תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי את אחד המחשבים הכי מהירים בעולם אבל הוא נתקע לי מה אני עושה כל מי שיעזור אני מוכן לשלם סכום כספי
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני הייתי במחשב בפעם הראשונה שיחקתי קצת NBA פתאום התמונה נתקעה לא זז כלום העכבר לא זז,ALT+CTRL+DEL לא עובד בכלל,ALT+F4 גם לא עובד,3 האורות שיש במקלדת(NUM LOCK וכו') מה שהיה דלוק נישאר ככה ניסיתי ללחוץ וזה לא הגיב בכלל.. בפעם השניה סתם שמעתי מוסיקה והייתי באינטרנט והתמונה נתקעה אותו דבר.. כל פעם ריסט פתר את הבעיה עד הפעם הרביעית-חמישית: עכשיו גם לוקח למחשב מלא זמן לעלות עד לשולחן עבודה וגם כלום לא מגיב:העכבר לא זז,תפריט התחל בעזרת המקלדת גם לא עושה כלום.. *אין בעיה של וירוסים ריגול וכו' המחשב פורמט לפני שבועיים ויש אנטי וירוס מעודכן+תוכנה של ריגול וכל זה הכל מעודכן ונבדק כל 4-5 יום. מה יכולה להיות הבעיה..? אם זה לא הדיסק הקשיח מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, מדי זמן מסוים המחשב מעין נתקע אבל עדיין אפשר להכנס לחלק מהתיקיות ועדיין אפשר להזיז את העכבר. הבעיה שחוץ מ-2 הדברים האלה שום דבר אחד לא עובד, לא תוכנות, לא מוזיקה וכו', מה גם שאני עושה ריסטארט מהתחל --> כיבוי וכלום לא קורה. שלא לדבר על זה שALT+CTRL+DEL לא מעלה את הTASK MANAGER... קראתי הרבה הודעות דומות לזו ובאף אחת לא מצאתי תשובה לבעיה... מה לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מחשב של חבר כאן שכל פעם שהוא מחבר אותו לאינטרנט המחשב אחרי כמה זמן ואני מדבר זה תקופות יכול להיות שפתאום אחרי 3 דקות ויכול להיות אחרי שעה וחצי הוא נתקע או שהוא פתאום נכבה עכשיו שהוא פתאום נכבה זה לא בעיה אני יכול לעשות שיראה לי דוח שגיאות אבל עדיין התקלה שלו מאוד מוזרה דרך אגב המחשב עבר פירמוט מספר פעמים והבעיה לא נפתרה המודם ADSL הוחלף מספר פעמים ובנוסף פעם הוא היה מחובר דרך USB לרשת ועכשיו דרך אה כרטיס רשת ככה שאפשר לשלול את האפשרות של החיבור לרשת אני מאוד מעוניין לדעת עם למישהו ממכם יש מושג מדוע המחשב ככה ניתקע דרך אגב המחשב הוא מחשב בן שנה +- ככה שהוא לא מחשב גרוע גרוע יחסית בסדר תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו .. אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב . מפרט: AMD Dual 5000 GHZ לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק 1GB RAM X2 Radeon 1950XT WD 250GB אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 . 1.6 512 זיכרון לוח אינטל 850 עד לפני כמה ימים עבד כמו שצריך. ברגע שאני מפעיל סרט או סתם גולש או כל דבר אחר הוא פשוט נתקע ועושה ריסט . זה קורה באופן רנדומלי ופתאומי . (חוץ מהעניין של הסרטים ,שם זה תמיד קורה ) מה זה יכול להיות? יכול להיות זה הכרטיס מסך? עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה מחדש ,בכל זאת לא עזר .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חברה אני מדליק את המחשב והוא נתקע לי אחרי 30 שניות. גם אם אני נכנס לביוס הוא נתקע(פשוט לא מגיב)וגם כשאני נכנס לווינדוס ...באמצע מסך ההפעלה... מה עלי לעשות??? האם הלוח אם שלי נדפק כי ככה אמרו לי או שהמעבד שלי נדפק...אני לא זוכר ממש... בבקשה תעזרו לי...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום חברים התקלה היא כזאת: מחשב נייד DELL VOSTRO 3450 מע' הפעלה WIN7 PRO 6GB RAM לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP וחוזר ממנו לאחר זמן ממושך בSLEEP הכל ניהיה מאוד איטי, מחשב עובד מאוד לאט(פתיחת תיקיות, גלישה באנטרנט...) , מצב CPU עולה עד 80 - 100 % עבודה וכאשר אני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב הוא לא מסיים את הפעולה, פשוט כותב SHUTING DOWN או RESTARTING ונתקע עד שאני לוחץ על כפתור כיבוי בצורה ידנית. חשוב להדגיש שלאחר שהמחשב עולה הוא שואל עם לעלות במצב NORMALLY או SAFE ז"א כיבוי/הפעלה מחדש לא מתבצעים תקין וכאשר הוא עולה כבר מחדש אז הכל תקין CPU עובד על 10-20 % עובד מהר כמו שצריך. וכך חוזר חלילה עם נכנס עוד פעם ל SLEEP מאוד הודה לעצה/תובנה בעניין אם מישהו נתקל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לוח אם של MSI P42.8 D ו512X2 בכל מקרה המחשב כל הזמן נתקע לי אחרי כמה שעות ובדקתי אם זה פועל בגלל האמיול ומתברר שלא גם שהאמיול לא עובד המחשב ממשיך להיתקע ולא נראה לי שיש לי ווירסוים כי המחשב די מוגן באנטי וירוס ותוכנת פירוול אני לא יודע מה לעשות? יכול להיות שהלוח אם הזה תוקע? אם אני ניגש לחנות לממש את האחריות? יטפלו לי בעיה כזאת בטעם האחריות? המחשב נקנה בערך לפני שלושה שבועות אז הוא די חדש
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל המחשב נתקע אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ורק לאחר משהו כמו 15 דק' הוא משתחרר ואני יכול לעבוד עליו חופשי..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קניתי לדודן מחשב חדש, הלוח אם הזה gigabyte ga-b85m-d3h עם כרטיס של GTX970, כשאני מתקין את הדרייבר החדש המחשב פשוט לא עולה נתקע בבוט אני צריך לפרמט, חשבתי אולי זה הביוס עדכנתי אותו פירמטתי הכל, התקנתי את הדרייבר ולא, עדיין ממשיך. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שמתרחשת בעיקר בזמן שאני משחק במשחק League Of Legand, אבל לפעמים גם סתם באמצע עבודה רגילה. הבעיה היא שהתמונה קפואה והמחשב נתקע וגם כשאני סוגר את הPROCESS שלו לוקח לו המון זמן לסגור אותו. לעתים רחוקות גם קורה שהתמונה מרצדת ויש פסים שחורים אופקיים על המסך והמחשב עושה RESTART. בEVNET VIEWR הוא מציג שגיאה event 1002 ובמידע כתוב: יישום לא מגיב League of Legends.exe, גירסה 1.0.0.139, מודול חוסר תגובה hungapp, גירסה 0.0.0.0, כתובת חוסר תגובה 0x00000000. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. בעבר זה קרה לי גם בעוד כמה משחקים אז אני דיי בטוח שזה לא בעיה במחשק. ניסיתי כמה גרסאות של המשחק וגם פירמטתי את המחשב אב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-