תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
YES הגיעו והתקינו לי את הממיר HD החדש שלהם אבל לא הצלחנו להתחבר לאחד מערוצי ה HDMI שבטלוויזיה, יש למישהו מושג מה בדיוק אני צריך לעשות? מבחינת YES הכל אמור לעבוד וכאילו הערוץ HDMI שהכבל מחובר מהממיר לטלוויזיה נעול או לא פתוח למרות ששיחקתי דרך השלט ואני מצליח להעביר את המצב של ערוץ ה HDMI מ NONE ל OTHER או לסוגים האחרים אבל לא מצליח לראות HD... אשמח לענות על כל שאלה שתבהיר יותר את השאלה המסובכת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב קטן מסוג banana pi m1. ורציתי לחבר אותו למסך של המחשב נייד. כך שאני יראה רק את הbanana pi. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אובר…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אחד הדיסקים הקשיחים אצלנו בבית - 500gb של WD לא עובד - תוקע את המחשב, גורם לאתחולים, המחשב בכלל לא מזהה אותו כבר וכו'. יש עדיין אחריות, אבל על הדיסק ישנו מידע רגיש ואישי (במיוחד מסמכים) שאנחנו לא רוצים שטכנאי מעבדה, או סתם אנשים עם גישה יוכלו לראות. הבעיה היא שאני לא יכול למחוק (או לעשות wipe) למידע על הדיסק, כמובן בגלל שהוא תקול והמערכת כבר לא מזהה אותו. האם יש לכם המלצות מה לעשות בנידון? יכול להיות שבמעבדה פשוט יחליפו אותו בלי לטרוח לקרוא מה יש שם, אבל קשה לנו לסמוך על זה... תודה !
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד של emachine מארה"ב. כמה זמן אחרי שקניתי אותו (יש לי אותו בערך שנתיים וחצי) הוא נכבה לי כל הזמן,במסגרת האחריות פניתי לחברה והם החליפו לי לוח אם. לאחר זמן די רב שהמחשב סחב,הוא התחיל להכבות שוב. כבר לא הייתה לי אחריות ומעבדת מחשבים כלשהיא החליפה לי את הHDD. כעת,הוא נכבה שוב אחרי כמה דקות-חצי שעה של שימוש. אני רוצה לציין שזה קורה גם בחיבור ישיר לחשמל וגם בשימוש הסוללה ז"ל. נ.ב שמתי לב שהאיורר המרכזי של המחשב נמצא בתחתית המארז,והרגלים לא גבוהות. אולי זאת הסיבה שהמחשב נכבה? כי על הריצפה הוא מחזיק מעמד ועל השולחן הוא נכבה. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וזהו המפרט: P4 2.4ghz Asus p4s8X-X 256DDr 333mhzX2= 512DDr 333mhz radeon 9700 pro בהתחלה הכל עבד בסדר עד שהוא התחיל פשוט לתקוע משחקים אחרי בערך 1-5 דקות של משחק. המשחק היחיד שלא עשה לי בעיות היה הדמו של UT2003 שפועל אחלה. בקיצור גיליתי שהבעיה היתה בהגדרות יציאת הAGP: היא היתה מכוונת על X8. כיוונתי אותה לX4 במאפיינים של הכרטיס והכל הסתדר. היום שוב. בוולברין ריוונג' הוא זרק אותי לווינדוס באמצע המשחק ובהיטמן 2 הוא פשוט עשה RESET למחשב באמצע משחק. המשחק היחיד שעדיין לא עשה לי בעיות הוא כאמור הדמו של UT2003. אני כבר ממש אובד עצות...קניתי מחשב שנחשב יחסית טוב עם כרטיס מסך כל-כך יקר והוא עוד עושה לי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי …
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם הספק HEC 300 שבא עם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 יספיק למפרט הבא: LITE-ON DVD 16*48 Retail COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB Mitsuni floppy 1.44 Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box WD 80GB 7200RPM 8 MB special version GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE Logitech Internet Navigator GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra שתיים כאלה כרטיס מסך נראה לי שאני יקנה את ה GeForce FX 5900 יש גם עכבר ורמקולים האם זה יספיק? אם לא אז תמליצו לי על ספק לא יקר במיוחד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב חדש מראה טמפרטורה של 57 מעלות בסרק ל GPU כרטיס המסך הוא 7600GT המארז מאוורר עם 4 מאווררים האם זה סביר
