תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 והוא עובד מצויין. הבעיה התחילה כשקניתי דיסק קשיח חיצוני של טושיבה, כשאני מכניס אותו למחשב האינטרנט (שגם הוא מחובר למחשב ב USB ) מתחיל לעשות בעיות ולהתנתק.. כשאני מחבר את האינטרנט הדיסק קשיח לא מזוהה בווינדוס.. בקצור, אי אפשר לחבר את ההתקנים ביד למחשב צריך וותר על 1 מהם... מה הבעיה? ומה עליי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום עבדתי עם 2 כרטיסים של 256mb pc3200. כמצופה, הזכרון עבד במהירות של 400MHZ(DDR) . היום הוספתי כרטיס של 512mb pc3200 והמהירות ירדה ל 320MHZ. לוח אם msi - 865pe (ms - 6728. כרטיסים ישנים : ? כרטיס חדש: cruical tech מה לעשות כדי שהזכרון החדש הכולל (1GB) יעבוד ב 400MHZ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי wd 80gb עם 8mb זיכרון. קודם כל, אני ממש לא רואה שיש שינוי.... אולי יש איזה שהיא הגדרה שצריך לשנות כדי שההרד דיסק ישתמש בזיכרון?? הפעלתי תוכנה שמזהה את החומרה, וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרון. בעיה שניה, ושהיא יותר מטרידה אותי: יש לי 30gb בנוסף, שהמחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול להיכנס אליו, הוא כאילו לא קיים!!! אני ניכנס למנהל התקנים, אני רואה אותו, ואין שום בעיה, אבל אני לא יכול להיכנס אליו, אין לי את האייקון שלו בתפריט "המחשב שלי" לייד ההרדיסק השני, אני ממש משתגע.....
-
שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם מופיע לי בדרוג 4.9 ואני רוצה לשפר את זה איך עושים תודה רבה לעוזרים מפרט. http://www.qix.co.il/0E כרטיס מסך 9500 NVIDIA עידכנתי את העידכון האחרון . . .
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, רכשתי asus gtx 1070 strix ודרושה לו כניסה אחת של 8 פינים. ברשותי ספק כוח בערך בן 5 - seasonic ss-600ht active pfc f3. יש לו יציאה אחת של שמונה פינים בלבד (שחיברתי ללוח אם). יציאה של 6 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. האם אני יכול לקנות מחבר להמרה בין ה6 פינים ל8 פינים? (או אולי עם שילוב עם ה4 פינים). האם יש דרך איכשהוא לגרום לכרטיס מסך לעבוד עם הספק הזה או שאני חייב לקנות ספק כוח חדש?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב עובד קצת איטי וסרטים עובדים לאט לפעמים והמחשב בסדר כי במסך רגיל זה היה עובד לי בסדר עד שחיברתי את הLCD האם זה יכול להיות קשור בכבל ? יש לי כבל VGA כבל DVI יכול לשנות או שאין קשר יש לי מסך 32 FULL HD תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי. הסיפור קצת ארוך אני כבר קרובה למסקנה הזו אבל אשמח לשמוע את דעתכם. המחשב נכבה מדי פעם. ווינדוס 98 על פנטיום 3 600. פירמטתי והכל עבר כשורה, עד לרגע של התקנת הדרייברים - אתם יודעים, ההתקנה של הפירמוט עצמו, רגע לפני שהווינדוס עולה בפעם הראשונה. פה החל ריסטרט קבוע כך שבעצם המערכת מנסה להתקין דרייבר בסיסי לכרטיס המסך כנראה, אבל לא מצליחה. מסקנה 1: כרטיס מסך דפוק ! אז זהו שלא. החלפתי כרטיס ואפילו בייאושי שמתי כרטיס PCI . מסקנה 2 : זה לא הכרטיס וגם לא שקע הAGP. הוצאתי כל כרטיס אפשרי. עשיתי DISABLE לכרטיס קול און בורד. עדיין קריסה. מסקנה 3 : זה לא שום התקן או כרטיס. לקחתי HD אחר. פירמטתי, כססתי ציפורניים. קריסה. מסקנה 4 : לא הארדיסק. הייתי משערת אולי שזה טמפ' (אוורסט לא מצאה …
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי צפצף ונכבה, ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי קצת ושהדלקתי אותו שוב הוא נדלק אבל המסף מהבהב.. כאילו המחשב פועל והמסך והמקלדת לא... זה לא בעיה עם המסך כי גם עם מסך אחר זה לא עבד מישהו יודע מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כבר זמן רב, בדרך כלל אני משחק קצת בחלקים מחזק ואז זה מסתדר, הפעם הבעיה קצת שונה. לאחר שאני לוחץ על לחצן ההפעלה לא נשמע צפצוף (בכלל לא) והנורה של המחשב מהבהבת. (בדרך כלל נשמע צפצוף יחיד והנורה נשארת דולקת) אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי לנקות, לחזק וכמה עצות שהציעו פה בפורום, כלום לא עזר. בבקשה עזרה :'( תודה,אלירז
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
התקנתי WIN XP על הארד דיסק של מחשב נייד (התקנתי כשהו מחובר למחשב נייח עם מתאם)...עד פה הכל בסדר הווינדוס עולה כשהוא מחובר למחשב הנייח והכל טוב. כשאני מחזיר אותו למחשב הנייד אני מפעיל את המחשב ולפני שאמור להיות המסך שטוען את הווינדוס אני פשוט רואה מסך שחור ולא קורה כלום.. מה לעשות?? חשוב לציין שההארד דיסק חדש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
באמצע עבודה על המחשב, המסך נכבה, ואז נכבה ונדלק לסירוגין, ככה איזה כמה שעות עד שכיבו את המחשב. מאז שכיבו אותו אני מנסה להדליק אותו אבל: הלוח נדלק, אבל מייד קופא, אפילו לא מגיע לסריקת כונן הדיסקטים. פשוט קופא. נדלקת מנורת התראה שאומרת שיש לאתחל את הגדרות CMOS ועשיתי זאת על ידי שינוי בג'מפר, כי כמובן לא רואים כלום על המסך שכן נדלק אך לא מראה כלום. לא עזר! החלפתי סוללה בלוח אם - לא עזר אם אני מעיף את כרטיס המסך, אז בעת ההדלקה יש ציפצוף ארוךךך ואז הוא כן מגיע לסריקת כונן דיסקטים (הנורה שלו נדלקת) ואז שוב קופא מה עושים? לוח אם Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה לא המחשב שלי.. אלא של אמא שלי. יום אחד אני רק פתחתי את המארז בשביל לראות משהו, לא נגעתי בכלום, ועכשיו היא מאשימה אותי.. במקום להגיד תודה במישהו בכלל מטפל במחשב הזה... בקיצור יש בעיה עכשיו ואני לא ראיתי אותה אף פעם, לפחות לא ככה. כל כמה שניות המחשב נתקע לכמה שניות. אי אפשר להזיז תעכבר ולא את המקלדת, יש אור בעכבר האופטי, ה proccess של המעבד לא קופץ, הוא נמוך כמו כל הזמן. שום תוכנה לא מוכרת לא רצה ברקע, בדקתי ספייוור וזה לא זה.. אולי זה בעיות עם הדיסק הקשיח? אני יודע שהספק כח שם אז המגעים שלו דפוקים ולעמים כשמזיזים את המחשב אז החיבורים ניתקים לשניה ואז המחשב נתקע. אבל זה לא אותו מקרה כי כשהוא נתקע בגלל הספק כח חייבים לעשות ריסטרט וכאן הוא פשוט נתקע לכמה שניות. …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-