תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הייתי אצל חבר שלי, המאורר של הכ. מסך היה מסתובב ונתקע (אני הרכבתי לו את הכרטיס לפני שנה בערך) אז ניסיתי לנתק אותו מהלוח (מה שאני עושה הרבה אצלי במחשב ללא שום בעיה) אבל הDVI הפריע לי, כמובן שהכבל היה מנותק אבל המקום כניסה של הברגים של הDVI הפריעו לי להוציא את הכרטיס, אפשר להגיד שהפעלתי די הרבה כוח וניסיתי מספר פעמים עד שהתייאשתי. לבסוף חיברתי לו את המחשב לכבלים וזה המחשב נדלק והכל אבל המסך, העכבר, המקלדת לא מגיבים.! המחשב לא עולה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב ניד של Compaq דגם Presario M2000. WinXP SP 2 משום מה המחשב לא מזהה את USB שמוכנס אליו, עכבר, מצלמה וכו.. בדקתי שהכל מוגדר כראוי ב Device Manager וכל ה- USB מוגדר בסדר. חשבתי אולי זו תקלה בתוך המחשב, בחומרה, אבל אם כך המחשב לא היה אמור לזהות את ה USB כ- USB שמוגדר כראוי.. אני טועה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, היום הגיע לי מחשב נייד שרכשתי לפני כמה שבועות, המחשב הנייד הוא DELL XPS 15 9560. לפי ההוראות צריך לחבר את המחשב לאדפטר, את האדפטר לחשמל וללחוץ על מתג ההפעלה, העניין הוא שברגע שאני עושה את זה לא קורה כלום. המחשב חדש לחלוטין לא השתמשתי בו פעם אחת. מוכרח לציין שאכן הכבל טעינה כן עושה אור כשהוא מחובר לחשמל (נורת led קטנה על הכבל) אך כשאני מחבר אותו למחשב הנייד אין אורות של טעינה על המחשב עצמו. מה גם שיש מתאם לחשמל כי החיבור הוא לשקעים של ארה"ב (בספק אם זה זה). שוב אציין שהמחשב חדש לחלוטין. זה משהו ידוע שקורה או שזאת בעיה במחשב עצמו ואני צריך לשלוח אותו לתיקון כבר?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי יש לי תקלה , לוח אם של אסרוק 990fx extreme3 מעבד phenom 2 x4 965 זכרונות של gskill 1333 2x4 המחשב עבד תקופה ארוכה משהו כמו 3 שנים אולי יותר , לאחרונה משהו כמו חודש כבר המחשב שבק חיים , משמיע צליל פוסט 3 צפצופים ארוכים מתמשכים מתחדשים , ניסיתי זכרונות להוציא לשים 1 כל פעם או מיקום שונה לא עוזר , ניסיתי לפרק הכל לנתק כדי לשים אחד אחד את הרכיבים לא עוזר ניתקתי חיבורי חשמל והחזרתי לא עוזר חשבתי אולי כרטיס מסך כונן קשיח כלום , מה שמסתמן זה רק בעיית לוח , למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים. יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת? האם כך זה צריך לעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאמא שלי יש מחשב ישן (קרוב ל 10 שנים) שלוח האם הלך וצריך להחליפו. הצרכים שלה משרדיים ופשוטים בלבד. גלישה, מיילים, תוכנות אופיס היא הלכה לחנות שהציעו לה להחליף לוח אם בסכום של 1700 שקל וזה נראה לי מופרך לצרכים שלה. יש לכם המלצה איזה לוח אם כדאי לבחור לצרכים שלה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד כפול ליבה של INTEL והוא עושה לפעמים שגיאות במחשב... כשאני מפעיל משחק מחשב ואני משחק קצת,אחרי כמה זמן פתאום מופיעה שגיאה Error sending memory 0x000101 to 0x0101011 (לא מדויק) מישהו יודע מה קרה לו? הוא מקולקל? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חייב עזרה דחוף בישביל להתקין WIN 7 64 BIT ! יש לי מחשב חדש ובטעות התקנתי WIN 32 BIT ~ כשעושים ריסאט בישביל לפרמט דרך ה CD WINDOWS הCD רץ ובנקודות של ה BOOT אי אפשר ללחוץ ENTER ! מה עושים ואיך אני יפרמט :errrr: ( החלפתי מיקלדות וקשקשתי בביוס ... לא עוזר ) יש מישהו שמבין בעיניין כי אולי זה במקום אחר בביוס ) עוד משהו * כשמדליקים ת'מחשב ה DEL לביוס עובד * רק ל BOOT הוא מושבט ! מזה לעזזל ואיך זה קרה .. ועזבו הכול, איך מסדרים את זה !?