עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itzik2025,

שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by RoNeR,

שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by dvd21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות שידרוג ללפ-טופ (להגדיל הארד דיסק,זיכרון וכו'...) ובכלל איפה אפשר לתקן את הלפ-טופ אני אשמח אם תביאו לי כמה אתרים של חנויות לתיקון לפ-טופים אים יש כמובן תודה רבה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. ?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  5. כך זה נראה, מה עושים? יש לי שם קבצים חשובים מאוד ולא מצליחה להוריד אותם, הוא חוסם אותי גם לא מאפשר לפתוח לא רק להוריד אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזה

6. שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eins,

שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  9. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  11. הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. המחשב נדלק הכל טוב ויפה מעלה את הווינדווס מהדיסק בוחר INSTALL בוחר ב CUSTOM ואז הוא רושם שאין כוננים , אני עם SSD CRUCIAL 128GB ועם SEAGATE 2TB BARRACUDA GREEN ועם לוח H77-DS3H , מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. קצת קשה להסביר את התופעה, כשמדליקים את המחשב הווינדוס עולה מאוד מהר ונכנס כבר לתוך המסך של ה DESKTOP אז לקוח למחשב מלא זמן וכשאני אומר מלא זמן זה 3 דקות אפילו יותר עד שהווינדוס נהיה נגיש ואפשר להיכנס למחשב שלי ולעבוד בכלל. בזמן שהוא מצב המתנה הזה אי אפשר לעשות כלום ושמתי לב שמה שגורם לזה זה הזיהוי של הכרטיס הרשת שנמצא ONBOARD אחרי ה 3 דקות הוא מזהה אותו והאייקון מופיע ב TRAY המחשב מתחיל לעבוד מצויין ויש ביצועים בהתאם למערכת. נתקלתי כבר כמה פעמים בעיה הזו, זו לא בעיה חומרתי מכיוון שבמחשבים שנתקלתי בהם בבעיה הזו אם מתקינים ווינדוס שוב הכל מסתדר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של NFORCE שוב וזה לא עזר כרגע מותקנת הגירסא 2.45. מאפייני המערכת: לוח אם NF7 VER2 מעבד AXP2500BARTON זיכר…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

המשחב של אחי נראה שהלך כפוט. מפרט: מעבד אינטל 1.6 400 MX/MX 256 RAM 80G הארד דיסק לוח אמ לא ממש יודע. עכשיו, המחשב נדלק עובר את המצב התחלתי הרגיל ועובר את המצב הטעינה של הווינדוס שכזה שלושה קווים כחולים זזים, ואז זה נעשה מסך שחור ורק העכבר באמצע.. ולמתעניינים יש לו משתמש עם סיסמא, לשם זה לא מגיע. בבקשה זה ממש דחוף.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by b-or,

שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by Mamimo,

הבעיה היא כזו, באופן לא עקבי, לאחר ביצוע Restart למחשב ניתן לראות את הביוס עולה סופר זיכרון ומוצא כוננים, אך בעת שהוא מחפש את הדיסק הקשיח (לטעון את מערכת ההפעלה) הוא נתקע, הנורה שמודיע על קריאה/כתיבה מהדיסק נשארת אדומה. כפי שנאמר קורה בערך אחת ל 4 הפעלות. אם למישהו יש רעיון אודה, המחשב חדש. 2.4 prescot (אני יודע הוא מתחמם) Asus P4P800SE 2x256 Spectek DDR 400 WD ATA133 8meg Buffer Gainward fx 5200 CDRWx52x...Samsung CDROM 1.44 שמתי לב שהפוסט לא במקום הנכון, צריך להיות בתקלות (אני מניח) אז אם אחד המנהלים יוכל להעביר אותו, תודה. סליחה על הטירחה. תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  22. אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  23. ספק LIBERTY 400W לוח אם GIGABYTE DS3 השילוב עבד מצוייןבמשך חודש, לאחר מכן התחילו בעיות של הדלקה, ועכשיו אני לא מצליח להדליק את המחשב בכלל עם הספק הזה. החלפתי לספק אחר (פשוט) והכל עובד. לקחתי את הספק לחנות, ושם הוא נבדק ואף נשלח למעבדה ונמצא תקין. המוכר טוען שכנראה הבעיה עם הלוח אם, אבל זה נשמע לי מוזר כי עם ספק פשוט הכל עובד. האם ידוע לכם על בעיה בשילוב שבין הספק הזה לבין הלוח אם? למישהו יש רעיון???

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by ziv124,

c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כשאני נכנסת לאינטרנט או פותחת סרט וכאלה אז למפעמים קופצת לי הודעה שהזכרון לא יכול להיות written וכשאני לוחצת אישור הישום הפתוח נסגר תעזרו לי בבקשה מה לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.