תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מערכת מחשב שתומכת ב USB 2. בזמן שהמחשב דלוק, אני לא יכול להוציא את העכבר (אופטי אלחוטי) מה USB ולהכניסו מחדש לחריץ (המחשב אינו מזהה אותו אז), כדי שאוכל לשהתמש בו שוב (ובעוד כמה עזרים שמתחברים ל USB) אני צריך להתחל מחדש את המחשב. ככל הנראה אני צריך להתקין דבר שנקרא QFE Fix for USB 2.0 ו ECHI ולאחר מכן את הדריברים שתומכים ב USB 2. אני לא מוצא שום מקום שאוכל להוריד ממנו את הדריברים האלו (מישהו מכיר?) ועוד דבר אחד, ב Device Manager ישנם כמה אפשרויות של הUSB ואני לא יודע איזו מהם אני צריך להתקין לאיזה דריבר. קצת מסובך ;D , מישהו ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, קיבלתי היום HTPC שהזמנתי על בסיס המפרטים המומלצים באתר : AMD A6-3500 Gigabyte GA-A75M-D2H 4GB RAM כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI out -> HDMI) ווינדוס נראה לא טוב, והטקסט מטושטש - בבירור לא איכות HD. הכבל זה לא הבעיה כי כשאני מחבר אותו למשהו אחר אני רואה FULL HD. הטלויזיה היא Philips 6606. ההגדרות של ה-AMD Vision Engine הם 1080p / 60hz - כלומר נראה בסדר.. מה שמוזר זה שראיתי וידאו באיכות 720p והוא היה נראה טוב, כלומר שוידאו לא מטושטש כמו טקסט/חלונות. מישהו נתקל בבעיה דומה, או יכול להציע לי כיוון לפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס וזה מחק את מה שהיה לי בקיצור עכשיו זה מה שיש לי http://img380.imageshack.us/my.php?image=360gv.jpg לפי התמונה ולפי המפרט שאני מביא עכשיו- AMD 64 3400+ NewCastle EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb MSI RADEON 9800 Pro CORSAIR 1 GB 3200C2 Platinum WD 160 GB ATA LG FLATRON F900B RAIDMAX COBRA BLUE 5 LED FANS זה סביר הTIMINGS האלה למפרט הזה? המממ ואם לשנות בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הכרטיס קול הפסיק לתפקד, אבל בdevice manager לא מופעה שום תקלה. אבל בcontrol panel\ sounds and audio device המחשב לא מזה שום התקן קול. אז ניסיתי להסיר את כרטיס מהלוח ולהתקין אותו מחדש, אבל לא הצלחתי, כי שהכרטיס לא מחובר ללוח עדין המחשב מזהה אותו במנהל התקנים. איך אני יכול להסיר את הדריברים ממנהל התקנים? הכרטיס קול מסוג Vibra 128
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר במסכים כחולים אשר נגרמו ע"י מודם מסוג זה השאלה היא האם מסך כחול עם פרטים bugecode_usb_driver , יכול להיגרם ע"י המודם ומהו הפיתרון? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רקע: יש לי את המחשב כבר שש שנים, לפני שנה~שנתיים צצה בעיה שחזרה אחת לכמה זמן: המסך קופא ובמקביל הסאונד ממשיך לפעול. הנחתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, אבל מכיוון שהבעיה הייתה די נדירה (אחת לכמה שבועות), התעלמתי ממנה (כנראה טעות). אתמול בזמן שעבדתי על המחשב שוב קרתה הבעיה הזאת, עשיתי ריסטרט כבד"כ, אבל פתאום המחשב נתקע בזמן העלייה של הווינדוז (בעבר לאחר ביצוע ריסטרט הבעיה לא חזרה למשך כמה שבועות לפחות), ביצעתי שוב ריסטרט והפעם בקושי ל-POST זה הגיע לפני שהמחשב נתקע. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, ניקיתי קצת אבק בפנים (אין חשש לנזק שנגרם מהניקיון, מדובר בפעולות שטחיות, כשאני נוקט בכל אמצעי זהירות בערך), הדלקתי שוב - ושוב נתקע (הפעם הווינדוס עלה), לאחר מכן ביצעתי ריסטרט, והפעם שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום סיימתי להרכיב את המחשב שלי היום אבל צצה לי בעיה. הרכבתי את המחשב לאחר כניסה בביוס לא ראיתי משהו משונה והמשכתי הלאה להתקנת המערכת הפעלה שמתי את הדיסק של מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit המחשב מתחיל לקרוא מהדיסק ואז הוא מעלה את המסך פתיחה של ההתקנה