עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Behemoth,

המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Davidmag1,

אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בימים האחרונים ??? הרבה פעמים כשאני משאיר אותו פתוח והולך לכמה שעות, אז כשאני חוזר אני רואה שהוא מכובה, כאשר נורת ה Power מהבהבת ואין לי אפשרות להדליק מחדש את המחשב. האפשרות היחידה היא להוציא את הכבל של החשמל מהמחשב ורק אז להדליק את המחשב וזה דבר שחוזר על עצמו כל הזמן! באמצע פעולה שלי במחשב וזה לא משנה מה הוא נפסק! מישהו יודע מה עלי לעשות, ומה בכלל מקור הבעיה?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by amir.o,

המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shlomod,

יש לי מחשב נייד LENOVO T6500 כרטיס מסך NVIDIA 105M מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וכל פעם שאני מפעיל משחק קצת כבד כמו GTA או ASSASIN הוא עובד 2 דקות ואז נכבה לגמרי מה ניתן לעשות

9. Started by David Malka,

יש לי בעיה בתקופה האחרונה המחשב עובד רגיל אך כשאני נכנס למשחק המחשב נכבה ואז נדלק אחרי 3 דקות .. בעת שימוש רגיל הטמפרטורה לא עוברת את ה30 מעלות .. בעת משחק לדוגמא Bf4 הטמפרטורה עולה מעל 80 מעלות ( מצורף תמונה ) .מישהו יכול לתת לי פתרון לבעיה ?

10. Started by ido135,

יש לי את המחשב שנתיים בדיוק,ולפעמים הוא נכבה כשמתחשק לו לפני שבועיים עשיתי בדיקה לזכרונות והם יצאו תקינים בבדיקה. כל הדרייברים אצלי מעודכנים מהאתר של יצרן הלוח אם,גם הביוס מעודכן לגרסה האחרונה שיצאה. אני מתחיל לחשוב שאולי יש בעיה בספק כוח (CORSAIR RM550X),אולי המאוורר שלו לא נכנס לפעולה מתי שהטמפרטורה עולה,ולאחר מכן הוא מכבה את המחשב בגלל הטמפרטורה שהוגדרה לו להיכבות כשהיא חורגת. אולי יש כשל תכנוני בספקי כוח מהדגם הזה אבל לא ברור לי. הCPU לא מגיע ל100% מתי שהמחשב נכבה אז לדעתי הבעיה לא בגלל זה. הבעיה מתרחשת מתי שאני אפילו גולש סתם ככה באינטרנט ולא בהכרח גם במשחק מחשב. המעלות לא בשמיים רוב הזמן (55 מעלות לכרטיס מסך גם במנוחה בקיץ,המעבד בי…

11. Started by DisCus,

היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by gigi,

יש לי בעיה שאני לא יודע מזה... ולא נראה לי שזה בעיית חשמל... החשב מכבה את עצמו כמעט כל יום כאילו יש לו הפסקת חשמל אבל לא.. כי המחשב מחובר למפצל שאליו מחוברים עוד כמה מכשירי חשמל והם ממשיכים לעבוד כרגיל.. מה יכולה להיות הבעיה...פליז תעזרו ליייי

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by itdr10,

היי! הלפטופ שלי ברשותי כבר כמעט ארבע שנים, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיית התחממות לא נעימה. לפני חצי שנה בערך (אולי קצת יותר) החלטתי שהגיע הזמן לרענן אותו קצת, ולקחתי אותו לתיקון בחברת "מפעיל" (היבואן המורשה של טושיבה), שם הוחלפה לו סוללה, תוקן התקן USB אחד, המאוורר תוקן, הוא עבר נקיון ועוד כמה דברים קטנים. בהמשך, הרחבתי לו גם את זיכרון הראם מ-6 ג'יגה ל-8. הוא באמת הרגיש קצת יותר טוב אחרי כל התיקון, אבל הוא עדיין מתחמם לדעתי כמו לפני התיקון. לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה באופן פתאומי בלי סיבה ברורה. זה קרה מספר פעמים, ובכולם זה קרה בזמן שימוש במשחק מחשב (באמצע המשחק וללא קשר למה שקורה בו). לא מדובר במשחקים מרשימים במיוחד מבחינה גרפית. אני מצליח להיזכר בשלושה מש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לאחרונה המחשב לי נכבה כל 3 ימים בערך. סתם באמצע הלילה שאין אף אחד שעובד עליו. ואז אין אפשרות להדליק אותו, צריך להוציא את השקע מהתקע ואז הוא עובד. יש לו ספק של 300W רגיל. אני לא חושב שיש לו עומס. AMD 2200, לוח גיגהביט, כרטיס מסך ATI9600PRO, דיסק 80 SATA, זיכרון 512. ואין דיוידי או צורב (הצורב בתיקון). מה יכולה להיות הבעיה? ספק? עד היום הוא עבד פיקס.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אז ככה.. המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו בלי שום אזהרה מוקדמת די הרבה בזמן האחרון.. הוא פשוט נכבה, ואחר כך אני לא יכול להדליק אותו למשך 10 דקות בערך, בנוסף לזה יש הרבה קפיאות שמצריכות את כיבוי המחשב (לא מסכים כחולים, התמונה המסך פשוט קופא) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?.. תודה ענקית מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה, יש לי מחשב בין שנתיים בערך, בלי שום המהרות משום סוג, ומסך בין 5 בערך. בזמן האחרון המחשב פשוט נסגר בלי שום אזהרה ובלי הודעה.. בהתחלה חשבתי שזה המסך שנכבה, כי המחשב לא נסגר לגמרי, אבל בדקתי אם מסך חדש, והתופעה חוזרת גם עם המסך החדש. יש רעיונות מה יכול לגרום לזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 6847761,

