא עבד מצוין אבל עכשיו עברתי לחיבור חוטי והוא לא מגיב, כאילו לא הכנסתי את החוט. האם זה יכול להיות בעיה בדרייבר או שכשמתקינים את הדרייברים מתקינים את כולם ביחד ואז התקלה במקום אחר, ואם זה הדרייבר האם מישהו יכול לומר לי היכן אני מוצא דרייבר שלו להורדה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי כרטיס מסך HD5870 והיום קיבלתי HD5970. רציתי לשים אותם בCF, חיברתי את שניהם ללוח אם (X58A-UD7) והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים (אחרי שמחקתי את הישנים עם Driver sweeper). כשאני מריץ בדיקות Unigine או 3DMark 11 המסך שלי מתחיל לרצד. הBenchmarkים לא קורסים ואף התוצאה מראה שכולם עובדים כמו שצריך ונותנים תוצאה גבוהה. הבעיה היא שפיזית על המסך היו ריצודים משוגעים לאורך כל הבדיקה. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתקין כרטיס מסך אבל המחשב נותן לו הודעת שגיאה לקראת סוף התקנת הדרייבר. מה שאני יודע על התקלה זה שהיה כרטיס קודם במחשב, אבל יום אחד ווינדוס הפסיק לזהות אותו ולא היה ניתן להתקין את הדרייבר מחדש. (הכרטיס פעל, אבל ברזולוציה נמוכה - ללא דריבר). הם חשבו שהבעיה בכרטיס וקנו אחד חדש, אבל נתקלו באותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מערכת חלונות XP)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים וחדש באתר, קראתי כמה וכמה הודעות על הבעייה הזאת ולא מצאתי פיתרון, לא מזמן קניתי את ati radeon9600pro 256mb ddr ולא משנה באיזה משחק אני משחק אחריי כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת של ה-vpu recover,החלפתי לוח M,זיכרונות, מה לא,ושום דבר לא עוזר,אם אני מבטל את האופציה של זה,אז המחשב נתקע והמוצא האחרון זה ריסט,אני משתמש ב-catalyst 4.5, אם אני שם דרבייר יותר ישן אז לא מופיעה ההודעה,אבל לאחר כמה זמן המחשב נתקע ואז עוד פעם צריך ריסט,אני לא גאון מחשבים, ולא יודע לפרט את המפרט אז אני אני אכתוב מה שאני יודע, asus p4v533-mx 2.4Ghz 100gb hard drive 512ram windows xp pro אני ממש נואש כמו שמיד תשימו לב(לשעה שאני כותב את ההודעה הזאת), כי יש לי הרגשה …
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיימת חיה כזאת כבר? ואם לא, מישהו יודע על צפי? בנוסף, אם לא, אשמח להמלצה במחיר סביר (עד 500 שקל) לכרטיס מסך תומך 4K, לצפיית סרטים בלבד (וגלישה רגילה באינטרנט). כמו כן תמיכה בתקן HDCP 2.2 (או אולי 2.3 אם יש כבר) אגב, אם יש עוד רכיבים במחשב שצריך לשדרג כדי שתהיה צפיה נקיה ב4K אשמח לדעת מה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בדיוק בהפעלת המחשב וגם אחרי שהמערכת עולה כתוב לי שהחייב לגבות את המחשב בגלל בעיה שהקשיח שולח למערכת השאלה היא האם S.M.A.R.T מחליט שהקשיח לא תקין לפי יותר מידי נפילות של הקשיח או באמת לפי תקינותו? אני שואל את זה בגלל שיש במחשב שקיבלתי מלקוח משהו מקצר בכבל רשת ויכול להיות שכל פעם שהיא חיברה את הכבל רשת המחשב נכבה ובגלל זה הS.M.A.R.T חושב שהבעיה בקשיח ואולי באמת אין בו בעיה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-