@# יש לי MAINBOARD Gigabyte X58A-UD3R CPU - I7 930 * סליחה אם זה לא קשור לפורום תמיכת חומרה לא ראיתי מקום אחר שבאזור * :bigglasses:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. כאשר הערתי את המחשב שלי ממצב שינה, כמה שניות לאחר שהתצוגה הופיעה, הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 062016-21652-01.dmp Crash Time : 20/06/2016 16:10:48 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x835384c1 Parameter 3 : 0xa84cfae4 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+1234c1 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה פתאום הלוח אם שלי מתחמם ל 45 מעלות והמעבד ל 50 ולפעמים 55 מעלות לוח GA-7VA-C מעבד barton 2500 athlon xp ללא OC ד"א זה קרה לאחר ששמתי משחה טרמית חדשה על המעבד ובטעות הזזתי הקירור של הצ'יפסט ממש קצת נגיע חלשה כזאת... לפני כן המעבד לא היה מעל 40 הלוח נע בין 30-33 מעלות תעזרו בבקשה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב שלי עובד מאוד לאט ומראה גם על אחוזי CPU גבוהים! (התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש אך לא עזר במיוחד..) פרקתי את המארז ואני מגלה ששני הארדיסקים שלי חמים מאוד: א) ארדיסק אחד מסוג SATA של 120 GB (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) ב) ארדיסק שני חיבור IDE של 80 GB. רציתי לשים משחה טרמית בין צלעות הקירור למעבד וכשפרקתי את הצלעות הקירור (שעליו מחובר מאוורר) שמתי לב שהן חמות מאוד (יותר מהארדיסקים עצמם)!! בנוסף הייתה שם כמות יפה של משחה טרמית ששמתי לפני כמה חודשים. מה פשר החום הגדול של הרכיבים האלו? תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יום אחד המחשב שלי לא הצליח להעלות את הWIN גם לא במצב בטוח ישר חשבתי שזה הזיכרון לקחתי MEMTEST עשיתי בדיקה הראה לי מלא הבעיות אבל בסיבוב שני או סיבוב אחרי ריסטארט זה לא הראה לי בעיות כלל בסוף התברר שזה היה בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה (תוכנה אחרונה שהתקנתי על המחשב). איך זה יכול להיות שתוכנה גרמה לבעיות על הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הסט האלחוטי של מקלדת ועכבר התחיל לא לעבוד לסירוגין.הוצאה והכנסה לUSB לפעמים היה עוזר.עד שאחרי כמה ימים הסט הפסיק לעבוד.למחרת כל המחשב לא נדלק.המחשב בן שנתיים.כבר החליפו לו ספק ולוח אם פעם אחת.גם הפעם החליפו את הספק וגם ראו שמאוורר האחורי של המארז לא עובד והחליפו אותו גם.אחרי שהחזרתי את המחשב גיליתי שהמדפסת לא עובדת.התקנתי דרייבר מחדש כמה פעמים וכלום עד שהבנתי שהמחשב לא מזהה את המדפסת בשום חיבור USB.בדקתי את כל היציאות כולל בסלוט נפרד שלא שייך ללוח אם.גם הסורק והמצלמה לא עובדים.שום התקן שמתחבר בUSB לא עובד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בDEVICE MNGR כל היציאות USB נראות תקינות. תודה מראש זה המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 …
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה כשאני מנסה לצפות בסרטוני YOUTUBE ( לא משנה באיזה דפדפן) הוא תוקע לי את הדפדפן, ומכריז כי הפלאג אין של SHOKWAVE קרס. ניסיתי להסיר - להתקין מחדש, כנל את הדפדפן כרום (מעודכן לגירסא החדשה ביותר) - אך עדיין ישנן נפילות. ישנו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-