תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה שכשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מוזרה: Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected key Boot device and press a key הבעיה נוצרה מכך שכיביתי את המחשב מהכפתור בלחיצה ארוכה ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לפי מה שהבנתי אני אמור לעשות "ריבוט" או להכניס דיסקט עם "ריבוט". אני מודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבבלתי היום את הלוח הזה A7V8X-MX של אסוס התקנתי עליו מעבד AMD XP 2400+ אחרי שסיימתי להרכיב את הכל חיברתי את הכבל חשמל לספק והמחשב התחיל לעבוד אוטמטי מבלי שלחצתי על כפתור ההדלקה ונכבה כעבור 3-4 שניות..... בעיה המוזרה הזאת ממשיכה אני לא יכול להדליק או לכבות מהכפתור והצורה היחידה שמחשב נדלק הינה ההכנסה של הכבל חשמל לספק וכמו שאמרתי המחשב מתכבה תוך 3-4 שניות ... נ.ב. ניסיתי ספק אחר וגם זכרונות אחרים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח: Asus P4P800-E Deluxe מעבד: פרקסוט 2.8 סוקט 478 אחרי שהתקנתי קירור למעבד (את הנינג'ה הזה לא שזה משנה) כל פעם שאני עושה רסט זה מוצא את המעבד מחדש. כשהתקנתי את הקירור הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית. מה לא ניסיתי? עדכנתי ביוס להכי חדש. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פין שהתעקם או משהו, לא ראיתי כלום.. ניקיתי את הסלוט.. כמובן שעשיתי בביוס שמירה והכל.. הפתרון היחיד שיש זה כל פעם להכנס לביוס ולצאת ממנו. המחשב עובד. הסוללה בסדר, כי ההגדרות נשמרות גם אחרי שהוצאתי את המחשב מהחשמל בפעה השניה. אני באמת לא יודע מה יכל לגרום לזה.. אם למישהו יש מושג.. אני מיואש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניקית תמעבד מאבק (הייה עליו אבק כמו שמיכה) ואחרי שהחזרתי אותו למקום המחשב נכבה אחרי משהו כמו דקה ובביוס המעבד על 100 הפעלתי תמחשב שהדלת של המארז פתוחה, כל המאוורים עובדים והכל נראה בסדר איזה דברים אני צריך לבדוק? הצעות?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את ההארדיסק הנ"ל, הביוס מזהה אותו בנפח: 3282MB וכאשר המחשב מנסה לעלות, הוא נתקע בPOST הראשוני כשהו מזהה את הדיסקים (כבר לאחר שזיהה את כל ההארד דיסקים) מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב , לצערי הרב את הודעתי הראשונה אני רושם בפורום תקלות , ברשותי מחשב כבן 4 ימים , מדובר בAMD 3500 שהורכב על לוח אם של DFI העונה לדגם N4F UTRA INFINITY ברוב טיפשותי בעצת מישהו שחשבתי שמבין , עשיתי עידכון BIOS דרך אתר החברה ומשום מה לאחר הREST המחשב לא עולה והצג שחור , ונשמעות צלילי נקישה מכיוון הלוח אם.. ניסיתי להוציא את הג'מפר שכיכול מאפס את הBIOS אבל ללא הועיל.. למישהו יש פיתרון מלבד " תתקשר לחנות ויחליפו לך" .. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 שעובד שהלכה . אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית והמשב כבה ארח כך הדלקנו אותו הכל היה בסדר. עכשיו בבוקר שאני בא להדליק אותו הוא נדלק לשנייה ( לא רואים כלום על המסך) ונכבה. הוא דולק ממש שנייה אחת. האם הספק הלך ? או חלק אחר?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך הזה, שנרכש לפני כחודשיים והוכנס למחשב ותיק יחסית כבן שנתיים שמעולם לא חווה בעיות יציבות כלשהן, ולאחרונה גם הועבר למחשב חדש. מאז שהתקנתי את הכרטיס המחשב התחיל להתקע ו/או להתרסט באופן עקבי. אני בטוח לחלוטין שהכרטיס הוא הגורם לבעיה (בין היתר ניתן להיווכח מה event log) , השאלה שלי היא כיצד ניתן להוכיח באופן חד משמעי שזו אכן הבעיה לחנות בה נקנה הכרטיס (KSP), לאור העובדה שהנ"ל מתנערים מאחריות מאחר שטוענים שבבדיקה אצלם המחשב נמצא יציב? FYI פעולות שעשיתי עד כה: 1. עדכון ביוס 2. מעבר בין גרסאות