עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by aviv_nm,

אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by shaulr,

שלום המחשב נכבה לאחר כדקה ולפעמים לאחר מספר שניות. החלפתי ספק, ניתקתי את ה- HD וכונן DVD ללא הועיל. נשמע (לפי רעש המאוורים) רגע לפני הכיבוי שיש האטה בעוצמת סיבוב המאוורים ואז נכבה המחשב. יש מצב שיש בעיה בלוח ? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה שאול

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  4. Started by idanmev,

היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?..

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  5. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by satlan1,

יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bizon,

שלום לפני יום התחילה לי בעיה שכשאני מפעיל את המחשב ומתחיל לגלוש או סתם לעשות משהוא הוא פתאום נכבה לבד אחרי כמה דקות בדקתי את המעלות של המעבד ושל כרטיס מסך כשזה קורא והכל בסדר מעלות נמוכות מאוד מה זה יכול להיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by norco,

החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכם. יש לי בעייה שאני משחק במשחקים במחשב לא משנה איזה משחק, לאחר כמה דקות המחשב נכבה לגמריי. עשיתי לפני שבועיים עדכון לכרטיס מסך שלי. יש לי 512 mb זיכרון , פנטיום 4 כרטיס מסך geforce 6600. win xp................. מה אני צריך לעשות בשביל לשחק במשחקים במחשב ושהמחשב לא יתכבה לי ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by ניסן פ.,

אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. הוכ נכבה לי אחרי כל כמה זמן, ואחר כך אפשר להדליק אותו שוב. מה נדפק שם?[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 18:38:08

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Baruh92,

היי! אז ככה, המחשב נכבה לי כל כמה זמן וכשאני מדליק מחדש הביוס נפתח לי ורשום לי בצד באדום משהו על המעבד, אני כמעט בטוח שזה קשור בקירור. אז אני קצת בפחד שהידפק לי משהו עד שאני יקרא לטכנאי אז השאלה היא אם יש משהו לעשות בנתיים, הורדתי את התוכנה speedfun וזה מה שזה מראה לי: כמו שאתם רואים יש סימן של אש בtemp1 שאין לי מושג מזה. מישהו הבין מה הבעיה? אם כן יש משהו שאני יוכל לעשות עד שאני יקרא לטכנאי או משהו.. אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים תגידו איזה ואני יגיד תודה !

15. Started by RX7,

אני עובד איתו פתאום הוא עושה ריסט לעצמו! בלי שום סיבה מיוחדת ניסיתי לפרמט אבל התקלה עדיין נשארה מה אני יעשה? כיצד אני יגלה מהיכן נובעת הבעיה? אני יכול לעבוד עם המחשב כמה שעות טובות אפילו ופתאום הוא יכול לעשות לי ריסט. הזמן לא מוגדר פה אני ממש משתגע מזה.. מה זה יכול להיות? מחשב פנטיום 4 3.06GHz לוח אם Motherboard Name Asus P5S800-VM זיכרון 1278 mb טמפרטורת לוח אם - 39 - 40 טמפרטורת מעבד - 34 - 40 טמפרטורת כוננים - 36 - 39 זה מה שצילמתי http://img146.imageshack.us/img146/4301/79115774rf9.jpg

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by STM,

לאחרונה המחשב שלי נכבה ללא כל סיבה ממשית . כל עומס הכי קטן שאני מפעיל על המחשב והוא נכבה לדגמא אם אני משחק משחק כלשהו או שומע מוזיקה ומפעיל עוד תוכנה או שתיים , אחרי מספר דקות לא רב המחשב פשוט ניכבה . אחרי שהוא ניכבה אני צריך לנתק את הכבל של הספק כוח מאחורה , לחבר אותו חזרה ורק אז הוא נדלק מחדש אחרת הוא לא נדלק לי . אם למישהו יש מושג מה הבעיה קודם כל ואיזה פתרונות יש לי בענין אני יודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kantan1,

קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. Started by rivki1985,

המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by א,

כל שעה-שעתיים המחשב פשוט נכבה, בלי מסך כחול או משהו בסגנון. הרצתי SpeedFan וקיבלתי טמפרטורות הזויות. מצורפות תמונות מסך מהתוכנה ושל מפרט המחשב מ CPU-Z.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by מומה6,

בעיה מוזרה, שפתאום המחשב נכבה ללא שום סיבה.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by izikagam,

הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. טוב אז בשבוע - שבועיים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 5110 הוא כבר בן 3 שנים בערך והיו לו כבר כמה טיפולים בעבר של החלפת לוח אם, ועוד כל מיני דברים אחרים... בזמן האחרון, המחשב התחיל להכבות על דעת עצמו, ואז כנראה (לא ראיתי את זה מתבצע בלייב, זה קורה לרוב כשאני ישנה או כשאני בבית הספר) הוא נדלק חזרה ומופיע מסך שחור עם כתוביות לבנות - ואז בשביל לצאת מזה אני צריכה ללחוץ לחיצה קצרה על מקש הכיבוי ואז המחשב מתכבה ואני צריכה להדליק אותו מחדש וכשהוא נדלק מחדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למסך הפתיחה מה שלא קורה לרוב ולא קרה עד למתי שהוא התחיל להתחרפן. בנוסף זה, קרו כמה פעמים שרציתי להפעיל את המחשב מחדש אחרי המסך השחור הזה וההפעלה נתקעה על …

23. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by syntex,

שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.