עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay82,

יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by LazyBurger,

הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?

6. שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Medox,

שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…

8. Started by tomer953,

ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…

9. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן. בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ? אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Lishay,

שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. אם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AMD Sempron +3100,

נתתי למישהו מעבד פנטיום 3 550 MHZ סלוט 1 + ספק גנריק (משומש) 250 W וקיבלתי בתמורה 300 ש"ח + מעבד סלרון(370 פינים)400MHZ באס 66 +גוף קירור של אינטל+מתאם 370(פינים)ללוח סלוט 1. *אם תחפשו מעבד של פנטיום 3 באינטרנט תימצאו שהוא לא זול בכלל 600-700 ש"ח(מתחיל מ..) עוד משהו ב SLOT 1 יש 512 KB וב 370 פינים יש 256 K ומעבד של הפינים הוא הרבה יותר חזק ואיכותי איך זה ? ? ? אבל הבאס של ה SLOT ONE 100MHZ ושל הפינים 133 אחד חזק יותר בזיכרון מטמון ואחד בבאס...(מהירות מול הלוח).

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  17. מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by yiftach2402,

שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  19. שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. אני טוען קובץ PDF לתוך ה WORD 2003 הבעיה שהוא משנה אותו לגיבריש יש שם חלונית עם הרבה קידודים unicod .................... על איזה קידוד צריך להגדיר בשביל שזה יהיה בעברית ?

22. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by שולמית גפן,

שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן

24. מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. היי, לוח אם לנייד טושיבה ls350 נרטב ויש קורוזיה מה הפתרון הזול ביותר? האם ניתן לנקות? מה האפשריות הנוספות? תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.