עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by dabaz,

המחשב שלי נכבה סתם ככה לפעמים, מה שמוזר זה שהמנורות נשארות דלוקות, כמו הלוח-אם והמנורה על הזיכרון. עד עכשיו זה אף פעם לא קרה לי. אני לא עושה אוברקלוק, והמעלות שלי בסדר. יש לי ספק ג'נרי 480W sun shine. שאר המפרט: p4 2600 +vantec aeroflow 2*512 gail golden dragon 3200 maxtor 120GB 8M buffer SATA radeon 9800 pro 2*smartfan Lite on Dvd rom Lite on CD-RW אני לא יודע אם זה בגלל הספק כי לא היו לי בעיות עד עכשיו. יכול להיות שזה בגלל מתחים גבוהים\נמוכים מחברת החשמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by redti,

שלום, אתמול בשעות הערב המחשב נתקע לי בזמן ששיחקתי סנוקר הפעלתי מוזיקה דפדפן ואי סי קיו ומירק .... שזה בד"כ קטן על המחשב שלי. אזז עשיתי ריסט ואז שהמחשב עלה לי קרה לי אותו דבר עם אותן תוכנות בדיוק נתקע לי המחשב לאחר זמן קצר של כ 10 דקות. בפעם השלישית הדלקתי את המחשב והיה רשום לי שיש בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך( שאיתו המחשב פועל ממש טוב כבר עשרה ימים). ובנוסף המסך עשה לי בעיה עם התמונה כמו פלאשים כאלה לרגע אני רואה את התמונה ולרגע לא אז עשיתי עוד פעם ריסט.... ואז הוינדוס כבר לא עלה לי בקטע של ה"ברוך הבא" רואים לחצי שנייה מסך כחול שרשום עליו משהו והמחשב עושה ריסט בעצמו.... מה שיותר מוזר זה שהבעיה קיימת גם בוינדוס השני שהוא בכלל נמצא על כונן אחר כונן C והוינדוס הראשון ע…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  4. Started by fenix5545,

שלום, תחילת השבוע התחילה תופעה במחשב שלי אחרי בארך חצי שעה שבלי שימוש ובשימוש באזור השעה (קרה לי פעם אחת בזמן שימוש כי לא יצא לי להישתמש רצוף מעל 15-20 דקות) המחשב נכבה\קורס כאלו נותק מימנו החשמל,בדקתי בעיות חשמל מהשקע שהמחשב מחובר ולא היו בעיות, הספק שלי כבר עשה לי בעיות בעבר כמו מאווררים שמחוברים ישירות לספק לא פועלים או הLED שבהם לא פועל או נפילות מתח לכרטיס מסך לכן חשבתי בהתחלה שזאת בעיה בספק אבל אחרת המחשב סביר להניך לא היה עולה או משו בסיגנון מה יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק את מקורה? מפרט מחשב: מעבד:I5 2500K לוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wb כרטיס מסך: sapphire hd7950 ספק:enermax naxn 550W הרד דיסק: WD green 1TB ssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי) זיכרון REM:kingstin …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by Freaky Styley,

אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן! המחשב שלי (ווינדוס 10) נכנס לפחות פעם בשבוע למצב שינה או משהו כזה. בהגדרות צריכת חשמל ביטלתי את מצב שינה, והשארתי את כיבוי המסך (מתוך הבנה שברגע שאגע במחשב המסך יחזור לעצמו). הפתרון לזה בכל פעם הוא הדלקה מחדש של המחשב. 1) האם יש הסבר לזה? דרך פתרון? 2) מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב עולה ממש ממש לאט? (אבל התפקוד שלו מצוין) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  9. Started by Dima67,

קורה לי מדי פעם, כשאני מדליק את המחשב והוא עולה, הוא נדלק לכמה שניות ומתכבה לכמה שניות. ואז הוא שוב עולה, ושוב מתכבה. הכל לכמה שניות. בלי סוף ככה. אני אני אפילו לא רואו את המסך של ה-BIOS. אתמול גם החלפתי את הלוח אם, מעבד והזיכרונות שלי והבעיה עדיין נשארה. אני מניח שהם לא הבעיה כאן. לא בוצע שום OC על המעבד החדש, אומנם בוצע על הישן, אך ביטלתי אותו בסופו של דבר כי קיוויתי שהבעיה תעלם (והיא לא נעלמה גם אז). מה הבעיה? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום. יש ברשותי מחשב נייד עם Boot Password ואני לא מצליח לזכור את הסיסמא. האם יש דרך לעקוף את הסיסמא? אין לי בעיה לפרמט ולהתקין את ה Windows מחדש, פשוט כרגע אני לא יכול להכנס לביוס ולשנות את ההגדרות לקריאה מהסידי. אודה מאד מאד לעוזרים מראש. נ.ב. אם השאלה לא שייכת לפורום זה, אבקש שתעבירו אותה לפורום הנכון ללא נעילתה. שוב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eti28,

שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by nurka,

שלום רב, כל מספר שניות המחשב מפסיק את פעולתו והעיגול מתחיל להסתובב ללא סוף. אין רצף ! למשל ביוטיוב כל מספר שניות כאילו שהמחשב מתמלא באנרגיות כדי להמשיך. איך פותרים את הבעיה הזו? בתודה מראש, נורית.