ואז נתקע חיכיתי משהו קרוב ל20 דקות ועדיין הוא תקוע ויש סימן רק של העכבר אני יכול להזיז אותו אבל אין על מה ללחוץ. כי יש רק את המסך פתיחה של ההתקנה וזהו. המחשב שלי הוא מעבד i7 920 לוח אם gigabyte x58a ud3r זכרונות patriot 6gb 1333 דיסק קשיח Western Digital SATA 6Gb/sec 1TB Caviar Black (WD1002FAEX) כמובן שכל הרכיבים האלו מופיעים בביוס. יש רק דבר אחד שנגעתי בביוס והוא שינוי הזכרונות לxmp כי הלוח אם שלי תומך והזכרונות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב אבל אין לי את התקליטון אתחול של הווינדוס.. ועכשיו אני מנסה לשנות בביוס את הגדרה שתיהיה על הסידי רום.. אבל אני לא מצליח מקווה שתעזרו לי בבקשה כי המחשב שלי כבר עוד מעט גוסס בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, מעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BO לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET (משתמש בכרטיס המובנה בלוח) זכרונות Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 בעיקרון הרצתי את FF כמה 3-4 פעמים, ב2 חלונות היה טאב אחד, ובאחרים עבדתי, לפתע הכל נתקע, גם כשניסיתי לסגור ממנהל המשימות לא הייתה תגובה (ניסיתי להרוג את התהליך), בעיקרון המסך ניהיה לבן (משהו ב-7 כנראה שתוכנה לא מגיבה), אז אמרתי שבינתיים אני אפתח אקספלורר, המחשב אמור לסחוב, באותו הרגע המחשב נתקע לחלוטין (אחרי פתיחת ה-IE), ז"א שלא הייתה בכלל תגובה, העכבר לא זז כמה דק', ויתרתי ועשיתי ריסט פיזי. במצב אחר אני משתמש במסנג'ר ומתכתב עם אנשים, לטקסט לוקח 1-2 שניות להופיע…
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס אך איני מבין למה המסך לא מצליח לעשות auto/set בחיבור DVI אלה רק בחיבור vga התמונה מתושתשת לחלוטין בחיבור DVI התקנתי את הדריבירים החדשים גם לכרטיס וגם למסך lg wide 5ms 8800 gts 320 letack בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מקווה שפה המקום (סליחה מראש אם לא) המקלדת והעבר שלי לא פועלים כמו שצריך,בויסטה. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של המקלדת והעכבר האלחוטיים והחלפתי אותם בישנים והרגילים שלי. אבל גם לאחר אתחול ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה. התאורה בעכבר וגם במקלדת עובדים וכמו כן בביוס המחשב מזהה את המקלדת אבל כשאני מגיע למסך של בחירת המשתמש בוסיטה המחשב לא מזזה לא את המקלדת ולא את העכבר ואני פשוט תקוע במסך הזה.(שוב התראורה בהם עובדת כרגיל,הם מחוברים ב ps2). ניסתי שוב ושוב לעשות ריסט אבל הבעיה חזרה על עצמה. לא התקנתי שום תוכנה כזאת או אחרת שיכולה לגרום לשיבוש כלשהו וכמו כן המחשב מעודכן וגם הלוח אם. מצאתי פתרון כלשהו דרך הכנסת הdvd של הויסטה ושחזור המערכת דרכו. משום מה שאני נכנס לתפריטי ההתקנה ה של הויסטה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב עובר Coldboot מתי שבא לו, רוב הפעמים הוא פשוט נדלק וזהו, אפילו לא מגיע לקטע של ה"ביפ", הוא גם מסרב לעשות Restart. אחרי ניתוק המחשב מהחשמל, פריקת המתח מהמערכת והחזרה לחשמל הוא מסכים לעלות, אבל לא פרקטי לעשות את זה כל פעם. biostart p4m800pro-m7 p4 2.8 512 ddr2
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. זה המפרט שלי: 1. הארד דיסק WE עם 80 ג'יגה עם חיבור IDE. 2. הארד דיסק WE עם 40 ג'יגה עם חיבור IDE 3. הארד דיסק WE עם 160 ג'יגה עם חיבור SATA. מה שהיה לי בעבר: צורב DVD של LG שקניתי לפני שנה וחצי. החומרה החדשה: צורב DVD של LG שדגמו: GSA H10A הבעיה: מין הסתם שאני צריך לחבר את אחד ההארדיסקים עם חיבור ה-IDE לצורב, אבל זה לא עובד. ברגע שאני מחבר את הצורב ואת אחד ההארדיסקים המחשב לא מזהה לא את זה ולא את זה. אז לפני שאני מחזיר לחנות, יש אפשרות לפתור את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-