שונות של Catalyst 3. התקנת Vista (בנוסף ל- XP pro SP3) 4. התקנת הכרטיס במחשב חדש לחלוטין. בכל שינוי שעשיתי המחשב הגיב קצת שונה - זה נע בין ריסטים קבועים מיד לפני הכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום וברכה אני צריכה עזרה קבלתי מחשב נייד ישן אלה הפרטים- ibm דגם e50r המחשב עבר פירמוט, עובד טוב אבל הסאונד לא עובד וקליטה של וייפאיי לא עובדת. אשמח לקבל לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן איזה 6 שנים. מעבד i5 עם קירור אוויר. המאורר של הקירור של המעבד הפסיק לעבוד. המחשב עבד למרות זאת אבל לא רציתי להפעיל אותו עד שלא אסדר את הקירור. לאחר כמה ימים שלא נגעתי בו הפעלתי אותו כי הייתי צריך משהו מהאינטרנט, המחשב נדלק ולאחר כמה שניות נכבה, נדלק לבד שוב ולאחר כמה שניות נכבה שוב, ככה נכנס ללופ אין סופי. אמרתי לעצמי במקום לתקן אשדרג, הלכתי קניתי מעבד I5 6600K לוח אם B150-HD3 שני סטיקים של 8 ג'יגה DDR4 וקירור אוויר למעבד. יש לי חלקים שלי מהמחשב הקודם -SSD כרטיס מסך R280 וספק seasonic 750 bronze די חדש שנקנה לפני חצי שנה. בקיצור באתי הביתה חיברתי את הלוח את המעבד שמתי משחה טרמית זכרונות ואת החלקים מהמחשב הקודם הדלקתי ו... המחשב החדש נדלק…
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם... הצורב הזה נקנה לפני שנתיים~ ואני רוצה לדעת... למה בשנה האחרונה בערך... הוא צורב דיסק ב6-9 דקות.. זה בגלל שהוא מת? לא נראה לי כי יש לחבר שלי אותו צורב שנתיים!!! לפני לפני 4 שנים הוא קנה ... ואצלו זה צורב תוך 4 ומשהו דקות... אז מה אני צריך לעשות ? ראיתי בת'ראד אחר שיש עידכון לצורב של לליטאון... יש גם לצורב שלי?... תודה....
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit . כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לדעתי יכולות להיות שלוש סיבות לבעיה הזו, או שהספק דפוק (עובדה שרק מה שמחובר ישירות אליו עובד, והרעש חלש) או שהלוח אם דפוק (המאורר של המעבד לא עובד ויש רושם ששום חלק אחר במחשב חוץ משני המאוררים לא פועל). או שהמעבד הלך. יש למישהו הצעות (מעבר ל"נסה ספק אחר", כי בשביל זה צריך להשיג ספק אחר וברגע שיהיה לי אנסה, כנ"ל לגבי שני הרכיבים האחרים). תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי. בחצי שנה האחרונה אני חווה איטיות של המחשב שאצלי כבר 4 שנים. בגדול אין לי שום שימוש בו חוץ מגלישה באינטרנט, לא מריץ עליו תוכנות כבדות ולכן מה שהיה לי עד עכשיו ( מעבד i3 ו- 4ג'יגה זיכרון) הספיק לי אך לאחרונה אני חווה איטיות כמו שציינתי. הלכתי ל ksp המקום ממנו קניתי את המחשב ורציתי לרכוש עוד 4 ג'י'גה זיכרון וכשהגעתי לשם ושאלתי האם זה באמת יועיל או שצריך לקנות כבר מחשב חדש כמובן שהנציג אמר לי מחשב חדש ואני לא מופתע כי האינטרס שלו זה שאקנה מחשב לכן אני שואל כאן את דעתכם הכנה האם הוספת זיכרון תועיל או באמת לקנות מחשב חדש. תודה וערב טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, בימים האחרונים שמתי לב שהמחשב שלי עושה קצת בעיות עם הדפדפן כרום ומדי פעם גם פיירפוקס. מדובר במחשב נייד שפת מערכת אנגלית 64 ביט ווינדוס 7 הדפדפן גוגל כרום לאחר הלחיצה עליו נדלק רק לאחר זמן יחסית מומשך(כ10שניות), ולוקח לו לטעון כל דף ודף גם אם זה רק גוגל הרבה זמן, אני לא מדבר על מהירות האינטרנט, אלה בכלל על פתיחת לשונית חדשה כדי שהאתר רק יתחיל לטעון(טעינת האתר בדרך כלל במהירות הרגילה), יוטיוב אותו הדבר, כל אתר בקיצור. פייסבוק ממש נלחם בגוגל כרום ולא מדליק אותו, זה עושה לי את השגיאה: Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): The connection was reset. ניסיתי להתקין מחדש את גוגל כרום, לאפס את כל האפשרויות בהגדרות, לאפס את הגדרות INTERNET CONNCETIONS בלוח בקרה. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-