13. ביום שבת האחרון באמצע שיטוט בעולם הוירטואלי של WORD OF WARCRAFT המחשב שלי כבה ומאד לא נדלק יותר. נתתי למחשב לנוח... כי מסתבר שהוא היה מאוד חם ורק אחרי 2 דקות לחצתי על לחצן ההדלקה שוב אך ללא הועיל. המחשב לא הגיב כלל. עד היום לא נדלק... במשך 20 דקות לפני שהמחשב נכבה בזמן שפעל המשחק WOW על המחשב המחשב הציג פוליגונים! למרות שלא עשיתי OC לכרטיס מסך! כשפתחתי את המחשב לאחר זמן מה כדי לראות אם משהו שרוף (לא היה פיצוץ או עשן) לא מצאתי כלום. מה הבעיה? מדוע המחשב לא נדלק?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by OferS16,

המחשב שלי יושב על סוג של מעמד בגובה ~10 ס"מ והיום בזמן שהשתמשתי במחשב נתתי דחיפה קלה למחשב עם הרגל והוא נפל מן המעמד על הצד ומאז אין לי שום תגובה במחשב, מועמד ראשון לתקלה היה הכונן קשיח אך מכיוון שאפילו בוט איני מקבל אני מבין שזה לא הוא. דבר שני שבדקתי זה האם כרטיס המסך התנדנד קצת והשתחרר מהתושבת שלו אך גם זה לא היה מקור התקלה. המחשב בן כשלוש ארבע שנים אך הוא ישב מפורק כשנה ורק לפני כחודש חיברתי אותו מחדש, המפרט הוא: Asus m3n HD-HDMI Athlon 64 X2 6000+ 2 gb ddr 2 800MHZ ram Readeon HD 5450 EZcool 300W ג'נרי לגמרי, אך שורד קירור AMD סטוק אז יש למישהוא סברה על מקור התקלה והאם ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by Netanel16,

שלום איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... ), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל. המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר. הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר. כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד). חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן. את המ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by gman_il,

הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LIOR42,

יש לי בעיה אחרי שאני משתמש במחשב זמן מה פתאום כאילו הוא נרדם הכל לא פעיל חוץ המעכבר שממשיך לעבוד

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Lyor,

שלום אני דיי חדש כאן, אני רציתי לדעת אם אני יכול לקבל עזרה פה בקשר לבעיית החום במחשב שלי. המחשב שלי בזמן האחרון כל הזמן נתקע (זה התחיל מאז שהחלפתי כרטיס מסך) אחר כך ראיתי גם שהוא ממש רותח מחום שנוגעים בו אז הורדתי תוכנה שבודקת טמפרטורה (EVEREST Ultimate Edition) ואני לא יודע מה הנתונים האלה אומרים לי ואם זה בסדר. אני רוצה לדעת בבקשה מה צריך לעשות קודם ועל מה להסתכל בתוכנה הזאת כי כולם אומרים לי שהיא טובה לדברים כאלה http://img87.imageshack.us/my.php?image=47013976tr0.jpg הכנסתי תמונה שאני מקווה שתבינו את הבעיה

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by CrackPot,

אז ככה, המחשב של אמא שלי עבד, כמה תוכנות היו פתוחות (Word, Outlook, IE??). כשעברתי לידו שמתי לב למעביר וולטז'ים של 115V-230V. כמובן שהספק היה על 230V. אז אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל הייתי ממש אידיוט. ושיניתי את המתח ל- 115V. לפתע, נשמע רעש מוזר מהספק ויצא ממנו אור כחול! אני רוצה שתעזרו לי להבין מה בדיוק קרה, כי המחשב לא פועל יותר. אני לא רוצה תגובות כמו ''למה עשית את זה?!'' וכדומה, אלא תגובות שיעזרו לי לפתור את המצב. תודה מראש, עידו. :-\

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by EG,

מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  22. החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by iCe_bLaSt,

יש לי שאלה משום מה אם אני גולש באינטרנט וגם משחק ( או משחק במשחקי מולטי) למחשב שלי יש נטייה להתקע ... אני יודע שזה בעיה ספציפית של המתאם ISDN שלי אם הכרטיס מסך VisionTecmx440 בכל מקרה מה שבטוח זה לא חום (יש לי ליבה מאוד קרה ועשיתי קצת מודינג לכרטיס מסך ויש עליו עכשיו שני מאווררים ) וזה גם לא ספק (יש לי 400 וואט והביעיה התחילה עוד לפני ששמתי את כל המאווררים ) וזה משהוא ספציפי של המתאם הזה עם הכרטיס מסך כי אם מתאמים אחרים אין בעיות אה והמפרט שלי P41700 400FSB 256 SDram (אין לי כסף ל.IS7 ולDDR ) לוח אם קקה למדי ... אני לא בטוח שלחברה שלו יש שם אם כי נדמה לי שיש לו משהוא ... אולי איזה מספר כרטיס מסך Visointec mx440 מדי פעם עובר קצת OC ...(בעצם הרבה ... לא סתם…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by dot com,

יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by adu,

אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.