יש לי מחשב שנכבה כל פעם שעושים משהו כבד לדוגמא כאשר התקנתי דרייבר של קול הוא נכבה באמצע (אז התקנתי דרך סייפ מוד ואז זה המחשב לא פועל) המחשב הוא ישן לוח אם - asus p4s800-mx מעבד- intel celeron d 330, 2660 mhz (20 X 133) כמה פעמים שאשר הדלקתי את המחשב -המחשב פתח את הbios לבד ועבר ללשונית השנייה שם הוא מסמן את הלשונית: CPU EXTERNEL FREQUENCY ואין לי מושג מה לעשות שם (יש שם המון אפשרויות..) יש לציין שבפעם הראשונה, המחשב סימן לי את CPU SPEED וזה היה על 2667 MHZ אז העברתי למינומל חום לוח האם- 45 (113 F) חום המעבד- 40 (104 F) מספר סיבובים לדקה של המעבד- 3068 RPM הנתונים הם מאוורסט במצב מנוחה יש סיכוי שזה בגלל שהחלפתי גוף קירור (בלי למרוח משחה תרמית) למעבד כי מה שהיה לפני כן ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gr26,

פתאום האמצע הגלישה באינטרנט נכבה המחשב, יכול ליהיות בגלל החום כי היום חמסין והיו טמפ' גבוהות (70 מעלות במעבד...), עכשיו המחשב לא נדלק יותר, כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, המאוור של המעבד זז תנועה מזערית כאילו בא להידלק וזהו, שום דבר אחר לא זז והמחשב לא נדלק. יכול ליהיות שנשרף איזה רכיב? יכול ליהיות שיש איזה פיוז שנשרף וצריך להחליף? שום דבר לא נראה לי שרוף (איך זה אמור להיראות?) ואין ריח שרוף... ניתקתי מהחשמל וחיברתי, חיכיתי שעה, אווררתי את כל המארז עם מאוורר וכלום, לא נדלק, רק עושה מידי פעם את התחלת הסיבוב של המאוורר של המעבד לרבע שנייה וזהו. המפרט הוא מעבד core 2 due (נראה לי 2xxx) עם קירור סטוק, כרטיס מסך 7300gs, ספק 500W ג'נרי כנראה - g-pro? מה הבעיה ומה לעשות או לנסות?…

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. Started by abudy,

יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by FRT,

אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shumy2,

במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

לפעמים באמצע עבודה המחשב פתאום עודשה ריסטרט או נכבה לבד אני לא יודע מה הסיבה עשית בדיקת וירוסים ואין לי וירוסים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TaZeR,

המחשב של בן-דוד כל הזמן נכבה ונדלק. הם שימנו את המאווררים וניקו אותם ושום דבר לא עוזר. אני חושב שזה קשור לספק כוח שלהם, כיוון שכאשר הם נכנסים לכונן הקשיח הישן שלהם המחשב נכבה (וגם בזמן שהם משחקים), בשעה שהמחשב צורך יותר חשמל מבד"כ. הבעיה השנייה שחשבתי שקיימת היא הגוף קירור שלהם למעבד (מה שמקבלים בקופסא - יש להם P4). אלו בעיות שגורמות לכאלה דברים?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.