עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Saari,

קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה. מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה. אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד. כיבינו אותו והלכנו לישון. היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד. מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. פתחתי עכשיו תמחשב רציתי לנקות אותו, אז ניקיתי אותו עברתי עם נייר על החלקים להוריד את האבק הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלדת לא נדלקות וגם המנורה של העכבר שלי לא נדלקת מה עשיתי כבר: *בדקתי מסך אחר *הוצאתי מחשמל *החלפתי כרטיס מסך עם אח שלי (שלי כן עובד אצלו.) *החלפתי מקלדת עכבר *החלפתי את הזכרונות מקום בסלוט *ניתקתי את הכונן הקשיח וכונן הדיסקים *החלפתי ספק כוח מסקנות: *המסך תקין. *הכרטיס מסך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היום קניתי זכרון חדש עוד סלוט של 512 400MHZ. לפני זה היה לי סלוט אחד של 512 גם כן 400MHZ. קיצר חיברתי את הזכרון החדש. הפעלתי את המחשב, הוא נדלק אבל יש מסך שחור וזהו כלום לא קורא אני לא רואה שהוא טוען משהו (בנורה). בדקתי אם זה אולי כרטיס מסך אבל זה לא כי הצלבתי עם הכרטיס מסך של המחשב השני בבית וזה היה בסדר. קיצר כרטיס מסך זה 100% לא. מה שנראה לי זה אולי הלוח אם. אבל מה כבר גורם לזה? עכשיו חשוב לציין שגם אחרי זה ניתקתי את הזכרון החדש וחזרתי למצב הקודם שהייתי בו מהתחלה (עם כרטיס אחד) ובכל זאת אותה בעיה. ניסתי להעביר בין הסלוטים לשחק עם זה וכו' וכלום. עדיין מקבל מסך שחור והמחשב לא עולה. מישהו יודע אולי מה קרה בדיוק.?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  6. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד והמערכת הפעלה עולה אבל לא רואים כלום על המסך , אני צריך לעשות כ 10 ריסטים בשביל שהמסך יראה משהו (המסך כל הזמן בודק בין החיבורים של הדיגיטלי והאנלוגי ואז אומר לבדוק את החיבור). הבעיה קרתה גם לפני שבוע ונעלמה מעצמה וגם לפני חצי שנה , אבל עכשיו זה לא מפסיק . ניסיתי כבר להחליף כבר DVI וזה לא עזר , חיברתי את המחשב הנייד למסך ככה שהמסך גם עובד , מה יכולה ליהות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 10.2k צפיות
  7. שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם [מפרט בצד] היום הדלקתי את המחשב שלי [בן 4 חודשים עם זה משנה] ולהפתעתי המחשב נדלק אבל לא רואים תמונה... ניסיתי מסך אחר [שעבדתי איתו לפני 20 שניות על מחשב אחר ואני משתמש בו עכשיו] וגם אין תמונה... ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך לנקות קצת אבק אבל אין אבק הכל נקי =\ מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נדלק כל המאווררים הכל עובד גם המאורר של הכרטיס מסך. מחכה לתשובה תודה

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. -כותרת- קניתי מארז חדש, חיברתי הכל, אני מחבר אותו לחשמל ופתאום הוא נדלק. נתקתי את הכפתור מהלוח אם, והוא עדיין נדלק. נתקתי את כל החיבורים חוץ מהחיבור של הספק כח ללוח אם, והוא נדלק! יש למישהו מושג למה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  11. רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by USERone,

בס"ד שלום לכולם הירכבתי מחשב עם לוח גיגהבייט AX370 gaming k7 מעבד ryzen3 1300x זיכרון ראם Gskill 8giga x2 המחשב ללא כרטיס מסך הבנתי שיש מובנה עם חיבור HDMi חיברתי הכל המחשב נדלק משמיע צליל הדלקה תקין אך אין תצוגה אולי מישהו מכיר ?שמע? או שחייבים כרטיס מסך נפרד בהרכב הזה תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by UrKiller,

אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Vodkaboy,

שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

17. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by gogi,

המחשב אצל חבר שלי נדלק אך הוא לא עובד כלומר בכלל לא עולה המסך ההתחלתי והנורה האדומה דולקת. עכשיו אני חושד בספק כוח מכיוון שהזיכרונות אם הם לא עובדים הם מצפצפים ואני לא שמעתי שום ציפצוף. מישהו נתקל בבעיה הזאת. בנוסף לחבר שלי יש ספק גנרי של 380 וואט עם מערכת פרסקוט 3000 MHZ וכרטיס מסך לא חזק במיוחד, אז האם יספיק לו ספק כוח של חברה ידועה של 300 וואט כמו HEC 300ART לדוגמא?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by ndv,

יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by RDS,

לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tuso,

נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by itay93,

טוב כשאני מדליק את המחשב המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר בכלל ורק הנורה האדומה נדלקת ולא הירוקה מה יכול לגרום לבעיה הזו? אני מצטער שאני לא ממש מובן

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by moses_23,

שלום אנשים! יש לדוד שלי מחשב חדש ויש בו משהו מוזר! המחשב נדלק בלחיצת עכבר!!! לא משנה איזה מקש!! אני לא מבין למה אבל זה ביזבוז חשמל ....כי המחשב לא מבצע שום פעולה (הוא לא מחובר לאינטרנט, והבן הקטן שלו אוהב ללחוץ על דברים).. אין לי שמץ של מושג מה זה?? תעזרו לי(לו) בבקשה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב של אבי נדלק בצורה אקראית. מכיוון שאין לי גישה אליו (גר רחוק), אני מחפש לאסוף כיוון מחשבה לפני שאסע אליו. הבעייה לוחצים על כפתור הדלקה והמסך אינו מופעל. למרות שהמחשב נשמע עובד (רעש מאוררים וכונן קשיח) מצפצף תקין, רק שלא רואים כלום על המסך. מכבים ומדליקים או שלוחצים על כפתור RESTART ואז המחשב עולה ורואים את כל תהליך ה-BOOT על המסך עד להפעלה תקינה של חלונות 7. דברים שאבא ניסה בעצתי: - לנתק מהמחשב כל התקן חיצוני - לנתק מהמחשב כל התקן פנימי (כוננים אופטיים וקשיחים) - ניטור טמפרטורות (לא נשמע הגיוני, כי בתקלת טמפרטורות, אי אפשר להפעיל המחשב מיידית, אלא לאחר עשר דקות כשה-CPU/GPU מתקרר). יש לכם עצה בשבילי ? חשבתי כבר להתחיל לחפש בקטנות את הספק, זכרונות וכל השבאנג.

25. אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.