עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviad024,

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  2. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by mazcom,

נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0 מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by roittt,

המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  5. יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by tfo,

יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by yuval1235,

[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

אז ככה, הבעיה מופיעה כשאני משחק, פתאום המחשב נתקע ואי אפשר לעשות כלום אלא לעשות ריסט ידני. בדקתי בerror report של הוינדוס וזה מה שהופיע לי שם: Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe Problem signature Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MpCmdRun.exe Application Version: 2.1.6519.0 Application Timestamp: 4b207819 Fault Module Name: mssewat.dll Fault Module Version: 1.0.1961.0 Fault Module Timestamp: 4b81283b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000000000045a4 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 596a Additional Information 2: 596a00e4119d83fcb7efdc8e18dfc043 …

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  10. אז ככה רכשתי את המתאם הזה ספציפית... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOSATAANDIDE חיברתי אליו את האר דיסק הישן שלי של WD 20 G כשאני מחבר אותו הוא מזה לי אותו כ USB 1.1 ועכב כך מהירות ההעברה בין התקיות במחשב לדיסק החיצון הוא בקושי 1 MB עכשיו הדיסק שקיבלתי איתו כולל רק דריברים ל WIN98 לא מצאתי שם משהו ל XP מישהוא מכיר דריבר עדכני לזה או פיתרון שהוא יעביר במהירות של USB 2 ?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by srolik,

קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  13. קודם כל נתונים מחשב נייח ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט לוח אם msi z77a משום מה כונן סי אצלי היה מחולק לשתי מחיצות , כשבמחיצה הקטנה היו סך הכל כ 100 מגה אז השתמשתי בתוכנת מחיצות כדי לאחד אותן למחיצה אחת AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.6 לאחר מכן זו ההודעה שזה ניתקע עליה בעלייה https://goo.gl/photos/oSmDMbrZ8NDHhsNV9 הוא כותב שהיישום winload חסר או לא תקין אז העלתי ווינדווס שנימצא על כונן אחר והלכתי אל מקום היישום והוא כן נימצא שם , אז הנחתי שהוא מקולקל , אז העתקתי קובץ כזה ממקום אחר וניסתי להדביק שם אבל זה לא נתן לי - כתוב שצריך הרשאת מנהל. ניסיתי גם להכניס דיסק תיקון וזה לא תיקן ואפילו ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש [ בלי לפרמט] ניסיתי גם לפצל מחדש את ה…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  14. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by yonir,

התקנתי את SpeedFan על המחשב החדש שקניתי וקבילתי את התוצאת הבאות: עם כל מיני מספרים לא הגיוניים.. (טמפ' -55 מעלות, מתח +12V רשום שהוא 0.32V וכו') מה זה אמור להיות.. ? החיישנים לא בסדר? יכול להיות שיש בעיה אמיתית?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by yuval12321,

אהלן, אני קניתי לפטור שבו מותקן ווינדוס 7 על כונן ssd קטן ויש בו כונן hdd גדול. התקנתי בhdd אובונטו (לינוקס) אבל זה לא מראה לי אותו בהפעלת המחשב וניסיתי להגדיר אותו שיעשה boot מהכונן הזה ועדיין הוא אומר שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. בעיקרו את הכונן hdd הזה חילקתי ל3 מחיצות, קודם כל יצרתי מחיצה לווינדוס אני חושב (לאחסון קבצים ותוכנות) ואחר כך עוד אחת ללינוקס ועוד אחת לא הגדרתי, שאני יוכל להתקין עוד מערכת הפעלה בעתיד(שלישית) יש פיתרון לזה? תודה

17. Started by itay3ez,

לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by omri_ro,

יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  19. שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?

20. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  21. שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by orpee1,

מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אז ככה, יש לי מחשב בן 5 חודשים בערך.מהחודש ה 2 בערך התחילו לי מסכי BSOD לעיתים רחוקות יחסית(נניח פעם בשבוע). את ההרידסק יש לציין העברתי מהמחשב הישן עליו היה XP, התקנתי ווינדוס 7 והסרתי את המערכת הפעלה הישנה דרך הניקוי דיסק של W7. היום המסכים הכחולים מאוד התגברו ומאתמול בלילה ובאופן שוטף כל הפעלה של מסנג'ר מיידית יוצר BSOD אבל עם קובץ SYS ספציפי : asmthub3.sys העליתי בעבר בעיה כאן לגבי ה BSOD וכחלק מהייעוץ אז ומידע כללי אלה הדברים שביצעתי עד עכשיו : עדכנתי BIOS CHK…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by eitan10,

<blockquote> באמצע צריבה ובמקביל הדיסק און קי היה מחובר למחשב, המחשב עשה ריסטרט , עולה לי מסך עם מספרים ומשפט :Verifying DMI pool data נסיתי לתקן עם דיסק התקנה ולא הצלחתי. יש לי גם דיסק תיקון וכותב שאין אפשרות ויש בעייה בחיבורים של הארד דיסק או USB או בצורב. אין אפשרות להגיע ל SAFE MODE או ל F8 . רק F12 מסרתי למעבדה יש לי עדיין אחריות של KSP שיבדקו את החיבורים. האם מישהו נתקל בבעייה וותר אותה ללא פירמוט ?ׂ נסיתי גם עם הדיסק ולאחר מכן עשיתי REPAIR ולא תיקן כלום.</blockquote>

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  24. היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  25. Started by overload,

יש לי GF 4 MX 440 128MB AGP X 8 עם דריברים 40.72 מאתר החברה. ויש לי שלוש בעיות חוץ מהיותו חרא של כרטיס : 1) כשאני נמצא בwindows המסך ממצמץ, כל 5-30 שניות הוא נעשה שחור לחצי שניה והתמונה מתעוותת קצת (הסמן מכפיל את עצמו ומשנה צבע :-\) כשהוא חוזר. 2) למה אני לא יכל לשלוט במהירות של הזכרונות והליבה דרך מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX? אין לי אפילו לשונית כזאת בחלון . 3) יש לי XP בעיברית ובחלון של מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX הטקסט לא מתאים לחלון הוא נחתח מצד ימין ולא רואים את כל המילים כך.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.