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי רק עם הארדיסק אחד של SATA בלוח שלי הוא מוגדר כמאסטר של IDE3(הוא היה דיסק 0, ועליו היה את כונן C) עכשיו הוספתי כונן ב-IDE במאסטר, זאת אומרת כ-IDE1, ואין boot בכלל disk failure, please insert system disk אני חושב שזה כי הדיסק 0 צריך להיות על IDE1 (למרות שבסדר boot ב-bios סדרתי את הכונן של ה-SATA לפניו) איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מחשב בן 3 שנים (וחודש) המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black בקיצור לאחרונה, התחילה לי בעיה מוזרה ,אני חושד שזה הכרטיס מסך. קרה לי מספר פעמים באמצע ששיחקתי בBF3 שהמשחק פתאום קפא (הסאונד נתקע) והמסף הפך לכתום כולו. (פעם כתוב ופעם צבעים אחרים) עכשו זה קרה לי רק במחשב חשבתי שאולי זה מאמץ יתר של הכ.מ (למרות שהורדתי הגדרות והכל והמשחק רץ די חלק) אבל לאחרונה זה התחיל לקרות גם סתם ככה, כבר מספר פעמים קרה לי שכשהדלקתי את המחשב הוא פשוט הציג מסך אפור לגמרי ופתרון היחיד היה לכבות ולהדליק מחדש. פעם אחת הוא גם ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול והיום פתאום הוא לא עובד. היום השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. מה עושים???? פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן וז…
-
- 45 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP מסדרת ה 6XXX של אנוידיה.... יש לי צ'יפסט של SIS 648 של ASUS... אני חייב פשוט לדעת. האם זה נכון שאמרו לי שSIS ו גירסה 6XXX לא מסתדרים או שזה סתם ? בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבתי גם בפורום מחשבים אחר , אף אחד לא מצא , זה ממש מוזר. הכרטיס הוא : Apac Phantom 806 6 channels המממ , זה הכרטיס בדיוק : http://www.comelsoft.com/images/soundcards/009940.htm יש לי XP pro תודה לעוזרים. דרך אגב , לא ידעתי אם זה שייך לסאונד או תמיכה טכנית .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסים ASUS 8800GTX לוח STRIKER EXTREM חיברתי אותם (מי שמכיר את הכרטיס יש לו 2 מקומות חיבור לגישור למעלה) לחיבור הפנימי יותר המחשב עלה שהמסך מחובר לכרטיס העליון ולא זיהה שום דבר מיוחד להפך הפעלתי 3DMARK ובמקום 13000 שהייתי מקבל עם כרטיס אחד קיבלתי 700 שזה לא הגיוני לכרטיס הזה מה אני עושה ? יש משהו מיוחד חוץ מלאפשר בביוס שכבר עשיתי?
-
- 45 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי כונן של 2TB שאני מאחסן עליו את כל הקבצים שלי יש SSD שעליו רצה המערכת הפעלה ועוד כמה כוננים שמשמשים לאחסון של קבצים שונים אבל הכונן הראשי שכל החומר שלי נמצא עליו איכשהו מופיע לי עכשיו כריק הדבר האחרון שעשיתי היה לעשות עדכון לווינדוס וריסטרט מאז הכונן מופיע כRAW וכל הקבצים נעלמו יש טעם לנסות לשחזר את הכונן עם איזה תוכנת שחזור חימונית או שיש מצב שאיזה נק' שחזור תחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-